"Evli misin, sevgilin var mı?" Gerçi sorsanda çok bir anlamı olmuyor ama sosyal medya da ki çoğu kişi böyle takılıyor, biraz sıkıntılı geliyor bana o yüzden, karşında ki insanın anlattığı kadarını bilebiliyorsun sadece ya da kendini yalan yanlış tanıttığı kadarını... Reelde de oluyor böyle şeyler tabii ki fakat yine de sosyal medya da çok daha kolay ilerliyor. Bunu anlayabilme ihtimalin fazla düşük, bu yüzden çok fazla ilerlemeden, oluyorsa dahi en başından buluşup görüşmek çok daha mantıklı. En azından vakit geçirdikte kendinde anlıyorsun nasıl birisi olduğunu az çok...
Kendisi hakkında bir şey söylediği zaman onu tereddüte sokmak için "emin misin" diye karşılık vererek tepkisini ölçmek gerekiyor eğer direk kendini savunmaya başlarsa yalan söylüyordur ama eğer kendinden emin bir şekilde rahat konuşuyorsa doğru söylüyordur. Bu psikolojik bir teknik benim için. Mesela bir örnek vermem gerekirse adını söylediği zaman "emin misin" derseniz karşı taraf yalan söylüyorsa sizin gerçeği bildiğinizi düşünerek panik yapacak ve kendini ele verecek. Bu taktik sayesinde doğruyu bilmeseniz bile karşı tarafa kısa bir panik yaşatarak ilk konuşmada anlarsınız ne olduğunu.
Uygularız erkeklerin çoğu aklını kullanıp bu tarz sitelere girmiyorlar. Onlar abazalık peşinde koşarken biz taktikler kazanalım illaki bir gün işe ikimize yarar :)
@Turızmciadamm sosyal medya da arkadaş bulma çabam yok. Sadece yalan söyleyen insanları tespit etmek için kullanılacak güzel bir taktik önerdim. Peki sen niye bu kadar sert bir tepki verdin ki?
@Aleynaalcevic sert tepki vermedim yanlış anlaşılmış. konu sosyal medyadan flört olduğu için söyledim. senin içinde iyi olcak bişey tavsiyemi nedenirse artık söylediğim
Açık açık şu sorulmalı bence sen de diğerleri gibisin yani diğerlerinden kasıt şu
Sadece cinsellik için aşk yalanı söyleyen
Duygusal herhangi bir şey değil sadece cinsel beklentisi olan
Sadece zaman geçirmek için konuşan tabiri yerindeyse zaman kaybı
Bir de mesela konuşurken şunlara dikkat edilmesi gerekiyor kesinlikle kişi saygılı mı edepli mi kelimelerine dikkat etmek lazım mesela bir kişi kelimelerinden kendileri kesinlikle verir.
Eğer daha fazla kalbin kırılsın istemiyorsan hayata daha fazla küsmek istemiyorsan daha fazla birilerine değer veripte ucunun boşa çıkmasını istemiyorsan maalesef bunlar sormak zorundasın yani bunu yapmak zorundasın hayatının devamı için aslında peşin hüküm değil bu kendini korumak
Soru sormam, muhabbetine.. yani kelimelerle olan dansına bakarım , ne kadar iyi dans ediyorsa o kadar zeki demektir. Ve bunu bilmek benim için onunla devam edip etmeyeceğim konusunda vereceğim karar hakkında, en önemli aşamayı oluşturur
Flört ettiğin insanın hangi okulda okuduğu, hangi mesleği yaptığı, en sevdiği rengin ne olduğu gibi bilgileri zaten sormasan da mutlaka öğrenirsin. Belki de çoktan öğrenmişsindir. Klişe sorular sormak yerine hayallerinden veya korkularından gibi daha tanımlayıcı özelliklerden sorabilirsin
Evli misin diye sorun ya da boşandın mı diye. Birkaç kere böyle bir şey yaşadım ve hepsinin savunması ‘sormadın ki’ olmuştu. Sokrates b*k yemiş savunma dediğin böyle olur
hanımefendi bu ortamda kimseye güvenilmiyor onun için ilk soracağım şey beni aldatma ve gerçekmisin olurdu ama her kese sormam bunu aklımda duru hep şüphelendiğim kişilere sorarım
Dedesinin, babasının mal varlıkları yurtdışındaysa aylik gelirleri efenim arazileri varsa kaç dönüm olduğu vb sorularla hayranlığımı dile getirip şirinlik yaparım
Kişiliğini tanımaya yönelik sorular tercih ederim. Kendini en huzurlu hissettiğin yerler nerelerdir. Hayalini kurduğun düzen nedir (Emekliliğinde olmasını istediği düzen gibi de algılanabilir) vs…
Sosyal medyadan ilişki sevmiyorum dolayısıyla sosyal medya flörtüm falan yok olmaz da. Tanışırım ne zaman ki reel görüşürüm hoşlanma falan olursa karşılıklı olarak o zaman flörtüm olmuş olur.