Aşk İlişkileri Abisi olan kızların sevgilisi olmaz mı? Tatlı_günahlar Takip Et Guru Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Abisi yüzünden sevgilisiz kalan kızlar nasıl sevgili yapabilir? Güncellemeler+1 yıl Abisi olan kızlar sevgili Yapmakta zorluk çekerler mi? Abisi olan kızların sevgilisi olmaz mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Erkek kardeşim var bir tane umarım sorun olmaz 1 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Bir kızla konuşuyordum. 3 abim var dedi. Şakasına ben de dördüncüyum dedim engelledi 😅😃 o yüzden olur olur 😃 1 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Valla eskiye göre artık kızlarda abi çekingenliği yok. Çok rahat sevgili oluyorlar 😃 1 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl benim de abim var ama çok şükür bugüne kadar hiç bunaltmadı beni bu konularda 1 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
Uncass71 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Niyr olmasın erkek herhaltı yiyecek kız kardeşine mi karışacak adam insan olan yapmaz yaptirmaz da o zaman 3 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benim bi arkadaşımın beş tane abisi var hiç olmadı sevgilisi sosyal de kız ondan belki de 1 8 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl İşte bu yüzden yok maalesef sevgilisi. Erkekler bile korkar sevgili yapmaya abisi sert, agresif veya çoksa abisi vs. Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl Senin yok mu abin 🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen bide abileriyle çalıştığı yer yakın dolayısıyla biliyorlardır. Kız çok tatlı ve sosyal ama bir tane de ablası var o daha asosyal mesela onun oldu sevgilisi sözlendi ayrıldı 😂 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl Sende hamma da dedikoducusun hee 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahahahh soruyorsun anlatıyoruz işte sen de sorma o zaman cevap beğenmiyorsan 😂 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl Senin arkadaşlarinin hepsinin abisi mi var yaff 😂 size kimse yaklaşmaz o halde hep 14 Şubat sevgililer günü hep tek takilcaksiniz maalesef 😎 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahahah yok hepsinin yok 😂 vardır bi babayiğit yaklaşacak Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl Abileri varsa kızın o babayiğitler , korkakyigit oluverir 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet bence benim ondan yok.Yoksa premses gibi kizim 😂 1 4 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl Abin varsa ohohoo işin zor 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hoff ya 😂 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl Ahh abi ahh naptın sen 😂😂 içinden offf çekiyosun şimdi Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl Yaşın kaç ki yok sevgilin? Yorumla
GECE__KUŞU Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Olur ya niye olmasın sanki abisi sevgili yapmayacak aj 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 2 abim var biri yurt dışında diğeri de başka şehirde okuyor biraz genel olarak ayrıyız o yüzden beni geren bir durum olmadı ilişki konusunda 1 1 Yorumla Tatlı_günahlar +1 yıl Şanslısın Yorumla
meraltt Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl En çokta onlar yapiyo hatta tanıdığım çok kişi abisinin arkadaşıyla çıkıyo hatta evlenen bile var 1 0 Yorumla
Ahmetbzk Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Bence gayet yapar ama bu durumu ilk abisine söylemeli 1 0 Yorumla
CharlieChaplin21 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Gizliden yaparlar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Erkek kardeşim var bir tane umarım sorun olmaz
😎👍
Bir kızla konuşuyordum. 3 abim var dedi. Şakasına ben de dördüncüyum dedim engelledi 😅😃 o yüzden olur olur 😃
😎👍
Valla eskiye göre artık kızlarda abi çekingenliği yok. Çok rahat sevgili oluyorlar 😃
😎👍
benim de abim var ama çok şükür bugüne kadar hiç bunaltmadı beni bu konularda
😎👍
Niyr olmasın erkek herhaltı yiyecek kız kardeşine mi karışacak adam insan olan yapmaz yaptirmaz da o zaman
Ahaha yapamiyorum nasil yapim
Benim bi arkadaşımın beş tane abisi var hiç olmadı sevgilisi sosyal de kız ondan belki de
İşte bu yüzden yok maalesef sevgilisi. Erkekler bile korkar sevgili yapmaya abisi sert, agresif veya çoksa abisi vs.
Senin yok mu abin 🤔
Aynen bide abileriyle çalıştığı yer yakın dolayısıyla biliyorlardır. Kız çok tatlı ve sosyal ama bir tane de ablası var o daha asosyal mesela onun oldu sevgilisi sözlendi ayrıldı 😂
Sende hamma da dedikoducusun hee 😂😂
Ahahahh soruyorsun anlatıyoruz işte sen de sorma o zaman cevap beğenmiyorsan 😂
Senin arkadaşlarinin hepsinin abisi mi var yaff 😂 size kimse yaklaşmaz o halde hep 14 Şubat sevgililer günü hep tek takilcaksiniz maalesef 😎
Ahahah yok hepsinin yok 😂 vardır bi babayiğit yaklaşacak
Abileri varsa kızın o babayiğitler , korkakyigit oluverir 😂😂
Evet bence benim ondan yok.
Yoksa premses gibi kizim 😂
Abin varsa ohohoo işin zor 😂😂
Hoff ya 😂
Ahh abi ahh naptın sen 😂😂 içinden offf çekiyosun şimdi
Yaşın kaç ki yok sevgilin?
Olur ya niye olmasın sanki abisi sevgili yapmayacak aj
2 abim var biri yurt dışında diğeri de başka şehirde okuyor biraz genel olarak ayrıyız o yüzden beni geren bir durum olmadı ilişki konusunda
Şanslısın
En çokta onlar yapiyo hatta tanıdığım çok kişi abisinin arkadaşıyla çıkıyo hatta evlenen bile var
Bence gayet yapar ama bu durumu ilk abisine söylemeli
8 abim var... ruhları duymaz
😎👍
Gayet de oluyor
Olur. Oluyor.
Gizliden yaparlar
Gizli gizli
olunur
hiç alakası yok
Şehir dışına giderek