Ben de çalışan bir kadınım, zengin bir erkekle evlenmek istemem neden yanlış anlaşılıyor?

27 yaşındayım mühendisim, özel bir şirkette çalışıyorum maaşım da iyi. Bunları yazmamın amacı oturduğum yerden zengin koca bulan kadınlarla karşılaştırılmak istememem.

Şuana kadar duygusal hissettiğim birisiyle evlilik nasip olmadı ilerde olur mu bilemem artık mantık evliliği daha cazip geliyor gözüme. Ben kendi hayatım için zaten elimden geleni yaptım, kariyerim param var ama bir gün evlenmek istersem ilk kriterlerimden birisi karşımdaki kişinin maddi durumu. Bu konuyu arkadaş ortamında bahsedince tepki topladım neden anlamadım. Hayır sonucta oturdugum yerden para yemek istiyorum demedim ki sonuçta ben de çalışıyorum, benim açımdan gayet mantıklı bu. Sonuçta aşk karın doyurmaz, sevgi ya da aşk bir yere kadar.

Kısacası çalışan birisi olarak evlenirken de zengin koca istemek hakkım değil mi, neden hayat kalitemi daha yükseğe çıkaran birisi varken dibe çekeni isteyeyim ki?
Ben de çalışan bir kadınım, zengin bir erkekle evlenmek istemem neden yanlış anlaşılıyor?