Aklım durdu bana çok büyük küfürler etti?

İki aydır birisiyle konuşuyorum başta hiç hoşuma gitmemişti aslında konuşmaları sonra başkasıyla daha konuştuğunu öğrendim benden özür diledi ve başta oldu diye bende devam ettim iyi birisi olduğunu hissettim sonra aldatılmış kaç kere geröekten sadakate önem veriyodur dedim bana dediki bu sefer böyle bir yolu denemeye karar verdim iki kişiyle aynı anda konuşup o şekilde karar vermek istedim dedi ve beni aile kızı olarak görüyomuş birkaç kez buluştuk ama içimde hala o güvensizlik vardı bir şry hissedemiyodum elimi tutuyodu bıramıyldum sarılıyodu geri çekiliyodum üçüncü buluşmada, bende belirttim bunları sürekli sürekli kabul etmiyodu yanlış bişey yaptığını ama rahatsız oldum dedim bir insana alışmam uzun sürebilr dedim böyle bir tartışma yaşadık sürekli yaşıyoduk çünkü unutmuyofum hiç sonra bana eski sevgilim senden daha iyidi en azından mutlu ediyodu dedi vw burada ipler koptu sürekli aşşağıladım yerdim onu sen nasıl bir karaktersizsin diye en sonda patladı bana küfürler etti seni kadın diye gezdirmem dedi bende aynısını söyledim bunu söyledikten sonra erkekliğime laf ettin diye bana o.. dedi hatta daha fazlasını sen bir erkeği mutlu edemezsin falan birsürü şey söyledi halada kendini doğru görüyo sen başlattın dedi şimdi korkuyorum belkide kötü şeyler yapar bana diye
Aklım durdu bana çok büyük küfürler etti?