Kimseye söylemedim ya şimdi yalan Söylemeyeceğim bu zamana kadar aşık oldum tabii ki ama birisine bir şey hissettiğim zaman ben kendi kendime bile itiraf edemiyorum en son birisini sevdiğim de mesela benim karşı tarafla ilgili olduğumu yani onu diğer erkeklerden daha farklı gördüğünü kendi içimde kabul etmem bir ay gibi bir süre mi aldı sevmek benim için gerçekten çok zor bir şey
Aşık olduğum adama söylerim. Kimseye koşa koşa ilan etmem ben aşık oldum diye. Sevdiğim adam ilk bilir sevildiğini. Belki ona bile söylemem. Bu tamamen keyfime bağlı... Sadece bir kere aşık oldum. Ve onun benden hoşlandığını itiraf etmesinden çok sonraları itiraf etmiştim. " Sana bazen sinir oluyorum ama sana aşık oldum yakışıklı, seni istiyorum" demiştim. Gülümsemişti ve mutlu olmuştu. O da " Bende seni çok seviyorum , seni seviyorum güzelim , sen benimsin ben seninim " demişti. Haha Aynı şeyleri tekrarlamıştı. Karşılıklıydı yani. şu an onu sevmiyorum. Kimseyi sevmiyorum. Yine tekrar başka birine aşık olsam , sevdiğim kişinin sevgisinden eminsem yine söylerim.
Açıkçası aşık olsam ilk önce kendime sonra aşık olduğum kişiye söylerim. Benim için aşık olmak çok çok zor bir şey çünkü. Bunu önce kendim tam anlamı ile kabullenmeliyim ki sonra başkalarına söyleyeyim ki gerçekten aşık olsam bunu birilerine söyleyeceğimi de pek zannetmiyorum göz var göz. Daha sonra aşık oldum kişiye söylerim kesinlikle.
Kimseye gidipte söylemem ya. Aşık olduğum zaman bunu karşı tarafa hareketlerimle belli edebilirim ama gidipte bir başkasına "aa ben aşık oldum ayol" falan demem yani.
Önce ben aşık olayım, sonra kendime kabullendireyim ve sesli şekilde itiraf edebileyim, sonra tutup aşık olduğum insana anlatabileyim de ondan sonrasını düşünürüz çünkü bunlar zaten benim için yeterince zor :D Keyifli akşamlar..
Anneme söyledim fotoğrafını gösterdim o da bu çocuk serseri hemde aşiret oldukları belli başımıza bela alırız bir daha sakın o çocukla konuşmuyorsun dedi 🤦🏼♀️ o gün oldu ondan sonra kimseye söylemedim
Düşündüm de öyle heyecanla bahsedemem heralde kimseye. Söyleyebileceğim insanlar var ama saklamak istiyorsam saklarım. Ne alaka dersen ben ne zaman birinden hoşlansam ilk birkaç ay kimseye söylemem içimde yaşarım 😂