Erkekler cevaplasın?

Erkekler neden hiç ilgisinin olmadığı bi kızı başka bi erkekle sadece yanyana görünce birden o kıza olmayan ilgisi artıyo? şimdi anlatıyorum bu şahıs aşırı yakışıklı bana asla bakmaz diyceğim bi tip çünkü bi insan bakarsa ilk görüşte bakar fiziksel olarak beğenir sonradan beğenme olmaz o aşk falandır beğenme ilk seferde olur diye biliyorum? bu şahıs beni pekk hoşlanmadığı bi çocukla görmüştü aslında o hoşlanmadığı çocukla da normal arkadaştık ama o şahıs aramızda bişey olduğunu sanıp bana ertesi gün imalar yapmaya başladı hani sanki sanki bu şahısla sevgiliyiz de bana trip atıyo gibi? Flört veya arkadaş bile değildik bu şahısla hatta nerdeyse tanışmıyoduk. o günden beri benden hoşlandığını hissedebiliyorum ama niye ilk gördüğünde değil de o çocukla gördükten sonra hoşlanmaya başladı bunu anlayamadığım için güvenemiyorum. Bu şahıs ne istiyo amacı neee aşık mı hoşlanıyo mu yoksa sadece tensel çekim mi var tensel çekim varsa ilk başta neden hoşlanmadı benden bunu anlayamıyorummm. Egoist erkekler cevaplayabilirmi mi neden ilk başta ilginizi okadar da çekmeyen kızı birden takıntılı gibi beğenmeye başlarsınız
Erkekler cevaplasın?