Ben ciddiye almadım o sırada yemek yiyordum dalgasına konuşuyordum. Ama o ciddiye almıştı. Çok pişman oldum ağlıyorum aklıma gelince. Tövbe ettim. İlerde evleneceğim kişiye bunu anlatmalı mıyım?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayir tovbe ettiysen ve pismansan, yaptigin gunahi kendinde saklanmalisin cunku Allah seni affetmistir oyuzden oyle seylere dikkat etmen lazim. Hem gecmis gecmiste kalmistir pisman olmussun anlatmaya gerek yok buraya yazmanda iyi degil aslinda
O an oldu bitti gitti
Hepinizin o an libidona bağlı yaşadığı şeyler kafaya takacak Bir şey yok
ne yazdınki bu kadar kendini suçluyorsun anlatmak istersen dinlerim yorumlarım özl
Boş yapma ya sil burayı sen gibiler yüzünden kalite düştü
Benim gibiler derken? Ne kalitesi?
şu an boş yapiyon
Ayıplı yazışmak kız yaş kaç
23
E tamam ablacım bişi olmaz yani kimse cinsellik konuşunca ölmüyo evlenmeden çok şey yapan insanlar var dilediğin gibi yaşa evlendiğin kişinin zaten senin geçmişini ilgilendirmez
Ben pek konusmadım bu arada. Yanılıyorsun. Geçmiş her halükarda önemlidir
ellerin cennet görsün
?
ii ettinnnnn
Anlamadım
neyse kusıra bakmasik yorumumu
Söyler misinğz
tamam bu kadar
anlamıyorsun ama
İleride evleneceğin kişi bu kadar saf olmanı hak ediyor mu sence
Çok takılma geç git unut. Önemsiz bence
Önemsiz değil. O insan beni ağırbaşlılığım hanımefendiliğim için sevecekse bu ona bir ihanet değil mi
Ne alakası var. Gidip de gerçekten birlikte olmadın ya. Pişman isen bir daha bu tarz kobuşmazsın olur biter
Ne farkı var ki. Sonuçta o insan bi sapık. Yüz yüze veya değil diye fark etmiyor
Fark ediyor. Sen kendini biliyorsun. Bir başkasının önemi yok.
Haklısın ben ciddiye almadım. Ama önemli olan şu. O kişiye ağzının payını vermeliydim. Saçmasapan konuşmasına izin verdim böyle bi şeye izin verilemez
Yani o an sende kendine engel olamamış olabilirsin. Onun için bu konuyu unut önüne bak derim. Ve aslında doğal da ama dediğim gibi sen kendini biliyorsun. Senden daha iyi kimse bilemez. 🌼
Engel olamamak gibi bi durum değil. Kendisini görmedim yazmak yazdı. Ama işte. Bilmiyorum. Peki sence söylemeli mitim yoksa benden tiksinir mi? Ama ben gizli de tutamam söylerim huyum bu. Onu kandırıyormuşım gibi hissederim ki öyle de olur zaten.
Zaten sana soracak daha önce hiç ilişkin oldu mu vs diye. Olduğu gibi anlatırsın. Birde bi çocuk bana ayıplı mesajlar yazmıştı. Dersin anlatırsın. Bundan dolayı da kimse senden soğumaz
Ya düşünsene ona anlattım biriyle böyle konustuk diye ama ciddiye almadığımı da söyledim diyelim. Benden soğursa tiksinirse ve bu iş olmaz derse gidip de başkalarına da anlatabilir hani. Bak bunun asla doğru olmadığının farkındaydım fakat yine de olmaması gereken bi şey yaptım, tövbe ettim. Ama bence insanlar daha doğrusu erkekler bu konularda çok katılar. Bu baya namussuzlık oluyor. İşte bi kızın düzgün olmadığını gördükleri andan itibaren o kız onların gözünde bi çöp. O yüzden korkuyorum sonrasındaki yaşanacaklardan da. Bilmiyorum :(
Erkekler önce kendilerine baksın. Bende bir erkeğim bakıyorum. Öncelikle hemcinslerim her boku yiyip hiç bir tamam bile göz tacizi bile yapıyor ama gelip de sana başkası ile konuştun diye katıcılık kuralcılık yapıp bu iş olmaz diyorsa ruh hastalığıdıt başka bir şey değil. Senin sevgilin de olmuş olabilir el ele de tutuşmuş olabilirsib. Ki bence normal.
Ayrıca mesela ben geçmişe takılmam bazısı takılır bu da yine karakterle ilgili
Bak yemin ediyorum ben zaten pek konusmadım 3 cümle kurmusumdur en fazla ve dediğim gibi yemek söylemiştim onu yiyordum ki o sapığa da yemek yediğimi söylemiştim zaten. Randomlu cümlem de oldu. Ben zerre umursamadım. O umursuyordu. Bilmiyorum en iyisi evlenmemem. Namussuzluk bu
Ahshsh ya yok sakin ol evlenmeyecek ne yaptın ki sen
Ona cümle kurdum ve onun da sapıklık yapmasına izin verdim. Daha ne olması gerek
Bu bi faktör değil ki. Buna devam etmiyorsun zaten o an olup biten bir şey di
Olmamalıydı düzgün biri olsaydım böyle bir şey olmazdı nefret ediyorum kendimden
Ben anlatmasını isterdim
Ne düşünürdün
Anlatırsa güvenirdim gizlisi saklı olmadığını düşünürdüm
Ama tiksinirdin de ondan
Değil mi
Hayır, asıl bi şey anlatmadığında geçmişte neler yaptığıyla ilgili şüphem olur
Ahhh kuzum ya. Bir sey olmaz aglama 😻
Bekliyorum @sitabellan
Anlatmamalisin
Neden peki
Ayipli yazismak mi
Masum (◍•ᴗ•◍)