Bir hatası nedeniyle onu terkettim, onu affetmem için çok uğraştı ama affetmedim hep soğuk davrandım umursamadım. Bu nedenle oda bana zaten seni sevmemiştim ki diyip gitti. Aynı ortamdayiz sürekli göz göze geliyoruz ama ben hiç umursamıyorum onun olduğu ortamdan hep uzaklasiyorum. Muhttap olmak zorunda kaldığım zamanlarda bile başkasını yolluyorum. Ara ara bana bakışları oluyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Vur-Kaç taktiği nasıl uygulayabilirim isey yararmı. Taktik verin bana
Hatası için terkettiğimiz ve bu yüzden bizi hiç takmayan erkeğin kafasını nasıl karıştırabiliri?
Hata yapmış diyorsun objektif biçimde yardımcı oluyoruz uygulayıp uygulamamak sana kalmış tabiki. Lakin sana fikir veren birini umursamıyorum deyince çok da hoş bi tavır olmuyor o zaman fikrimizi alma canısı
Ozaman sizde birazcık bile olsun kendinizi karşı tarafın yerine koyarak yorum yapın. Misal birini çok severken başka biri gelip sana unut dede anında unuturmusun.
Ona hiç bir zaman sevdiğimi belli etmedim konuşurken bile hep mesafeliydim. Şimdi ufaktan sevdigimi belli etsem, sonra tekrardan soğuk davransam isey yarar mı
3 yıllık bir ilişkisi vardı sözde benim için onu terketmiş. Benim pesimde çok koştu. Bir şekilde konuşmayı kabul ettim ama hep mesafeliydim pas vermedim ona. Sonra eski sevgilisine mesaj attığını öğrendim direk engelledim. Oda çok uğraştı engeli kaldırmam için kendini affettirmeye çalıştı bana aşık olduğunu falan söyledi hiç umursamadım bile, en son benden yana bir ışık göremeyince zaten sevmiyordum seni dedi
Evet şu an benden umudunu tam kesti çünkü bana yaptığı hatasini bile kabul edemezken şimdi de başka bir hata yaptı. Ölsem onu kabul etmeyeceğimi biliyor. Bu yüzden de eski sevgilisinin cevresinde dolanıyor
Kabul ediyorum 3 yıllık iliski unutmak kolay değil anılar var. Ama çocuk bana beni sevmek istediğini o kişiyi unutmak istediğini söylüyordu çok acı çekmiş. Ben şu an beni sevmesini istiyorum
Yapardım bunu normalde. Ama okadar kırıldım ki ona. Seviyorum ama çok zoruma gitti yaptıkları. Ben kendisini bana affettirmesini istiyorum. Beni gerçekten sevmesini istiyorum. Bu yüzden tek bir adım görsem yazarım. O adımı görmek için de benim şu an biseyler yapmam lazım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gönder ya ne uğraşıyorsun
Birini gerçekten sevince başka birinin gelip sana "gönder ya ne uğraşıyorsun" yorumu İnanki hiç umrunda olmuyor
Hata yapmış diyorsun objektif biçimde yardımcı oluyoruz uygulayıp uygulamamak sana kalmış tabiki. Lakin sana fikir veren birini umursamıyorum deyince çok da hoş bi tavır olmuyor o zaman fikrimizi alma canısı
Ozaman sizde birazcık bile olsun kendinizi karşı tarafın yerine koyarak yorum yapın. Misal birini çok severken başka biri gelip sana unut dede anında unuturmusun.
O yüzden o ilk yaptigin yorum bana hiç yardımcı olmadı
Karışmaz ki
Karismaktan kastım şu; vur kaç taktiği
He yani seviyor gibi yapacaksın ama sevmiyeceksin
Ben onu zaten seviyorum
Sadece onun da beni sevmesini istiyorum. Bu yüzden bu taktiği kullanmak istiyorum
Vur kaç olmuyor ama sende sevince
Vur-Kaç taktigini uygulamak için illa sevmiyor mu olmak lazım
E tâbi ki vur kaç da duygular yoktur
Ona hiç bir zaman sevdiğimi belli etmedim konuşurken bile hep mesafeliydim. Şimdi ufaktan sevdigimi belli etsem, sonra tekrardan soğuk davransam isey yarar mı
Hatası neydi peki tam olarak işin başına dönelim isterseniz
Kimi insanlar sadece intikam için bunu kullanıyor ego için kullanıyor, o yüzden duygular yoktur. Ben gerçekten kazanmak için yapmak istiyorum
Anlıyorum hissiyatiniz çok güzel ve de hoş lakin başını bilmem daha yararlı olacaktır konuyu baştan anlatırsanız
3 yıllık bir ilişkisi vardı sözde benim için onu terketmiş. Benim pesimde çok koştu. Bir şekilde konuşmayı kabul ettim ama hep mesafeliydim pas vermedim ona. Sonra eski sevgilisine mesaj attığını öğrendim direk engelledim. Oda çok uğraştı engeli kaldırmam için kendini affettirmeye çalıştı bana aşık olduğunu falan söyledi hiç umursamadım bile, en son benden yana bir ışık göremeyince zaten sevmiyordum seni dedi
Beni sevseydin ben seni daha çok severdim çok çabaladım ama olmadı özür dilerim dedi
Kafası çok karışıkmış,
benim yüzümden eski sevgilisiyle ayrıldığı için bidaha onunla da barisamiyor
Ve sonuç itibariyle ne onunla oldu ne de seninle
Evet şu an benden umudunu tam kesti çünkü bana yaptığı hatasini bile kabul edemezken şimdi de başka bir hata yaptı. Ölsem onu kabul etmeyeceğimi biliyor. Bu yüzden de eski sevgilisinin cevresinde dolanıyor
Eskiyi de unutmamış ama
Kabul ediyorum 3 yıllık iliski unutmak kolay değil anılar var. Ama çocuk bana beni sevmek istediğini o kişiyi unutmak istediğini söylüyordu çok acı çekmiş. Ben şu an beni sevmesini istiyorum
O eski sevgilisiyle barışıkken bile hep bana aşık olduğunu söylüyordu. Çok sogumustu ondan. Çünkü kız çok çektirmiş
En güzel olanı açık bir şekilde konuşmak bu konuyu ona mesaj at ve açık açık yaz
Yapardım bunu normalde. Ama okadar kırıldım ki ona. Seviyorum ama çok zoruma gitti yaptıkları. Ben kendisini bana affettirmesini istiyorum. Beni gerçekten sevmesini istiyorum. Bu yüzden tek bir adım görsem yazarım. O adımı görmek için de benim şu an biseyler yapmam lazım.
O kızlayken hep beni düşünüyor bana gelmek istiyor onu terketmek istiyor ama kızdan ayrılınca da kopamıyor ondan.
Anlıyorum o zaman beklemek en doğru olanı