https://youtu.be/mpohX_R0f2I Kelimelere dökmeden hissettirilen sevginin kıymeti paha biçilemez değil mi? Herkesin beklentisi farklıdır tabii bu konuda..
Seni seviyorum demenin alternatif yolları nelerdir?
Yine güzel soru beğendim Sarılmak Gözünün içinden kalbine kadar bakmak Dokunmak O uyurken onu izlemek üstünü örtmek sessizce uyanmasın diye hareket etmek kocaman sarılıp uyumak Takip etmek yürüyüşünü bile gözlemleyip onu bir yeri ağrıyorsa ondan önce anlamak Hiç beklemediği anlarda banka ya para göndermek hediye almak içinden gelen şeyleri yapmak Hiç bişe konuşmasa bile onu anlamak aç olduğunu bile hissetmek ona göre davranmak Onun yerine eksik kalmasın hata yapmasın başı ağrımasın diye işlerini sınav günlerini vs takip etmek uyarmak Destek olmak Hiç beklemediği anda yanında olmak Sırtımı dayayabilirmiyim güvenebilirmiyim acaba diye düşündürtmemek Her an her zaman hazır olmak Nefes alış verişi değişince farketmek ne olduğunu anlayabilmek Ruh halini anlayıp ona göre yaklaşmak Her istediği olmasın ama oluru varsa yapılabilme ihtimali olan herşeyi yapılabilir kılmak yapmak Hayallerini gerçekleştirmesi için destek olmak Gerekiyorsa göndermek uzaklaşmak mutlu olması için ne gerekiyorsa yapmak yapılmasını sağlamak Taktik filan uygulamamak ne varsa o olmak kendinden ödün vermek Egonun bastırmak kibirli olmamak ona bunu yansıtmak Daha yazarimda ilk anda aklıma gelenler bunlar Cidden sadece kişisel ve yaşayış şekline göre alternatif yolları yazdım daha bı sürü durum var Mutfakta onu izlemek gibi Cinsellikte onun sevdiklerini yapmak gibi (Tabi bunlar kıymet değer bilenlere yapılır)
Davranışlar yapılanlar bakışlar sözcüklerden etkilidir her zaman solerim Bir erkek ozellikle seni seviyorum diyor ama gözlerinde goremiyorsaniz tereddutunuz olsun Seven adamın gozleri parlar ağzının içine bakar mutlu olsun diye Sevenlerin kıymeti bilinmez ama Senin soruların hep böyle olsun hepsine yazarım tebrikler iyi gidiyorsun
@Sanalsevapp o senin yaklaşımın Daha buna çok şey katardim da gerek yok Bir erkek olarak yazdigima göre anne evlat ilişkisini böyle betimlemek bana zor olmalı Fakat saygı duyarım Sende daha iyi betimle seninkini begenelim
Allah öyle bir şey yaratmış ki mükemmel bir akıl vermiş kusursuz bir vücut tek bir kusuru bile olmayan bir beden sonra da sana bir ruh vermiş ve seni yaratmış Sen Allah‘ın bana bu yeryüzünde borçlu olduğu her şeysin.
Sana bakınca kendimi duygusal bir savaşın içinde buluyorum bir taraftan acı bir taraftan Üzüntü bir taraftan da tarifsiz mutluluk ve sevinç heyecan duygusu.
Seni kendimi öyle bir bağlamak istiyorum ki ne yaparsak yapalım yine de birbirimizin hayatından asla çıkışımız olmasın
Neyi görürsem göreyim aklıma gelen ilk şey daima sen olacaksın.
Sana anlattığım kadar kendimi sana açtığım kadar kimseyi açmadım sana verdiğim şeyleri kimseye vermeyeceğim.
Uyumadan önce bir kere telefon et tamam mı sesini duyayım.
Yemek yedin mi sen seviyorsun diye bugün sana en güzel yemeği pişirdim.
Sıkı sıkı giyin üşümemeye dikkat et kendine dikkat et
Kalabalık bir ortamda dururken seninle gözgöze kalıp orada kitlenmek isterim.
Seninle birlikte olursak hayattaki her şeyi halledebiliriz gibi bir güç geliyor içime
Her insan kolay kolay belli edemez duygularını, Kimi üzerini sıkı giyin üşütme der, Kimi hastasın sana çorba yapimmi der, Kimi uyurken üzerini örter, Kimi eve gidince haber et der.. Ama insan bazen hissetmek nazende duymak ister sevildiğini.. İyiki varsın.. İyiki hayatıma girdin.. Sen gelince ömrüme bahar geldi gibi. Daha Bir sürü şey. İlgi, vakit ayırmak, sohbet belki birlikte bir yürüyüş.. Günaydın.
Bir arkadaşım vardı dolmuşcu. Bir gün sevgilisi aradı bende yanındayım. Ama dolmuşun içerisi tıklım, tıklım. Sevgilisi sordu seni seviyorum demeden sevgini söyle, göster bana diye. Oda şunu söyledi.. Şu dolmuşun dönen tekeri var ya o işte dedi. 15 yıl geçmesine rağmen her dolmuş tekerleği gördüğümde arkadaşın suretinin gözümün önüne gelmesine mi yanayım, ne demek istedi acaba diye boğuşan kendime. Yanayım bilemedim. Fedakarlık ve alttan almaktır diyeyim.
Bazen seni seviyorum diyemez insan, onun yerine; •Dikkat et kendine, der •Fazla yorma kendini, der •Hava soğuk sıkı giyin, der •Hız yapma dikkati git, der •Gidince beni ara, der •Geç yatma erken kalkacaksın, Der, der, der durur...
Değer vermek, göstermek, özel hissettirmek. Fedakarlık yapmak, Aramak, sormak, güvenmek, güvende hissettirmek, kelimelere dökemiyorsa da şiir yazmak veya paylaşmak. iyki varsın demek. Hislerini anlatam şarkılar paylaşmak, sözler paylaşmak. Duygularını anlatan kitap hediye etmek hatta çok beğendiğin yerleri renkli kalemle çizgi çekmek (high light) yapmak. Etkilendiğin filmi ona hitap etmek. Birazcık kıskançlık belirtileri bile seni seviyorum göstergesidir.
Hırkanı al üşütme, dikkat et yavaş kullan , ilaçlarını ihmal etme vs. vs.
Kişinin kendisini özel ve değerli hissettiği her durum içinde sevgi barındırır. Tek nefes, tek yürek aşklar çok gerilerde kalsa da; insan için asıl olan sevgidir. Sevgi varsa değer vardır, kıymet vardır, saygı vardır, hayat vardır.
Mutlaka farklıdır. Hissetmesi önemli tabi. Yoksa boş çabadan öteye geçemez. Kimisi vardır. Tek bir parmak dokunuşuyla kalbini verir. Kimisi vardır. Dünyayı önüne serersin sanki tüm evreni bekliyor gibi tepki vermez. Fark ne. Ne istediğini bilen ve ne istediğini bilmeyen farkı.
Alternatifler eksik kalır , dünyanın en guzel cümlelerinden biridir seni seviyorum , karşınızdaki insanin gözlerinin içine içine haykirmalisiniz bence , çünkü bence bu cümlenin her hangi bir alternatifi yok
Aşkı ifade etmek kişiliğe göre değişir. Bazısı içinde yaşar aşkını. Belli edemez sevdiğine, onu ne kadar sevdiğini ama içinde fırtınalar kopar aslında. Bazıları da vardır bir bakışı bile seni seviyorum demeye yeter. Saçlarından öper mesela konusunu içine çekerek. ya da mesela haberi olmadan çantasına tek bir çiçek bırakır. Açıp gördüğü zaman bir kez daha hisseder aşkı kalbinde.
Çok kolay, ilgilenmek, zor zamanında yanında olmak, ona karşı dürüst olmak, kibar olmak, güvenini kazanmak. Bunların hepsi olduğunda seni seviyorum demiş olursun zaten. Kıskanmak da eklenebilir...