Aşk İlişkileri Sana bir kere baksa bakışına inanır mısın? MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bana bi kere bak bakışına inanayım dediğin biri var mı? Güncellemeler+1 yıl https://youtu.be/mpg69t1t25o Güncellemeler+1 yıl Selam, Nasılsınız neler yapıyorsunuz. İyi geceler Güncellemeler+1 yıl Günce Sana bir kere baksa bakışına inanır mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_AsabiHatun__ Takip Et FenomenMaster Yaş: 109 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Göz temasını severim ben. Saatlerce baksam yorulmam. 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı. Hayır, bin kerede baksa o bakıştaki samimiyeti buluncaya kadar inanmam. 1 0 Yorumla
_КинГ Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Bakış ve inanma... sözlere inanmıyoruz, bakışlar da yalancı olmuş. 1 0 Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bakışa söze inanacak değilim yaptıkları önemli benim için 1 0 Yorumla
bLuetiimeS Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bana öyle bakma anlayacaklar 1 4 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Anlasınlar ayıp mı birine bakmak? Yorumla bLuetiimeS +1 yıl Haram broooo Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Göz gözü görmeden olur mu öyle şey azıcık bakılır 😂 Yorumla bLuetiimeS +1 yıl Kan görüyorum hocam vahşet görüyorum Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İnanışlarım gün geçtikçe kendini kaybediyor 1 0 Yorumla
halilim123 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bence gözler de yalan söyler. 1 0 Yorumla
-MST- Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. Öyle cesaretle kadın mı varmış.. 1 0 Yorumla
turgayatacan Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Tabii ki var. 1 6 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl 😂kim acaba Yorumla turgayatacan +1 yıl O biliyor Kendini 😂 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Bak sen vay utanmaz niye bakmıyor sana 🤨 Yorumla turgayatacan +1 yıl Bilmem kendisine sormak lazım önceleri çok konuşurduk nerede oturduğumu öğrendikten sonra açtı arayı 😂 Yorumla MaşaKocaAyıı +1 yıl Ya üzücü olmuş umarım bakar sana Yorumla turgayatacan +1 yıl Yani evet biraz üzücü oldu. 😔 fakat hala konuşmamız bence güzel bir şey 😂 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Yok daha neler 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Göz temasını severim ben. Saatlerce baksam yorulmam.
Hayır, bin kerede baksa o bakıştaki samimiyeti buluncaya kadar inanmam.
Bakış ve inanma... sözlere inanmıyoruz, bakışlar da yalancı olmuş.
Bakışa söze inanacak değilim yaptıkları önemli benim için
Bana öyle bakma anlayacaklar
Anlasınlar ayıp mı birine bakmak?
Haram broooo
Göz gözü görmeden olur mu öyle şey azıcık bakılır 😂
Kan görüyorum hocam vahşet görüyorum
İnanmak değil sorun yorucu
İnanışlarım gün geçtikçe kendini kaybediyor
Bence gözler de yalan söyler.
Öyle cesaretle kadın mı varmış..
Dudaklarını öpmem gerek
Birisi vardı artık yok
Ne inanıcam anca bakar.
Tabii ki var.
😂kim acaba
O biliyor Kendini 😂
Bak sen vay utanmaz niye bakmıyor sana 🤨
Bilmem kendisine sormak lazım önceleri çok konuşurduk nerede oturduğumu öğrendikten sonra açtı arayı 😂
Ya üzücü olmuş umarım bakar sana
Yani evet biraz üzücü oldu. 😔 fakat hala konuşmamız bence güzel bir şey 😂
yoo. oturur düşünürüm amacı derdi çıkarı ne diye
Hayır aslaaaa hem de kimseye inanmam
Temasın her türlüsü iyidir göz göze olanında
Peygamberlerimin hepsi! 🥰💚🌈👑👼🤍🍭🍬
Yok daha neler
İnanam