Evet buyrun soruya alalım hepinizi, diyelim bı kız var ve erkek de bu kıza bakıyor sürekli nerye gitse bakıyor. Sevgilisi varken bile bakıyor. Nereye gitse geliyor peşinden Neden arkadaşlar cevap lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bildiğiniz alacakaranlıktaki Edwardla Bella gibi bakışır olduk 😂 uzaktan uzaktan... Hani sevgilisinin yanında utanmadan bakıyor bı de psikolojim bozuldu
sevgilisi varken bilemem ama normalde hoşuna gitmiştir bakar, bir şey dikkatini çekmiştir bakar güzeldir bakar. vs vs.
0
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hmm... Öyle mi düşünüyorsun? Ya cidden son zamanlarda takip ediyo nereye gitsem geliyor orada duruyo veya oturuyo aynı zamanda arada bakışmaya çalışıyor kendimi çok saçma bı durumda hissettim
İyi de beni seven kimse olmadı hiç 😂 yorumları okuyorum alınamıyorum bile üstüme.. Ders çalışmayan birisi ama sabah aniden yan masada gördüm 2 dakikada nasıl gelmiş oturmuş beni gözetliyodu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
sevgilisi varken bilemem ama normalde hoşuna gitmiştir bakar, bir şey dikkatini çekmiştir bakar güzeldir bakar. vs vs.
Hmm... Öyle mi düşünüyorsun? Ya cidden son zamanlarda takip ediyo nereye gitsem geliyor orada duruyo veya oturuyo aynı zamanda arada bakışmaya çalışıyor kendimi çok saçma bı durumda hissettim
fazla önemsemişssindir belki ya da bu kadar eminsen sorgula sebebini?
Yok canım ne önemsemesi, sorarım da utanıyorum sevgilisi var ya yanlış anlar.. Cidden merak ettim derdi ne
Biraz daha zamana bırak o halde bekle bakalım derdi ne
1 buçuk yıl oldu ayol
oha kızz o kadar oldu muuuuuu
He hatta daha fazla
hiç mi sormadın 1.5 senedir nedir senden çektiğim diye.
Sevgilisi var kızla da aram iyi , nasıl sorayım der sen ne konuşuyorsun sevgilimle
herşeye eminsen sevgilisyle konuş.
Yok ya yapamam kesin çocuk ders uyduruyor falan
çıkar kokusu ortaya çok geçmez.
Peki kac senedir suresi onemli kac senedir bakiyor knk
2 yıldır kanka
Sevgilisimi var bu cocugun eminmisin gordunmu
İki gün önce durakta gördüm ders çıkışı.. El ele tutuşuyorlardı ama hala gozumun içine bakıyordu derin derin
Bütün erkekler fabrikasyon aynı mı bacım ne saçma soruları bunlar ya
Yav öyle demedim ki
Kızdan etkilemiyor demekki
İyi de beni seven kimse olmadı hiç 😂 yorumları okuyorum alınamıyorum bile üstüme.. Ders çalışmayan birisi ama sabah aniden yan masada gördüm 2 dakikada nasıl gelmiş oturmuş beni gözetliyodu
Seni niye seven kimse olmasın 😅 her insanı seven biri çıkar illaki
Belki de bilmiyorum
😅 gelir söyler derdini. Bekle
Umarım cidden psikolojimi bozdu.. Artık gözlerim çirkin mi diye düşünmeden duramıyorum 😂😂😂
😅😅 at foto da soylym ben
Dürüst Olcam söz djdjdj
Aman ya boş ver kap kara gözlerim
Siyah göz çok nadirdir 😅
Aman kimin umrunda😂😂 herkes sarışın renkli gözlü seviyor
Ben esmer ve kumral severim herkes sarışın mavi gözlü sevmiyor
Erkekler genelde abazadır
Öyle
Hoşlantıdan
Sürekli bakışıyoruz ne olduğunu ben de anlamadım. Sevgilisi yanındayken bile bakmaya çalışıyor..
Tamam işte bu yüzden
Emin misin
Evet
çok arzuladığı için
Ama sevgilisi var
olsun senide arzuluyor demek ki
Yok ya garip buldum hür bir bakire olduğumdan 😂😂Birisinin benden hoşlandığını düşünemiyorum bile
neden hoşlanmazsın ki erkekler asıl bakire kızları çok arzular çok hayal eder😊
İyi de nerden biliyor o benim bakire olduğumu, sürekli gözlerime bakıyor
tahmin ediyordur
Onu becermek istiyordur bebeğim net:)
Üzüldüm
Yeni sevgili adayı
Hadi ya
Tabi