İşte ayrıldık tartışıyorduk fazla olmadı bitirdik o istedi şimdide arkamdan ah hala bana aşık benim içim fake yapıp yazıyor bana falan saçma şeyler anlattıyor
Benimde başıma gelmişti ayrıldım sonra olup olmadık yerlerde o kız şöyle o kız böyle diye konuştu sürekli kötü kötü ben yazdım buna ben hala seni seviyorum başkasına yar olma diye yaptım dedi biraz manyak bi takıktı tabi yıllar geçti ne olacağı belliymiş ben evlendim ondan sonra o takıntlığı yüzünden cezaevinde pek takma şikayetci olacağını belirt
Valla olabilir kafadan kırıksa eğer konuşulanların şahitleri oldugunu ve senin hakkında asılsız söylentiler çıkaracağına dair şikayette bulunacağını dike getir tabi bunu demeden önce amacın ne senin gibisinden sormanda yarar var konuya hakim değilim sen tart işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Vizyonsuz p*ç çünkü boş vee başka limanlara yelken aç
Zaten öyle, beni Başkalarının karşında kötülüyor
Söyle noldu 5 ay önce son kez kemiğini vermedim mi vizyonsuz it de içine cuk diye otursun
İşte ayrıldık tartışıyorduk fazla olmadı bitirdik o istedi şimdide arkamdan ah hala bana aşık benim içim fake yapıp yazıyor bana falan saçma şeyler anlattıyor
Başka ilişki yap sende görsün kudursun
Haklısın..
Kaosu yönetme şeklim 👍bdjsbsaj
Denerim bende 😂😂
Kuduruyordur
Ama niye ki? Kendi ayrilmak istedi bende yol verdim
Benimde başıma gelmişti ayrıldım sonra olup olmadık yerlerde o kız şöyle o kız böyle diye konuştu sürekli kötü kötü ben yazdım buna ben hala seni seviyorum başkasına yar olma diye yaptım dedi biraz manyak bi takıktı tabi yıllar geçti ne olacağı belliymiş ben evlendim ondan sonra o takıntlığı yüzünden cezaevinde pek takma şikayetci olacağını belirt
O senin hikayen baya bi korkunçmuş; sence Buda mi hala aşık?
Valla olabilir kafadan kırıksa eğer konuşulanların şahitleri oldugunu ve senin hakkında asılsız söylentiler çıkaracağına dair şikayette bulunacağını dike getir tabi bunu demeden önce amacın ne senin gibisinden sormanda yarar var konuya hakim değilim sen tart işte
Bilmiyorum ama hakkımda konuşuyor 😂
Aşık hala olm
Ama kötü konuşuyor
Unutamiyor
Ama iyi konuşmuyor ve kendi ayrıldı
Olsun demeki onun damarina Bastinki senden ayrilmaya mecbur kaldi
Evet biraz öyle oldu ama kötü konuşacağına gelsin benimle konuşsun
Biktirdin onu
Biktirdiysam konuşmasın ozaman artık hakkımda
Seni sevdigindendir iste
Ama çok kızlarla yazışmaya başladı benden sonra, sevse öyle yapmaz
Onunda ihtiyacidir tabi