Piyade Komando Teğmen ile evlenir miydiniz? 25 yıllık askerlik hayatı boyunca her ay ortalama 18 bin tl maaş alacak? Böyle bir asker ile evlenir misiniz?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Askeri statülerden anlamam ama isleri zor gorevdeler surekli evet bu devirde para maas onemli yadsınamaz ama bence en onemlisi ayni kafada olup sevgi saygi ki soyle birsey ailenle esinle beraber cocugunu buyutmek varken ne bilim zor gibi mesleki acidan birde su var gercekten kutsal bir meslek yalnız Şu an orduda kanı bozuk gorevdeyken instadan ordan burdan kadın tavlama pesinde olduklari icin guvensizlik var bende bizim turk kizlarida sirf uni formaya bakarak onlara prim veriyolar cidden yaziik meslegini layikiyla yapana sozum yok saygim var ama Şu an karektersiz cok bu benim gorusum tabi
Subay en üst rütbe yani komutan oluyor, Teğmenden başlayıp en üst rütbede albayda emekli oluyor.
Bekar olan kız düşürmeye çalışırsa bişey demem ma evli olan yapmasın.
Bir de görevdeyken kadının rahat durması var. Aslında bu durumlar karakter ile alakalı biraz ve çok iyi maaş alınıyor orası kesin
Asker eşleri kocası görevdeyken bekliyor mu
Mecbur bekleyecek
Zor kocası yanındayken aldatıyor kadınlar
Ben daha once boyle bir tecrube yasadim ondan dedim cok sukur benimde prestijli bir meslegim var sozlum dedigim kisi bana yapti bunu yaram car kendisiyle konustigumda ilk degindim hatta instagrmadan surekli gorev yerinden sacma sapan kizlari instadan ekleyip ekleyip takilip sildigini fark ettim kafelere cok giderdi kiz tavlamaya gidiyomus demek... neyse yaram car diye konustum acilcasi
Kadının karakteriyle alakalı, askerlik mesleği zor, bu durum daha da zorlaştırıyor
@Ergün_kovboy yani karsilikli aldatilma diyosun kimse beni ilgilendirmiyor ben kendimden mesulum Allahtan korkarım oncelikle birak asker esi hayatimda bir insna yaomam bunu su yasima kadarda yapmadim soguduysam insnaca ayrildim
İstersen kadının dibinde ol, aldatacak olan aldatır ama askerlik bir kötü yanıda bu işte, çok ama çok sabırlı olmak lazım
nasıl anlamadim
Dogru diyorsun bu zamanda sadik insan bulmak cok zor
Kadınlar aldatıyor bu zamanda çoğunlukla çevremde de tv lerde de hep kadınları görüyoruz
Kadını erkeği yok, herkes aldatabilir
Yanii bekleyecek beklemeli
Aynen benimde cevremde polis erkek esi var ki kendimde sahit oluyorum sosyla medyada evliler nisanlilar mesaj atiyorlar istek atiyolar kacamak yapiyolar girevde sıkıntıdan karsi cinsten ilgi bekliyolar heralde
Götüren götürür, üniformaya düşen çok kız var
Aynen öyle
Subay kaç alıyor şu aralar?
Yeni başlayan teğmen 11 bin civarı
Peki bu domaltma, boxer indirme olayları gerçek mi? Kalmak için reddetsek bir cezası var mıdır
Askerler çok sert testlerden geçerler, domaltma olmaz ama elleme olabilir topik misin değil misin diye denemek için
Peki bu elleme açıktan mı yoksa açıp bakarak mı
Sen ne olsun istiyon?
Sadece boxer ile kontrol istiyorum. Diğer şeyler aşırı saçma ve iğrenç geliyor. Her yerdr göreve hazırım ama bu olayları duyduktan sonra fikrim değişmeye başladı. Bu gay olayları kötüye kullanan elbet vardır ama bir kişi için onca insanın özeli malzeme olmamalı.
Tamam olum hiç durmadan pandiklemezler, bir kaç kere yaparlar, sağlam olduğunu anladıktan sonra dokunmazlar, ne sandın sen orayı?
Bir kere mi? İşte bunu diyorum ben. Asla yapılmamasını istiyorum. Karşı çıksak ceza mı alırız yoksa elenir miyiz?
Bir kere eller, sertçe eline vurur heey napıyonuz komutanım ayıp oluyor dersin hafif sert dille, o zaman anlarlar zaten
Hadi bende sorayim cebremde astsubay uzman cavus esleri cok is arkadaslarimda dogru durust maaslarini soylemiyorlar siz bilirsiniz onlar ne kadar maas aliyor
Ya 😂😂😂 hala ellemedi diyorsun la, ben katiyen açmam bile. Direkt çatır çutur konuşasım bile var. Bu şanlı görevin bu yüzden kaçmasını istemiyorum.
@bademmsekeriii askerlikte rütbe, görev yeri ve konuma göre tazminatlar değişir, yeni başlayan astsubay çavuş 9.500-10.000 ile başlar
Yeni başlayan uzmam çavuş 9000 ile başlar.
Doğuda bu biraz daha artar
Batıda batı dedigim adanada 6 yillik gorev yani arkadslarim Şu an ordalarda yalan soyledigini dusunuyirum merka ettim yirumlarda gorunce yazayim dedim
O zaman şu an en fazla 10.000 tl alıyordur, doğuya ya da sınır ötesine gittiyse 15 16 yı bulmuştur.
Sana kaç dediler?
Bana 8 .000 dedi esi uzm. Cavus doguya falan gitmemisler bildigim kadariyla 6 yildir ilk gorev yeri adanaymis bu yil tayin isteyeceklermis
O zaman sınır dışına giderse 15 bin alır o da tazminatlarla. Adana batı olduğu için o kadar alıyordue
Evet ama 2 ay sürer nafaka tazminat ve altınları alıp boşanıyorlar sonra