Evet, ilişkileriniz nasıl başladı nasıl bitti.
En güzel duygular silinip gitti mi
En güzel duygular silinip gitti mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
masal gibiydi onunla beraber olmak benim çocukluğum yüzünden terketmemle sonuçlandı maalesef ama çok özlüyorum onu :/
İlişkini çok merak ettim nasıl tanıdın, hikayeniz nasıldı
internetten tesadüfen tanıştık yakın yerlerde oturuyorduk brnim her şeyime destek olurdu onum sayesinde çok şey başardım gamer tiplerdendik ikimizde aynı oyunları oynar aynı kitapları okurduk çok aynlayışlı ve saygılı bir ilişkimiz vardı bi kere bile ağlatmadı beni 1.5 yılda sonra ne olduysa benim çocukluk yapmam yüzünden ayrıldık geri dönmeyi çok isterdim ama sevgilisi var..
Yaa :( seninle bu kadar özdeşken nasıl başka birini hayatına almış inanamıyorum. İnternetten nerden tanıştınız
maalesef bende aynı hatayı yaptım bi gelip bi gittim ayrıldıktan sonra keşke her şeyin geri dönüşü olsa
Yaa :( üzüldüm senin adına. Ama şöyle düşün belki de senin için daha iyi birisi karşına çıkar ve herşeyi unutturur sana
Oyun oynaman ve kitap okuma detayları dikkatimi çekti, hangi oyunları oynarsın ve ne tür kitaplar ve yazarlar okursun
tekrar onunla olmayı çok isterim ama hayırlısı artık
Rüya gibi başladı, hayalkırıklığı ile bitti
Yaa :( nasıldı hikayeniz
Uzak mesafe ilişkisiydi, olmadı.
:( daha iyisi olur inşallah
Umarım
Yokkkkkk bitmedi
İnşallah mutlu sonla güzelce biter, nasıl tanıştınız hikayeniz nasıl başladı
AAAAAA anlatayım hemen. Ben o zamanlar 12. Sınıfım o da 12. Sınıf bizim sınıfa geldi ben başlar da hiçbir şekilde hoşlanmıyordum bir süre biz böyle bakıştık konuştuk falan ama o sınıfta herkesle yakınken bana karşı değildi ben de ona karşı değildim. Bir gün kulüp gibi bir şey oldu benim de o gün çok moralim bozuktu ve kulüp de bir olay olduğu için tuvalete gitme ayağı koridor merdivenin de ağlıyordum sonra o da aşşağı iniyordu beni görünce yanıma geldi iyi misin falan dedi sonra biz orada dertleştik ama nasıl Bi bakışı var üffff o zaman fark etmemiştim. Neyse işte bu konuşmadan sonra biz Bi yakınlaştık böyle bir süre sonra benden hoşlandığını söyledi aslında bunu ben anlamıştım ama çaktırmıyordum kafamın karışık olduğunu falan söyledim kütüphaneye falan beraber gidiyorduk birbirimize ders anlatıyorduk öğle araları beraber yiyorduk falan öyle yani ay çok uzun yazdım özür dilerim LWLDOWLDOWLWWOOWWO
Özür dileme sakın, çok güzel anlatmışsın hissederek teşekkür ederim gerçekten
İnşallah gönlünce olur, çünkü eminim çok mutlu olmayı hak ediyorsun
Demek ki senin gibi seven de varmış, farklı düşünüyorum artık :)
Çok seviyorum valla ölümüne aşığım aşk adamima ya çıkar senin de karşına böyle biri umarım. Teşekkürler bu arada
İnşallah bilmiyorum pek umudum yok ama inşallah senin gibi seven hala vardır
daha bitmedi-_-
İnşallah gönlünce devam eder ve mutlu biter :) Nasıl tanıştınız
bi forumda tanıştım sorduğu soruya yanıt vermiştim
Forum sitesinin ismi neydi, soruya yanıt verildikten sonra akış nasıl oldu
sana ne xd anime forumuydu adını boş ver yanar biter kül olur inş. yanıt bekledim tekrar yanıt vermeyince özelden yazmıştım öyle devam etti işte samimi olduk vs
Sanki bişeyler eksik gibi ilişkinde sorunlar mı var
ilişkimizde sorunlar hep var:d ama seni ilgilendirmez boş ver. iy yakşamlar