Evlenecek kız bulamadığım kız için bende en azından biseyler yasayabilecegim bir kız arıyorum.
Çünkü etrafımda yok
Çünkü etrafımda yok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir şey sormak istiyorum Burası kızdan soruyor du öyle değil mi hani şu genelde soru cevap yapılan site yani Burası bir ilişki sitesi ya da arkadaşlık sitesi olduğunu düşünmüyorum ya da ben mi yanlış yerdeyim kafam karıştı 😀😀😀 şaka bi yana da şu an etrafta Evlenecek değil ama bir şeyler yaşayabileceğin kız dolu Çünkü zaten artık herkes gecelik ilişkilere dönmüş emin olabilirsin Ben de mesela yaza İnşallah yıllık iznim de Antalya'ya Bir Kız arkadaşla gideceğim ve Oradan da tabii kendime kızlar ayarlayacağım 😀😀😀
Ooiyi iyi 😀😀 abi Antalya zaten tam yerindesin hiç mi yok sayfiye yerlerinde oralar seks yatağı
Ya Allah aşkına artık evlilik mi kalmış baksana insanların haline herkes gecelik ilişkilere dönmüş ne evliliği 😀😀😀 şu an emin ol evlenenler bile en fazla 1-2 sene sonra ayrılıyor
Yine benim gibi y kuşağı az da olsa evlilik düşünüyor kadınlar erkekler gerçi y kuşağı da bozuk şu an hele ki z kuşağının kadın erkek dahil yüzde 90 indan evlilik bekleme kafaları erkeklerin sıkıp geçmeye kizlarda gecelik tatmin için yaşıyor iki kere iki dört gerçekler
Cevap
3Cevap
İstesem nolcak sanki yok ki öyle bir kız. Varsa da bana denk gelmez. Takılmalık arıyorum.
Hiç sanmıyorum knkam çok az kaldı onlar da bizi bulmaz ben şimdiden diyorum.
Mikip yol vercem hepsine hak etmiyorlar bizim gibileri.
Ben reelde de bulamıyorum
Madem haram olduğunu biliyorsun sabır et yapma, inşallah birisi çıkar evlenecek
Bekar olman bu gerçeği değiştirmez kardeşim sen dikkat et
Bende aynı durumdayım kardeş ben bu olayı düşünmeyip hayatta gelişmeye.çalısıyorum ama arada engel olarak karşıma çıkıyor
Hayırlı olsun inşallah iyi düzgün birine denk geliriz
Evlenmek ve biseyler yaşamak farklı seyler
Evlesenince bırakacağını düşünmüyorum kısa süreliğine belki olabilir
İşte ilk bırakıp sonra araman lazim
İnşallah ne diyelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?