Bayadır bakmıyordum şimdi sıklaştı. Sürekli bana göndermeli bir sey atıyor. Geçen ozleden aradik girgirina ismimi söyledi. Sevgilimi seviyorum bu çocuktan nasıl kurtulucam.
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilimi seviyorum. O diğer aptla bakmak istemiyorum
Sevgilim varken eski sevgilimi kontrol etmem normal mi?
Bak şimdi çok toksikti sürekli ayrıl baris 1 sene bulusmadik. En son ayrildim ve 1 hafta sonra takılmak için biri ile konuştum bunu öğrendi aldattım sandı bir daha konuşmadık 1 seneyi geçti artik. Arada bakıyorum bana beddua ediyordu pujahaha sonra acılı şarkı falan merak ediyorum sadece. şu an sevgilimi çok seviyorum
Bende de buna benzer bir durum var hiç bir ilişkimden problemli ayrılmadım ama tek biriyle onlada senin dediğin gibi sık sık tartısır uzaklasır bir daha barısırdık enson artık yollarımızı ayırdık ve hiç gorusmedik ama hala hesaplarına bakarım bazen o da bakar farkındayım insanın içinde bi ukde olarak kalıyor
Yavrum ben seviyorsun demiyorum aklından cıkaramamıssın. Aklında kalbinde bir yerde kalmış şzleri ama keskelerle ama pişmanlıkla ama ozlemle ama hala ona karsı bir duygu besliyorsun bunun adı neyse ne
Dediğin gibiyse arkadasın bir eli yagda bir eli balda takılıyodur kafasına gore pek oyle kafaya takıp uzılecek bir arkadasa bemzemiyor tabi srnin dediğin üzere
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kızlara guvenilmemesi gerektiğinin sayısız kanıtlarından bir tanesi bu soru
Eski sevgilimi hiç sevmiyorum kin doluyum ama bu surunmesi hoşuma gidiyor olabilir sürekli laf atıyor
Sen eskisini unutamamıssın yenisini de üzmesen keske zamanla ama
Üzerinden 7 Ay geçmişti
Oo zamanda tutmussun
Hesapladım içim soğumuş ama erken mi diye düşündüm
Yavrum sen kendini kandırmaya calışıyorsun ama o oyle degil sen unutamamıssın onu
Neden ayrılmıştınız ozel degilse
Bak şimdi çok toksikti sürekli ayrıl baris 1 sene bulusmadik. En son ayrildim ve 1 hafta sonra takılmak için biri ile konuştum bunu öğrendi aldattım sandı bir daha konuşmadık 1 seneyi geçti artik. Arada bakıyorum bana beddua ediyordu pujahaha sonra acılı şarkı falan merak ediyorum sadece. şu an sevgilimi çok seviyorum
Bende de buna benzer bir durum var hiç bir ilişkimden problemli ayrılmadım ama tek biriyle onlada senin dediğin gibi sık sık tartısır uzaklasır bir daha barısırdık enson artık yollarımızı ayırdık ve hiç gorusmedik ama hala hesaplarına bakarım bazen o da bakar farkındayım insanın içinde bi ukde olarak kalıyor
O zaman bana neden böyle diyorsun. Sevmiyorum ben o çocuğu
Yavrum ben seviyorsun demiyorum aklından cıkaramamıssın. Aklında kalbinde bir yerde kalmış şzleri ama keskelerle ama pişmanlıkla ama ozlemle ama hala ona karsı bir duygu besliyorsun bunun adı neyse ne
Kin çünkü nedret ediyorum böyle ağlaması iyi oluyor
Acaba oylemi cidden
Yani sevgilimi seviyorim eminim. O kisi çok ergendi insan bile zor denir
Üff be bu neyin ofkesi bu kadar kızım
Valla öncesinde kaç kızla konuştu ben instagrqmdan erkek ekledim diye kızlarla kol kola fotoğraf mi stmadi neler yapmadi
Hmm bak her yorumda biraz daha sana hakvermeye baslar gibi oldum. Sende bu yuzden ofkelisin perisan halde gormek istiyorsun
Mutlu olmasını mı istiycem. Ya tabii mutlu olsun ama şu an değil biraz çeksin. Psikolojimi bozdu o çocuk beni
Hahajaj 😂😂tabi sende haklıson davanda ama eger dediğin gibi biriyse emin ol hiç uzılmez
Bak onunki takıntı sevgi değil. Üzüldüğü de belli
Dediğin gibiyse arkadasın bir eli yagda bir eli balda takılıyodur kafasına gore pek oyle kafaya takıp uzılecek bir arkadasa bemzemiyor tabi srnin dediğin üzere
Aldattım sanıyor onun kuyruk acısı bu 2 yıl beraberdik. Ne olursa olsun yanındaydım fena biri zaten kimseyi de bulamaz aşağılık kompleksi vardı onda
Haha kendi yapmıs basına geldi diye yediremiyor o zaman
Evet ya aynı şehirde gittim buluşmaya gelmedi it herif
Hahah baskasıyladır o esnada
Bağnaz dinci biri kendisi
Hajaj diyosun 😂sozde dinci ozde...
Ay oyle valla
Bilmem ama sanki biraz kaybetmiş gibi bi hissiyat doğdu içimde
Yani ben üniversite okuyorum evet güzelliğim ona göre çoktu sorun etmedim. Sürekli laf ederdi bulsun kendine göre peceli
He birde sana bu konudan mı sorun yaratıyodu
Artık senciyim dostum
Teekkur ederim snsnsj
Gecen yorumda anladıgım kadarıyla sana karısıyomuydu birde
Çocuktan kurtulmak istiyorsun ama onuda merak ediyorsun dimi
Sevgilimden değil digerindenn
Onu anladım da içinde eskiden kurtulmak yerine peşinden koşması da hoşuna gidiyor gibi
Yani peşimden koşmuyor ama sürekli bana laf atıyor... Ben sevgilimle mutluyken o surunmexi iyi tabi
Himm nasıl laf atıyor nerden görüyor sun laf attığını
2, Ay önce ark özelden aradı ismimi söyledi.. efendim Berna diye. Ki ayrılınca da bu tarz ergenlik yapardı devam ediyor
İstese ona gidecen
Asla. Bu mal sözlerini merak ediyorum sanırım.