Geçen gün arkadaşımla buluştum yanında arkadaşı geldi eve gittikten sonra arkadaşıma benden için çok fena tutuldum aşık oldum yazmış pek inandırıcı gelmedi de böyle birsey demesi tuhaf geldi. Erkekler feminen kızlara ilgi duyar erkeksi kızlara karşı hicbirsey hissetmez diye düşünüyordum.
Erkekler kısa saçlı, feminen görünen kadınlardan hoşlanırlar mı?
Sen bu konuya çok takilmissin. Kendimden örnek vereyim. Evet kısa saçlı hoşuma gider. Ama bir kadın saçları uzun olmalı. Sen de saçlarını uzatmalisin. Sana kısa saç gitmiyor. Ayrıca erkekler gibi giyiniyosun. Giyim tarzını değiştirirsen erkeksi gözükmekte vazgeçmiş olursun
Bu, kişisel tercihlerin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmadan cevaplaması zor bir soru. Erkekler kendileri gibi hisseden bir kişiden hoşlanırlar en azından deneyimim bu. Bazı insanlar kısa saçlı kadınları daha çekici bulabilirler çünkü daha kadınsı görünürler. Diğerleri bu tür bir görünümü daha agresif veya daha az geleneksel bulabilir. Nihayetinde, bu tür saçları neden çekici bulduklarına karar vermek bireye kalmıştır.
Arkadaşlar görüşüme musallat kimse olmasın, görüş kaldırıyorum... Herkes kendi fikrini kendi görüşünde belirtsin benim görüşümde değil, umarım anlatabildim.
Bunun en önemli kısmı kadının saçının kısa olması ve kafın olduğunu net belli eden vücut parçaları örnek olarak kısa saçlısın ama büyük memelerin var bu çok tahrik edici olur öteki türlü kısa saçlısın ve memelerin küçük kadın olduğunu belli etmiyor buda itici olabilir
Bencede hos ve guzel bir kadinsin. Kadinlari tek tip olarak gormemek lazim. Kimisine uzunluk kimisine kisalik yakisir kimi kilolu fissdik gibidir kimi zayif miss gibi guzeldir. Uzun saclariyla hic cekici olmuyan biri kisa kesince acayip tatli olabilir. Ama uzun guzel sacli bir kizin saciyla oynamakta hos bir duygudur. Lafin kisasi uzun kisa kilolu degil gibi diye ayirmak yerine, Onemli olan harun abi gibi durmamasi. Yoksa kadinlar kendilerine yakisani yaptiklarinda her zaman guzel ve hosturlar.
Bu tarz erkeksi şeyleri kadınlarda itici buluyorum. Öyle olunca doğal olarak kızla sanki erkek agamla konuşuyormuşum gibi geliyor ve baya rahat oluyorum. Hayır abi bir kızla konuşurken biraz utanmak, gerilmek bunu yaşamak istiyorum ben. Yani bu tarz kızlara karşı herhangi bir duygu hissedemiyorum.
Erkeksi yüz ile alâkalı, davranışlarla vesaire alâkalı. Yani en önemli alâka yüz.
Kısa saç, uzun saçta olsa erkeksi bir yüzün vesaire yoksa olmaz.
Aynı şekilde kadın da öyle. Bir kadın var yüzü tam kadınsı
Benimle için saçın önemi yok güzel ise özellikle yüz güzelliği tabii kadın olması hoşlanırım niye hoşlanmayayım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sen şu mavili yorumlarını aldırma onlar saçıma başıma bakıp bana da yürüyor samimi değiller söylediklerinde. Konuya gelirsek, evet kısa saçlı kadınların ayrı bir havası var, hoşlar. Bu dediğimden son sorularıma bakarsan bahsettim zaten yani maval okumuyorum iyi hissetmen için. Halsey'e takıktım bir ara saçları yüzünden sırf :d Çocukta beğenmiştir eminim neden durduk yere böyle bir şey desin ki yoksa.
ben bile hoşlanırım ama erkeksi haraketleri olmayınca saç vs pek dert değil. emin ol kısa saçlılar erkeklerın daha fazla dikkatini çekıyor
0
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
Erkeksi hareketlerim var erkeksi giyinirim ama o gün fotodaki kıyafetler vardı üstümde unisex gittim de böyle birsey demesi arkamdan tuhaf geldi sadece
Hocam Erkek gibisin zaten işte sana sevgili görüldü Erkek sana bakmaz bırak artık bu işleri yok Erkek bana hoşlandı söylemişsin yok böyle şöyle sana Kızlar bakar Erkek bakmaz baksa bile yoklukta ki abazandır
açık konuşimi? şu görsele bakınca içimde hiçbir kıpırtı olmuyor. bir kız nasıl ki feminen tipli bir erkekten etkilenmezse erkeklerin de yüzde 99'u maskülen tipli kızlardan etkilenmez. etkilenemez. Doğasına ters.