Önceliki sevgilisi gerçekten karakter olarak berbat bir insanmış diyebilirim ve onun kalbini de zaten basbaya kullanmış hep kırmış adeta, aile desen babasıyla arası fena değil ama annesi adeta üvey evlat muamelesi yapıyor ona diyebilirim. Gerçekten size şöyle diyeyim o mükemmel bir kız ve ben onu gerçekten çok seviyorum size anlatamam bunu ama bana tutunuyor adeta ve beni kaybetmek konusunda cidden çok korkuyor 😔. Cidden onu çok seviyorum ki o kadar temiz kalpli iyi ki size anlatamam 😊ama işte ister istemez o eski sevgilisinden sonra özellikle bende gerçek sevgiyi hissettiğini ve onu değerli hissettirdiğimi düşünüyor ve bunlardan dolayı korkuyor işte
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yaa ne kadar güzelsiniz 🤍 Umarım hiç ayrılmazsınız 🤍
Yiaaa teşekkür ederim 😊 lütfen o bitanedir bende ona layık olmak için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Umarım hiç ayrılmam çünkü onsuz bir hayat bile düşünmek istemiyorum asla. 😊
Ne güzel işte, daha ne istiyosun? Böylesi bi daha bulunmaz, o kızı üzme, birbirinizi kaybetmeyin, zamanı gelince evlenirsiniz.
Yaa zaten çok güzel onu gerçekten de çok seviyorum ve asla da üzemem. Elbette bulunmaz mükemmel bir insan ve o benim için eşsiz zaten 😊. Sadece bilmiyorum hep korku içinde olması kıyamıyorum işte ona. Elbette ki evlenmek de istiyorum ama zamanı var 😊
Onu bu korkudan arındırmak tamamen senin elinde. Karşına al ve konuş onunla. Onu asla bırakmayacağını, ona bsy olmayacağını, seninleyken güvende olduğunu söyleyebilirsin.
Bu konuyu bi daha açmaması gerektiğini, korkularının üzerine gitmesi gerektiğini ve bunu unutmasını da ekleyebilirsin. Sonrasında küçük bi tebessüm, sımsıkı bi sarılmayla bu konuyu sonsuza kadar kapatın gitsin🙂
Terapist gibi hissettim kendimi😃 bi dene bakalım umarım faydası olur.
Yaa şöyle daha öncede konuştuk aslında ama nasıl diyeyim bana bir şey derken bile hep şunu düşünüyor acaba yanlış anlar mı veya beni bırakır mı falan. Ben elimden geldiğince şey etmeye çalışıyorum ama özellikle eski sevgilisi onda gerçekten psikolojik olarak bayağı etkilemiş 😔. Yinede dediğini yapıcam umarım iyi olur yaa gerçekten 🙏🏻. Onun böyle hissetmesine dayanamıyorum asla
Hahaha peki hocam umarım olur 😊
Üzmeyin şöyle insanları ya
Ben asla üzemem gerçekten çok seviyorum onu ama özellikle eski sevgilisi onda gerçekten çok büyük yaralar açmış 😔. Ben ona bir ömür boyu iyi gelmek istiyorum sadece
Hasta olan yoksa üzülme
Ney anlamadım?
Kaybetmek dedin ya
Evet de hasta olan ne alaka?
Ölümcül felan
Yaa ben ölümcül hastalık ne alaka onu anlamadım. Sen soruyu okumadın dimi heh şu an ayıktım.
Of boş ver
terapiste gitsin
Hmm bilmem ki işe yarayabilir aslında
yani pek başka bir şey de bir şey aklıma gelmiyor onun dışında, belki içini dökebilmek ve profesyonelden tavsiye almak iyi gelir
Yani evet bende diyorum korkma falan diye ama işte elimden bir şey gelmiyor. Nasıl diyebilirim aslında o da var ama neyse onun iyiliği için her türlü şeyi yaparım
onu sakın bırakma
Asla bırakmam 😊
asla deme 😅 ama bırakma
Bırakmam bırakmam 😊