Sevgilim para avcısı erkek mi?

Sevgilim sürekli benden para istiyor. Ben ondan ya da başka birinden para istemeye utanırdim. Büyük paralar istemiyor tabii. Yani hiç mahcup olmadan neredeyse her gün sorabiliyor. İnsan gururundan soramaz gibime geliyor. Her yerde hesabı ben ödüyorum. Ben çalışmıyorum, zar zor geçiniyorum, kendi özel isteklerimi değil, kişisel ihtiyaçlarımı dahi karşılayamadigim oluyor. Yediği yemekleri bile benden bekliyor. Kendi mutfağına ben alışveriş yapıyorum. Bir gün az şey satın aldığım için bana dedi ki "bir şey almamışsın ki" dedi. Ben böyle bir şey demeye çok utanırdim. Sürekli üzerinde para var mı diye soru soruyor. Ya da kendi üzerinde para olmasa bile salaga yatıyor, benim para harcamami bekliyor. Benzin parasını da ben alıyorum. Bir gün uzerimde çok para yoktu, benzin için bütün paramı verdim elli lira. Bana dedi ki elli liraya da benzin alinmiyor ki artık en az yüz lira. Yani nasıl utanmıyor anlamıyorum. Beni kullanmaya mi çalışıyor. Her şeyi benden bekliyor. Yüksek miktarlarda para istemiyor, belki de o denli param olmadığı için. Sürekli para, para, para artık görüşesim gelmiyor. Ben cebimde beş kuruş kalana kadar harcıyorum. O parası olsa bile benden bekliyor çoğu zaman. Otuz yaşını geçkin. Aramızda alti yaş var.
Sevgilim para avcısı erkek mi?