Flörtümle konuşmuyoduk 22 gündür ben dönüş yaptım soru felan sorucam dedim istediğin sorudan başlayabilirsin diye cevap geldi ama geç geldi bende o sırada artık bi tarafın samimiyeysiz diğer tarafın duyarsız geliyo kendimi sana anlatamıyorum dedim aynı anda attık mesajı onada dedi ki samimiyetsizsem işine bak benim kendimce sorunlarım var daha değerli şeylerle uğraşıyorum dedi kuran okucam demişti ondan sonra yazmış maalesef bu devirde değer verecek insan bulmak zor olmuş dedi bende dedim ki değer görmen için değer vermen gerekir hem ben seninde gözünde nasıl bi kimliğe büründüm bilemiyorum fakat şu an hiç yapmadığım şeyleri yapıyorum onu çok iyi biliyorum dedim. O da demiş ki bebeğim balım ben seni istemiyor değilim sadece senden bi ışık bekliyorum hepsi o demiş. Dedim bende neden bunu söylemedinde elektrik alamadım deyip kestirip attın dedim. Geç olmuştu saat işlerin yoğunluğunu biliyorsun aşırı yorgunum uyuyacağım şimdi yarın konuşuruz iti geceler dedi ve bugün 2. gün daha yazmadı. Not: ilk buluşmada bi soğuk davrandım o da dedi ben seni çok soğuk ve durağan gördüm diye korkudan tedirgin oldum öyle davranışlar sergiledim.) Durum nedir?
Güncellemeler
+1 yıl
Telegramdan konuşmuştuk en son onuda sildim bu arada
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarınızı bekliyorum:/
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne