Yaşım 28 bana teklif edenler ise 23 24 yaşlarında çocuklar hala çoğu bu yaşlarda hatta eski sözlümde bu yaştaydı ben yapmayınca atmak istedim nedir minyon degilim 167 boyum var geniş omuzlu falanım ama bana yaşımdan daha ufak gösterdiğimi herkes söyler sebebi nedir yani neden olgun kadın
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hayranlık duymuyorum ama ben olgun kadın seviyorum. Bu sevgimin, onlarla takılmamın, iletişim kurmamın ve flört etmemin tek sebebi adı üzerinde '' olgun '' olmaları. Mesela ben 28 yaşındayım 22 ve 25 yaş arasın da hangi kızla tanışsam ruh halleri hep melankolik hep bir dertleri var hiç eğlenceli değiller ve bir şeyleri tartışıp konuşamıyorsun anlamıyorlar. Daha bundan aylar önce bir kızla flört ettim 24 yaşında yahu 24 2 hafta flört ettik bana göre ona göre hemen evlenmek istedi. Cinsellik yaşıyorsun bu cinsellikte bağlanma ve bağlılık duygusunun olmadığını ve olmayacağını bildiğin halde ben bağlanmadığım halde o bağlanıyor. Yani demem şu ki olgun kadınlar ne istediklerini bilen kadınlardır.
08 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@Rose83 Bazı erkeklerin hemcinslerimin de bu pısırıklığı var :D Amacı partner aramak o sebep için yola çıkıyor kadın tavlıyor kadın duygusal bağ beslerken o cinsellik düşünüyor. Halbuki dediğin gibi bir adım atsa söylese ya da yansıtsa günü birlik ilişki yaşayacaksa yaşayacak ama kadın duygusal ilişki yaşamak istiyorum derse de iki tarafta kırılmadan yollarına devam edebilecekler. :)
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılİyide bu sadece erkekler için değil ki aynısı kadınlar için de geçerli sen dikkat ediyorsan genelde otuzlu yaşların sevgilileri yani otuzlu yaşlarda olan bir erkek varsa sevgilisi maksimum 20 yaşında 23 yaşında filan yani artık herkes büyük tercih ediyor hem erkekler büyük tercih ediyor hem kadınlar gerçekten aklını kullanan insanlar büyük tercih ediyor zaten😂
00 Yorumla
+1 yılBende 30 yaşındayım banada hep 25 26 yaşındaki erkekler geliyor hatta biri bi ara kendine baya bağlamıştı. İlginç gerçekten bende anlam veremiyorum. Ama o kişiye sordum neden ben diye o da ne istediğini biliyorsun anlayışlısın falan demişti
31 Yorumla- +1 yıl
Doğru söylemiş
+1 yılsapık olduklarından
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
65Cevap
+1 yılBirincisi olgun değilsin olgun kadın 35 ten sonra olur
İkincisi tecrübelidir bana yol gösterir beni daha çok sever bana değer verir vs vs çünkü neden ben gencim ya ondan o tip erkeklerin düşünceleri bunun gibidir ama şu varki hiç bir kadın kendinden küçük bir erkekle hiç bir zaman mutluluk yakalayamaz ancak kısa geçici hevesler olur
Çünkü kadın korunmak ister kadın sığındığı limanın sağlam olmasını ister kadın erkeğin yerine göre güçlü olmasını ister güçten kastım para zenginlik değil vücut yapısı değil kadın içindeki kız çocuğunu erkeğin görmesini ister ve kadın sevilmek ister kollamak ister bazen durdurulmak ister ama baskıyı hiç bir kadın sevmez o yüzden erkeğin hayata daha sağlam ataklarla basması lazımdır ki kadının kalbinde yer etsin
Fırsatçı erkekler sizden büyük her kadın size ait değildir boşuna koşmayın çünkü bu fırsatçılıktır10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBoyum 1,67 minyon değilim ne la, yeni kulağın boyu zaten 1,80-90'dan aşağı değil. Sonuç olarak yeni nesil bu anlamda daha iyi, yaş farkı gözetmeden güzel hisler besleyip ilişki kafasında olabiliyorlar.
10 Yorumla
+1 yılBu bende de var çok nadir yaşıtım kızlara ilgi duyuyorum daha bir olgun geliyor boş trip atmıyor daha düşünceli anlayışlı oldukları için bazı erkekler kendilerinden birkaç yaş büyük kadın daha ilgi çekici geliyor
00 Yorumla
+1 yılKendi evleri, arabaları olabiliyor, bakış açıları daha farklı ve düşünceleri daha olgun olabiliyor... Kendi ayakları üstünde durabildikleri için de yaşça daha genç olanlara bu daha çekici geliyor tabii.
00 Yorumla
+1 yılOlgun sever erkekler bu gayet normal ve olası bir şeydir.
50 Yorumla
+1 yılBenimde hoşuma gidiyo çoluk çocukla uğraşmaktan sıkılanların isteği bu ayrıca kadınlar içinde aynı durum söz konusu
06 Yorumla
Soran+1 yılBen çoluk çocuğu napim. 29 33 35 araları daha iyi
- +1 yıl
Hımmm ee tanışalım ozman 🙂
Soran+1 yılBurdakilerede güven olunmaz
- +1 yıl
Ben bana güven demiyorum tanışalım diyorum, yoksa kimsenin güvenine ihtiyacım yok ayrıca sende burdasın sanadamı güvenmiyelim😉
Soran+1 yılBana da güvenmeyin😄
- +1 yıl
Peki nasıl istersen😃
+1 yılKadınlar neden istiyor denince tecrübe falan diyorlar erkekler neden istiyor denince ergence şeyler veya daha farklı şeyler deniliyor gerçekten ilginç.
00 Yorumla
+1 yılOrispiiu çocuğu Şeyma kaltsgi senin adına koyarım namussuz orodpii çocuğu sevgilimin etrafında gezmicelsin lan belanı * lan senin bacım çocuğu seks objesi ne ayıp milletin sevgilisini tel köşelerinde boşaltan bacım çocuğu pic eskort kaşar o adını yırtarım lan senin sevgilimden uzak durcaksın senin ağzını yüzünü * lan takip bacım çocuğu evde kalmış katlanmış seks objesi kerhaneye zırtığı senin * koyarım sevgilin peşinde gezdiğini gormcem adına koyduğumuz bacım
06 Yorumla- +1 yıl
Noluyor ya
- +1 yıl
@istanbulhayranıkadın şeyma sen misin
- +1 yıl
Hayır ya ben kimseyle konuşmadım bu şekilde
- +1 yıl
@istanbulhayranıkadın resmen kusmuş kadın ya :D
- +1 yıl
Yanlış soruya sövdün sanırım 😀😀😀
+1 yılOlgun kadın trip yapmaz ne istediğini bilir be yapması gerektiğini de. Fiziği bakımlı ve güzel olur. Neden hoşlanıp neden hoşlanmadığını bildiğinden geçim kolay olur ve mutlu eder🙂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılOna göre kızlarda yaşı büyük erkekle evleniyor niye olgun olduğu için erkek de onu istiyor bence o yüzden bir de vücut olgunluğu diye düşünüyorum
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılGençken erkekler kendinden büyük kadınlara, yaşlandıkça da kendinden küçük kadınlara ilgi duyarlar , ikisinin de nedeni farklı
10 Yorumla Aynısı bende de var dün adam çocuk dedi deli midir nedir yüzüm küçük diye çocuk sanıyorlar 23 yaşındayım oysa.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılGenel de tecrübe farkı olduğu için öyle olur ama şu anda millet sapıklığa vuruyor kendini yanj Bi bayanın biraz büyük olması iyidir tabi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Saçma tiplere girmedikleri için kişiliği karakteri tam oturmuş olması ne istediğini bilmesi gibi şeyler diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılNe güzel işte çıtırlar sana teklif gönderiyorlar beğenmiyorsun. Ya tam tersi olsaydı. Yaşı geçmiş abazalar teklif gönderseydi daha mı iyi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılTürkiye'de bunun sebebi daha çok ''Bu yaşa kadar zaten seks yapmıştır benle de yapar yani'' düşüncesi
00 Yorumla
+1 yılErkekler genellikle olgun severler cinsel konuyla bakarsak yaşı büyük olan daha tecrübeli oluyor diye düşünüyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılPeki sen ne istiyosun, olgun yaş mı yoksa kendinden küçük mü olmalı, önemli olan senin ne istediğin.!
00 Yorumla Çekici geliyor. Neden çekici geldiği konusunda da hiçbir fikrim yok. Olgun kadın seviyorlar işte.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende anlamadım evli olduğum halde genç erkekler peşimde sürekli kendime hakim olamayıp kocamı defalarca kez aldattım maalesef
22 Yorumla- +1 yıl
canım o senin ateşindendir kocanın yetersiz bakiye vermesinden dir
- +1 yıl
Ne tarz erkekler karşısında kendine hakim olamıyorsun?
- Aşk İlişkileri konusunda 900 cevap paylaştı.
+1 yılOlgun insanlarla her şeyi büyük zevk alarak paylaşa bilmek. Önemli bir etkendir.
00 Yorumla
+1 yılOlgun sevicilik her cins için popüler bunun meyvesinide olgunlar yiyor o ayrı sdsds
00 YorumlaÇocuk değiller kesinlikle 28 24 çokta fark yok 🤷♀️
00 YorumlaÇünkü kendi yaşlarida kendinelerine küçük geliyor kısır döngü aslında
00 Yorumla
+1 yılolgun kadınlar hem cinsel anlamda hem fiziği anlamında çok çok iyiler özellikle evli ya da dul ise
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBelli yasa gelene kadar öyle sonra terse dönüyor...
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa erkeklerin 4-5 yaş büyük kadınlardan hoşlanması normal karşılanabilir ama 20-25 yaşındaki bir erkeğin 45-50 yaş kadınlardan hoşlanması hiç normal bir durum değil bence annesi yaşında oluyor
00 Yorumla
+1 yılMilf ( Olgun ) Seviyorlar.. Ben de olgun seviyorum şahsen..
00 YorumlaÇocuk mu o yaşta evlenip çoluk çocuğa karışan insan var
00 Yorumla
+1 yılBu bir süredir bana karşı da böyle. Ben minyonum ama. Sanırım bununla ilgili benim açımdan. Genel olarak ise kendi yaşıtlarında olan kadınların şımarıklıklarından sıkıldıkları için bence. Olgun kadınlar sanırım onlara daha iyi geliyorlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende 40 yaşında napalim bize yüz vermeyince sizde gençlere kalıyorsunuz 🤗
011 Yorumla
Soran+1 yılBende aksine olgunlardan hoşlanıyorum
Cevap sahibi+1 yılSen kaçsın 🤗bu hoşlantin kısa sürmez umarım 🤗
Cevap sahibi+1 yılNereye kayboldun 🤗🤗
Soran+1 yıl28 yaş
Cevap sahibi+1 yılYaşınızda uygun. birde kortum daha küçük çıkar diye.
Cevap sahibi+1 yıl🤗🤗
Cevap sahibi+1 yılTanışmak istermisin?
Soran+1 yılNerde yaşıyorsun
Cevap sahibi+1 yılAnk. sen?
Soran+1 yılİstanbul. Uzak mesafeli kimseyle tanışmak istemiyorum maalesef iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılTeşekürler 🤗 fikrini degsiririsen yazmanı beklerim.. belki yakınlaşır hayat bu. Genede teşekürler. kib🤗
+1 yılfantezileri vardır belkide. bana göre yaşıt. ya da 10.15 yaş genç olsun.
00 Yorumla
+1 yılBence hem cinsel hem de hayat tarzı açısından daha ve tecrübeli olmaları erkeklerde heyecan yarattığı için hayranlık duyuyorlar
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl167 ufak vir boy uzun erkek gelmediyse sana minyon durmamışsındır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçici heves, arzu.
Hiçbir aklı selim erkek kendinden büyüğüne ilgi duymaz.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnne kavramı üzerinden kadın kavramını geliştiren erkeklerde olur bu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Olgun kadın candır çünkü.
Tecrübelidir işi bilir mantığı.00 Yorumla
+1 yılEskiden bende öyleydim. ama yaş 40 ı geçince benden küçüklere ilgi duymaya başldım.. acaba niye..
00 Yorumla
+1 yılKafa yapısı olgun olanların tercihi yine kafasına uygun olgun insanlar. Bende olgun kadın severdim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Herkesin kendi tercihi bişey diyemezsin
23 Yorumla- +1 yıl
Senin tercih olgunmu gençmi
- +1 yıl
@metinganmete boş ver burada cvp yok
- +1 yıl
Olgun kadın herşeydir bilendir
+1 yılAksine ben genç kızlardan hoşlanıyorum.
08 Yorumla
Soran+1 yılOlgun erkekler genç kızlardan genç erkeklerde olgun erkeklerden hoşlanıyor belli oldu
- +1 yıl
Sen kaç yaşında erkeklerden hoşlanıyorsun?
Soran+1 yıl29 35 kadar akli başında olduklarını düşünüyorum
- +1 yıl
O zaman 31 iyi mi?
Soran+1 yılYanı bana göre evet iyidir kendimden küçük biriyle sevgili olmak istemem ama 31 yaş gayet iyi
- +1 yıl
O zaman biraz konuşalım tanışalım mı seninle?
Elbet sevgili olmak zorunda değiliz tabi
Soran+1 yılYakısıklıysan olabilir🤣
- +1 yıl
Tamam sen yaz ben direk foto atayım beğenmezsen engellersin
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılherkes dengi dengine daha güzel bence..
10 Yorumla
+1 yılDaha kadınsı ve olgun oldukları için
10 Yorumlaolgun kadın sevdiklerinden
10 Yorumla
+1 yılYorumlardan tiksindim
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 863 cevap paylaştı. Tavır trip ve kapristen bıktıkları için..
00 YorumlaOlgunlar güzel olur diye düşünüyorum erkekler
00 Yorumla
+1 yıl28 yaş aslında pek de olgun yaş grubuna girmiyor.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk olmadıkları için ergen havasında
00 Yorumla
+1 yılBenim ilgim genc kadınlara...20 -30 arası ideal
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılOlgun kadın ne istediğini biliyor, tecrübeye sahip
00 Yorumla
+1 yılBen kendimden küçüklere o gözle bakmam
00 YorumlaYa benımde bıraz hoşuma gıdıyo
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılKadın erkekten küçük olmalı benim için
00 Yorumla
+1 yılNormal olarak göremem bunu niyet başkadır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük kadınlar herşeyiyle tecrube
00 Yorumla
+1 yıl23-24 çocuk mu oluyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Guclu kadin kisiligi karakteri oturmus kadin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılgenelleme yapmamak lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsapık onlar boş ver uzka dur
12 Yorumla- +1 yıl
arada 4 5 yaş var yahu bi sg
Cevap sahibi+1 yılsen sg konuşmayı beceremeyen insansı
- Devamını Gör (34)
Devamını Gör(79)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler neden kendinden yaşça büyük kadınlara hayranlık duyar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım