Yıllar sonra aşık olduğum adamla aynı mekanda denk gelmemiz bi işaret mi?

Günaydın ☀️

bütün gece uyuyamadım. Nasıl bir heyecan, mutluluk, düşünceler arasında sabahı sabah ettim ben bile bilmiyorum.
bundan 7 yıl önce çok çok aşık olduğum bir adam vardı, o da aynı hislerle bana aşk doluydu çok güzel bir yıl geçirdik. Evlenmeye karar verince ailelerimiz karşı çıktı, ben tesettürlüydüm ailesi bu yüzden uygun görmedi, benim ailem de onun ailesi çok açık diye uygun görmedi. Bu süreç bizi yıprattı ve birbirimizden nefret etmeden ayrılma kararı aldık.
sonra ben başkasıyla o başkasıyla evlendi. İkimiz de boşandık kısa aralıklarla (evliyken hiç görüşmedik) ortak arkadaşlar vasıtasıyla haber alıyordum.
Pazartesi onun bulunduğu memlekete tatile gittim (Antalya) ve dün bir cafede denk geldik.
Ben arkadaşıma hemen gidelim buradan dedim, tam ayaklanmıştım ki İnstagram DM kutuma “nolur biraz daha kal, ben kalktığım zaman kalk” diye bir mesaj geldi. Ben de oturdum ve saatlerce kalkmadı cafeden, ben de kalkmadım. Çok göz teması gördük, gözlerim doldu ağladım ara ara. Ama yanımızda arkadaşlarımız olduğundan hiç selamlaşmadık.
Baya bi sonra kalktı gitti ben de gittim. Sonra telefonuma mesaj geldi. “Hala aynı hislerle ilk günkü gibi sadece özlem dolu” diye. Cevap veremedim..

sizce bi şansımız olabilir mi? Cevap vermeli miyim? Kader bizi bir araya getirmiş olabilir mi?
özür dilerim çok uzun oldu..
Güncellemeler
+1 yıl
Lütfen fikirlerinizi belirtin rica ediyorum. Bir yabancının gözünden fikirlere ihtiyacım var
Güncellemeler
+1 yıl
https://imgyukle.com/i/ELUORS

Şimdi de bu mesajı atmış arkadaşlar. Her an bayılabilirim ve ne yazmalıyım bilmiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Merhaba 🌷☺️
Sizlerden aldığım güçle cevap vermiştim mesajlara.
Kısaca nasıl izah edilir bilmiyorum, ama o günden sonra 1 hafta beraber kaldık, sonra o geldi 1 hafta benimle kaldı, ve sonra tekrar ben gittim hala yanındayım.
Bugün uzatmadan kimsenin karışmasına müsaade etmeden, sevdiğimiz bir kaç arkadaşımızı davet ederek evlenmeye karar verdik 🥹🥰
Hepinize beni cesaretlendirdiğiniz için teşekkür ederim. Her daim dualarımda ismen mümkün olmasa da kalben anacağım sizleri 💜
Yıllar sonra aşık olduğum adamla aynı mekanda denk gelmemiz bi işaret mi?