Bundan nasıl vazgeçerim gerçekten iyi bir şey değil biliyorum ama çoğu derken de yani herkes değil genelde mesajlaşma yaptığım bir kısımda oluyor neden gerçek aşkı bulup nasıl evleneceğim.
Ben 10 yaşımda aşık oldum şu an 19 yaşındayım hala ona aşığım 9 yıl içinde başkalarıyla denedim ama hiçbiriyle yapamadım aklım kalbim hep ondaydı. Ya o bana döndü ya ben ona döndüm hep bir şekilde onunla oldum hala onunlayım. Yani birine gerçekten aşık olsan bir başkasına aynı duyguları hissetmen imkansız senin aşk sandığın şey çok başka bir şey birinin dış görünüşünü beğenirsin karakteri hoşuna gidebilir aşık oldum sanırsın ama aslında gelip geçici bir duygudur. Mesela herkese aşık oluyorum demişsin ya onların hepsinden mesaj geldiğinde ya da gördüğünde kalbin deli gibi çarptı mı elin ayağın titredi mi? Bence hepsinde bunu hissetmen imkansız
_slash_ gitti aynı performansı sendede bekliyorum, ayrıca sen eskiden sürekli hesap değiştirip geldin troll takılan biriydin ne olduda fenomen, m oldun.
Etiketlerimde hak eden bir erkek varsa ben olduğumu düşündüğüm için. Saçlarım ve cildim ortada, hak ettiğim için oldum :d Ha bir de burada ki insanları sevecek ya da nefret edecek kadar umursama, sadece takıl.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Aşk değildir o aşk sandığın gibi basit bir şey değil
Bana anlatır mısın , ihtiyacım var
Ben 10 yaşımda aşık oldum şu an 19 yaşındayım hala ona aşığım 9 yıl içinde başkalarıyla denedim ama hiçbiriyle yapamadım aklım kalbim hep ondaydı. Ya o bana döndü ya ben ona döndüm hep bir şekilde onunla oldum hala onunlayım. Yani birine gerçekten aşık olsan bir başkasına aynı duyguları hissetmen imkansız senin aşk sandığın şey çok başka bir şey birinin dış görünüşünü beğenirsin karakteri hoşuna gidebilir aşık oldum sanırsın ama aslında gelip geçici bir duygudur. Mesela herkese aşık oluyorum demişsin ya onların hepsinden mesaj geldiğinde ya da gördüğünde kalbin deli gibi çarptı mı elin ayağın titredi mi? Bence hepsinde bunu hissetmen imkansız
Boşlukta olduğunu ayrıca ilgisizlik sevgisizlik içinde büyümüş durumda
Sevgisizlikten olabilir ailenden yeteri sevigiyi goremediysen disardan ararsin onu
Psikoloğa gitmeni tavsiye ederim
Ne diyeceğim önceden gitmek istedim, olmadı ama?
burada kimse sana yardımcı olamaz alanında uzman birinden tedavi görmen gerekiyor.
Abla sen ayran gönüllü dediklerindensin sanırım
Buna erkeksizlik diyorum
Benlede konuş :(( bi karşılık alamadım kimseden
Seninle konuştuk zaten 😂 hiçbir şey hissetmiyorum zıt biriyiz
Net yani senle olmayız
Pp ni değiştirmişin
Ne zaman konuştuk oha shdkkx
2020 ya da 2029
2019
Yuh fvgjkx miladdan önce bilmem kaçıncı yüzyıl ama hala beni unutmamışın 🥺
Evet seni tanıyorum
Koreli kızı öldür müsün
Yoo kalbimde yaşıyor ooo
Hoşlantıdır o aşk olsa duramazsın :3
Askere git den nefret etmeye başladım senden işsiz olunca KS ye sarmış hemşire bey
Az kaldı bir iki ay daha sık dişini. Gidicem.
_slash_ gitti aynı performansı sendede bekliyorum, ayrıca sen eskiden sürekli hesap değiştirip geldin troll takılan biriydin ne olduda fenomen, m oldun.
Etiketlerimde hak eden bir erkek varsa ben olduğumu düşündüğüm için. Saçlarım ve cildim ortada, hak ettiğim için oldum :d Ha bir de burada ki insanları sevecek ya da nefret edecek kadar umursama, sadece takıl.
Kendini gizliye Alman komik
Hayır, rahatsız oldum.
Sevgisizlikten
Hayal mi kuruyorsun
Yok kurmuyom
Normal değil o zaman hayal kursan anlardimrw nasıl aşık oluyorsun
Gevseklikten