Reddettiği halde yazan kız neyi amaçlar?

Arkadaşlar selamlar bir kız vardı hikayeme 1 ay önce yanıt vermişti hala konuşuyoruz her yönümüz burçlarımiza kadar ortak birbirimizi çok iyi anlıyoruz konuşuyoruz ediyoruz falan. Hatta kız sağlık sorunlari nedeni ile evden çıkamıyodu ben de ona jest olsun diye istediği ama stokta tükenmekte olan şeyleri aldim nihayet en sonunda geçen gün buluştuk buluşunca bana sarıldı direk konuştuk güzel geçti gözlerine bakar bakmaz sanki bir şey hissettim. Ayrılırken de sarıldı güzelce vedalaştık hala dm den konusuyoruz wp almaya çekiniyorum çünkü oraya geçersek bir şeyler bitecek diye korkuyorum. Ayrıca kız bir haftadır soğuk gibi, buluşmadan önce seni sıktıysam özür dilerim tarzı mesaj attım sacmalama regl donemimdeyim ondan böyleyim dedi. Ona iltifat ettiğimde yaaaa diyor, mutlu oluyor falan mesajlarda. ilk buluşmamız da çok güzel geçti arada bir sessizlik olsa bile sonra hemen konu bulduk falan ama geçmişte yaşadığım şeylerden dolayi korkuyorum her an kötü bir şey olacakmış gibi hissediyorum bozulacakmis gibi o yüzden numarasını dahi almadım sizce ne yapmalıyım kafam karmakarışık. Instagram da konuşurken bazen çok çabuk cevap veriyor bazen 2-3 saati buluyor, sosyal medyada hiç paylaşım da yapmıyor kullanmıyorum pek diyor. Kafam karıştı iyice, bı yardım edebilir misiniz? Geçen de başı ağrıyordu uzun süre yazmadı endişeye gerek yok uyuyordum demiştim yazmış. yani arada canım Diyor ama net bir şey yok ben onu gördüğümde bile kalbime bişey dokundu sanki konuşurken çok mutlu oluyorum falan ama ne yapacağımı çözemedim sizce ne yapmalıyım? en son hediye yaptım kargoladim o kendiliğinden adres ve numara verdi evine dün ulaştı ama çok hasta sancısı varmış iyi olduğum an bakacam dedi bu gün bakti yaaaa çok teşekkür ederim çok güzel yazmısmisti. bende 22.02 de açılmistim kötü bir ilişkiden yeni çıktım ilişki düşünmüyorum demişti sonra az daha konuştuk görüldü attı. 4 gün önce napiyosun yazdı yine az konuştuk görüldü attı. Noluyo sizce ya? Çözemedim
Reddettiği halde yazan kız neyi amaçlar?