Nerede kaybettiniz biliyor musunuz? İyi insanları aptal yerine koyduğunuz da kaybettiniz. Sevene aptal dediniz, aşık olana aptal dediniz, sarılana, sahip çıkana aptal dediniz. Değdi mi? Kaybeden onlar değil. Sizsiniz. Aptal yerine koyduğunuz her saniye kaybeden siz olacaksınız. Hiçbir seven, hiçbir aşık olan, hiçbir sahip çıkan bu hayatta kaybetmez.
Hem aşık hemde akıllı olamazsın sözüne katılıyorum. Çok sevmek aptallık değil, zaten çok sevip sevmeme gibi şeyleri ayarlayamıyorsun bu içten gelen bir şey. Seviyorsun işte. Durduramıyorsun. Ama akılda olmuyor ya, işte çevrenin ne düşündüğünü ne söylediğini duymuyorsun. :) çok sevmek değil güzel sevmek lazım. İsterse aptal desinler. Önce kendine yaptığın en güzel şey bu, birini sevmek sevebilmek.
Çok sevmek aptallık mı değil mi emin değilim buna.. Birine her şeyinle gidiyorsun, her şeyiyle kaçıyor senden.. Sevdiğini söylemenin hiçbir anlam ifade etmediğini görüyorsun, yine de seviyorsun.. Elinde değil.. Üzüleceğini bile bile ona gidiyor bütün yolların. Yolun kapalı olduğundan eminsin.. Ona rağmen bir umut diyorsun ama nafile..
Kısacası ne çok sevmek çözüm ne de güzel sevmek.. Karşılığı olmalı bu illet duygunun.. Yoksa aptal da eder insanı deli de.. Küçük de düşersin zayıf da..
Hem akıllı hem aşık olamaz insan buna katılıyorum😂 yani insan çok seviyorsa hele ki kendinden çok, bu akıl işi değildir. Ama çok sevmek aptallık dememek lazım. Sadece kendini unutacak kadar sevmek kişinin kendisine zararlı bir eylem. Kendini seveceksin önce ki karşındaki kişiyi de daha güzel sevebilesin. Kendini sunarsan eğer, üstüne basıp geçmeleri an meselesi olur. Kendini düşünmeyen kişiyi, karşındaki insan hiç mi hiç düşünmez. Herkes biraz da olsa bencildir çünkü
Bir nevi öyle. Hatalarını, kusurlarını görmüyorsun. Seni günlerce ağlatıyor, bir arayışına teslim oluyorsun. Her ne kadar güzel yanları olsa da; günümüzde çok sevmek, doğru sevmek tehlikeli.
Hayır değildir. Ama istenmeyen sevgide tutunmaya çalışmak aptallıktır. Karşı taraf seni sevmez ama sen zorla o ilişkinin bitmemesi için çaba gösterirsin. Kendinden, gururundan ödün vermeye başlarsan, işte o zaman aptal olur insan. Ama ne kadar sevende yeri geldiğinde çekip gitmeyi bilmek aptal yapmaz insanı. Kendi kendine sevmek en güzelidir.
Benim için öyledir çünkü zsten sevsem de sevilmem çirkinim boyum kısa diye beni kimse sevmez kime teklif etsem sen kimsin be hoduk aynadan haberin yok mu el aynası vereyim kullan gottumun ikizi der reddeder beni kendine mi layık gördün diyip hayata küser topukları kıçına vura vura vura vura kaçar anca olbot bor gon sononde olor diye nasihat verir oysa ki bu yaptıkları trilyon kazanan birinin asgari ücretliyi teselli etmesi gibidir
Söylediklerine katılıyorum ama bir gerçekte var bir insana duyduğun sevgi onun sana duyduğu sevginin üstüne çıkarsa onu kaybetmeye mahkumsun bir insana her şeyini verirsen onun hiç bir şeyi olurusun..
Değildir fakat, çok sevdiğini belli etmemeli insan bence hiçbir zaman. Karşı taraf ne yaparsam yapayım benden vazgeçmez kafasında oluyor ve böylece çok seven tarafın daha da incinmesine sebep oluyor yaptıkları.
İyi insanları onlara iyi gelen onunla birlikteyken mutlu olan insanları aptal yerine koymayı bırak takıntılı olduklarını idda eden insanlar gördüm yağ kimseyi çok sevmiyceksin bu hayataa yoksa adını takıntılı koyarlar🤦🏼♀️