Arar mı veya yazar mı?

Yıldırım aşkıydı bizimkisi bana aşık oldu 2 hafta içinde sevgili olduk ve evlenme teklifi etti ailelerimiz çok eskiden beri tanıştığı için aramızda güven oluştu güven oluşunca sevgi de oluverdi çok iyi anlaşıyorduk zaten ilk günler öyle olur neyse her görüşmemizde her konuşmamızda evlenmek istiyorum seninle diyordu bende okula devam edeceğim biraz bekleyelim dedim ama hep ısrar ediyordu evlenince gene okursun diye kabul ettim en sonunda ailesini gönderdi bizimkiler de ben ne istersem o olsun diye anlayışla karşıladılar zaten aile tanıdığımız iyi bi aile çocukta efendi saygılı dediler buraya kadar sıkıntı yok akşamında babası onunla konuştu bu kızın başı açıktır ben böyle gelin istemiyorum söyle ona kapansın ve bizimle aynı evde kalacaksınız ayrı evi unutun paramız yok demiş kavga etmişler ve evden kovulmuş şu an evden ayrı 1 hafta oldu o akşam da benden de ayrıldı ben evden kovuldum babam şartlar koydu tartışma çktı diye beni de bıraktı gitti çok ağrıma gitti beni evliliğe ikna etmek için çabalayan adam babası ile tartıştı evden kovuldu beni de terk etti aileme daha bişe söylemedim hem gururum incindi hemde aileme karşı saygısızlık oluştu son messajda ona ailenle barış saygımız sonsuz büyüklerimize onlar bizim babamız elini öp af dile biz diye bişe kaldıysa ben ailenle yaşamayı kabul ediyorum ve kapanacağım da dedim hala ses çıkmadı bi gün geri döner mi bunca şeyden sonra? Yazar mı arar mı illa?
Arar mı veya yazar mı?