Mutlu ve musmutluydum. Ben de kem göz ve nazar var galiba yine bozuldu. ☹️
Sorum şu ki;
Sizce sevgililer her gün birbirine yazmak zorunda mı?

her gün olmaz her gün olursa sevdiğini özleyemen, hem usanin her gün her gün.
İnsan biraz sevdiğini özlemeli görmek için Sevdiğinle birlikte olduğun kadar ayrı olmayı da bilmelisin.
İnsanı çok sıkar mış gibi her gün her saat yaparsan sıkan boğan bundan zevk alman o kişiyi takıntı haline getirmiş olur bu.
Her gün en azından hak hatır sorulmalı, sevdiğinden sıkılmak bana saçma geliyor.
Her gün aynı soruyu soracan.
Valla kimse kusura bakmasında aralıklı yazışmak istesem askerlik arkadaşlarıma mesaj atarım. Hastadır gelme gitme halleri vardır ona eyvallah ama öyle keyfi olarak canım isteyince yazarım istemeyince yazmam durumlarına ben gelemem.
Haklısın, doğru olan da yazmak zaten
Sevgili olan zaten en iyi arkadaşı, dostu, sırdaşı olmali. Güne onla başlamalı ve iyi geceleri en son ona demeli. Gün içinde de mutlu anını veya moralini bozan şeyi onla paylaşmalı. Yoksa niye onun en yakını olsun ki?
Aynen öyle
Elbette zorunda. Ama bunu zorunluluk olarak hissetmeden yapmalı. Bilmeli ki onu seven ve merak eden biri var.
Kesinlikle içinden gelerek, gerçekten varlığını hissettirerek yazmalı.
Aynen öyle😌
Teşekkürler 😌
Cevap
14Cevap
Yani en azından hal hatır sormalı napıyorsun nasılsın demeli
Aynen öyle
Hayır bana da yazmayacaksa neden yaşıyor nefes alıyor. Ölsün daha iyi😄
Bence de 😄
Hayır bence öyle bir kayde yok
#SelamGençlik
Bir göreve ve monoton, sıradan bir rutine dönüşmeden; akışında ve doğal bir heyecanla yazılmalı fikrimce. Kalpten gelmeli, gözler parlamalı, yanakları sıcak basmalı samimi heyecandan.. #TubaSueda
e bir şekilde hali hatrı durumu görüşmek lazım. hepten de habersiz olmaz. başka şekilde haberleşiliyorsa illa yazışılmak zorunda değil. ama yazışmanın da heyecanı başka oluyor :)
Sevgili olmanın mantığı bu değil midir zaten? yazmazsa niye sevgilim ki o benim. Sürekli yazışalım demiyorum ama arkadaşlarımdan da bir farkı olsun bence 🤷♀️
Tabiki birbirinin ne yaptığını ne ettiğini bilmen, günün nasıl geçti diye sorman gerek. Mesafe girdi mi bir ilişkiye ondan hayır gelmez.
Yazmalı , gün içinde iş dolayı yazışamasalar da gün sonu günün nasıldı nasıl geçti iyi misin nasılsın vs
Yazmalı mı değil, seven insan gün boyu bi nasılsın yazmadan durabilir mi olmalıydı
Yazmalı tabi çok güzel bir şey bir birlerine olan sevgi
Her ilişki farklıdır ama her gün konuşmakta daha doğrusu mesajlaşmakta bir beis olmamalı.
Evet, sevgilim sadece canım eşim olacağı için her saniye arar dururum 😢
Evet hergün sabah namazına kaldırmak için araması lazım beni 😇 ya da ben aradığımda açması gerek 😇
Eğer her gün o telefonu ceplerinde taşıyorlarsa günde 10 dan fazla ellerine aldıkları da kesin bu yüzden yazmalılar
Ee yani mantıklı
E yazmali tabi iletisim olmadan paylasim olmadan sevgililik mi olur? İlgi az bariz belli baska konustugu birileride olabilir
Her gün değil her saat yazmalılar :D
Bence de 😄
Her dakika yazmalarına gerek yok ama gün sonunda bir konuşma olur ne yaptın nasıl geçti gün diye onu yapmalılar bence
Günaydın & iyi geceler
Bu kadar yeter 😄
Ne ne ama hayır 😂
Biraz sanki😄
Her saat her dakika değil ama en azından gün sonunda akşam falan yazmalı
kurt bakışlı civciv 😂😂
Yazmayacaklarsa neden sevgililer
Bayar be knk bir yerden sonra
Evet Sevgililer Her Gün Birbirine Yazmalı Tabikide
E bi zahmet, yazmazsa ölmüş demektir💋
Sevgilim yok bilmiyorum
Biz yazıyoruz her saniye