Hayır genelde kadınlar yapar bunu birlikte olmak istemedi insanlara sürekli işim var derler çünkü bunu ben de yapıyorum genelde erkeklerin bahanesi yoktur erkekler herkes ile konuşur daha iyisini buldular zamanda bırakırlar bu hep böyledir değişmez
Aynen olabilir. Doğrudur. O kadın zaten birlikte olmak istediği kadındır. Zaman ayırması çok normal. Diğer yandan birlikte olmak istemediğine de illaki "meşgul" olurlar. Neden birlikte olmak istemediği kadına zaman ayırsın ki. Diğer yandan o erkeğin zaman ayırdığı kadından ziyade belkide diğer taraftan "meşgul" görünmesi gereken birlikte olmak istrmediği bir kadın da olmaya bilir.
Sadece kadına karşı değil aslında. Ve sadece erkekler değil aslında. Her insan bir şekilde hazzetmediği, sevmediği, itici bulduğu, soğuk bulduğu, sevimsiz bulduğu insana karşı "meşgul" olurlar. Bunu yapan kadın ve erkek olabildiği gibi muhatabı da kadın ve erkek olabilir, sadece karşı cins de değil hemcinsi de olabilir "meşgul" olduğu kişi.
Temel bir insan davranışıdır. Erkek kadın ayrımı yapılmamalı. Herkes iyi hissettiği ile beraber olmak ister. Zira kimse mutsuzluğu istemez. Bu işin genel özeti böyle. Davranışların başkaca kriterlere göre değerlendirmek de mümkün ve farklı neticeler verecektir.
Aynı şey bizim içinde geçerli. Kadınlar da erkekler de görüşmek istemediği kişilere çok güzel bahaneler üretiyor. Görüşmek için can attığı kişilere de zaman yaratıyor adeta ayırmıyor
Aynısı hanımlar sizde yapıyorsunuz. Sizde sorun ama istemiyorum seni demek yerine kırıcı olmamak için pespembe olmak için ben seni arkadaş olarak görüyorum. Ama bir yandan da sana iyi davranıyorum. Sen yanlış anlıyorsun muhabbeti yapmak. Bazen öyle an oluyor ki erkekler de bu duruma düşüyor. Nasıl düşüyor Hani konuştuğun birileri yoksa ya da çıktığın sana bozuk yaptı ise ayrıldı isen birisine yazmak zaman öldürme kafasına giriyorsun. O karşı tarafın sana umut beslenmesine sebep oluyor sonra başka biri çıkıyor Hani onunla flörtlesiyorsun daha önce değer sohbet ettiğinin insanı sallamaya başlıyorsun olay tamamen bu.
Eski flörtüm flörtün ilk günü trip attı meşgulüm yoğunum demeye başladım flört döneminde ise ortada net bir şey yok ise öyle söylemek zorunda kaldığımız oluyor. Daha net söylediklerim oldu da ondan sonra çok gereksiz muhabbetlere giriliyor başka şeyler oluyor gerek yok
Öyle tabii kim ne kadar işlerini görüyorsa o daha değerli oluyor onların gözünde ama biz onların kendileri için bize yüklediği anlamdan ibaret değiliz ve biz çok daha fazlasıyız. Tırnağımız olamazlar 👌
Benim bir kadınım varsa vardır diğerleri benim için yoktur, meşguliyetim varsa eşime meşgul olduğum gerçeğini hakikat ile anlatırım mazeret vari değil.
Yok kadın numarası. Amacı sadece dolandırma olan tüm şehir le yatıp o erkege seks sevmem elime degmedi kutsal bakireyim güven yoksa ben yokum ayakları yapan kadına mesgul olur erkek haklı ama
Bu her iki cins için böyledir. İnsanlar istemedikleri kişilere taştan duvar örerler. İstedikleri kişilere de çiçek tarlası olurlar.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Meşgule almam asla Değersiz hissetiririm Örneğin bugun yaptığım birşeyi söylüyorum diğer telefonum çaldı ve gereksiz birisiydi oda biliyor onu ne kadr sevmediğimi Filanca kişi arıyor sonra görüşürüz dedim
Estağfurullah. Koskoca bir fenomen derken büyütmemek lazım olayı. Ben de sıradan bir üyeyim. Sadece paylaşım yapmayı içerik üretmeyi seviyorum itina gösteriyorum bu sebeple buna hak kazandim istersen sende bunu yapabilirsin.
Takip olayına gelince merak ettim profilini incelemek istedim o yüzden takibe aldım. Sen bana bakma bugün takip ederim yarın takipten çıkarım 😀 Arada böyle saçmalarım.