Sanaldan ortalama bi 7-8 aydır bi kızla konuşuyorum?

7-8 AY oldu rahat
Sanaldan bi kızla konuşuyorum ikimizde seviyoz birbirimizi yani konuşmaktan zevk alıyoz. bundan 1- 2 ay önce tartıştık işte bi anda bana gece saat 3 sularında bana
-senden hoşlanmaya başladım, bu iyi değil! çünkü; sanaldan yürümez felan dedi.
seni seviyorum dedi gitti
(Bende onu seviyorum)
(Ben Sadık biriyim. seversem tam severim. bi de kızın mizahı aşırı iyi zaten, ona aşık oldum. İkimizde aynı yastayız hayır bi zıt bi durumda yok hani. ben çok büyük, o çok küçük ya da tersi vs. Bi durum da yok yani.)
...
İşte konuşmayı bıraktı benle işte (not:instagram ve tel no yok) şimdi Spotify dan takip halindeyiz. Ordan playlist kurup o playlistin ismiyle konuşmaya başladık ya normalde zaten benimle konuşmayı bitirdikten sonra... 1 hafta sonra zaten ordan konuşuyorduk sonra 1 ay konuşmadık yazmadı. Sonra işte şu an konuşuyoruz. bu kız ne yapmaya çalıyor ya? gel diyorum mesajlaşma uygulamasından konuşalım diyom. -yok!! gelmicem diyor. sizce bu kızın amacı ne? neden böyle davranıyor?
Sanaldan ortalama bi 7-8 aydır bi kızla konuşuyorum?
Cevapla