Aşk İlişkileri Aklına gelince kalbinin ışıklarını yakan biri var mı🖤? SmellSmoke Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 94 Yapay Zekaya Sor #smellsmokeBirden geldin aklıma yakıverdin ışıkları, Hayret ettim kalbime bazen mutluluktan..🖤#smellsmoke Aklına gelince kalbinin ışıklarını yakan biri var mı🖤? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Evet kalbimin ışıkları hep onun için yanar halde aklımdan çıktığı bir an yok. Kim ödeyecek bu elektrik faturalarını 🤷😂 2 0 Yorumla
PolyannaLisa Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gelse ne olacak ki o ışıklar yaktıktan, mutlu etmedikten sonra önemsiz. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Kalbimin ışıkları patladı smell🥴 2 2 Yorumla SmellSmoke +1 yıl ampulü değiştiririz :D ahsh Yorumla Redamancy-4 +1 yıl Yok smell🥺😂 Yorumla
Zlatan_red Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl https://www.youtube.com/embed/5PnEC4__CyMAhanda böyle oluyor o gelince aklıma 1 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Hayır yok benim gönlümün ışıkları açık. Hak etmediğimi düşündüğüm cümleleri kuran kişileri hatırlayınca sönüyor genelde 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet..Alo dedigi an bile ağlıyorum ama bilsen 3 yıldır hasretim... 1 0 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et FenomenMaster Yaş: 109 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Kalp mi kalmış bizde? 1 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kalmadı artık ışıkları söndürdüm. Malum devir ekonomi devri ve ne kadar köfte o kadar ekmek 🙂 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Kesinlikle yok olacağını da zannetmiyorum. Hayatımda hep yalnız kalacağım gbime geliyor. 0 0 Yorumla
ibooo1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ne ışığı elektrikler kesildi 😂😂 1 0 Yorumla
Meyvelimeybuz Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Of çok seviyorum bayılıyorum kalbim hızlanıyor düşününce ama bana kardeşim olarak seviyorum seni diyor 🙂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay Var ama isim vermek doğru gelmiyor, bazı insanlar sadece akla gelince bile içi ısınıyor insanın birazg 0 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Var evet, olmasa daha iyi olurdu...😏 2 0 Yorumla
Sanalsevapp Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Elektrik kaç para senin haberin var mı 1 0 Yorumla
Ms26Ms Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Karanlıktan korkarım ışıklar hep yanık bizde 😂😂 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Hayır yok. 1 0 Yorumla
GamzeliBela Takip Et Guru Yaş: 18 , eic 100% 3 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tasarruf modundayım. 0 0 Yorumla
Prensesbirkiz31 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Vardi bir ara simdik uçup gitti ✈️✈️ 0 0 Yorumla
Aydabrkn Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 539 cevap paylaştı. Sanırım elektriklerde bi sıkıntı var 🤐🥲 0 1 Yorumla Yıldırayy59 +1 yıl Kaçak kıçik olmasın dikkat ett Yorumla
DaglarinkiziEylul Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 712 cevap paylaştı. Evet 2 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Olsun artık 💓 1 0 Yorumla
Nesliççe Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yok k 1 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yokkk 1 0 Yorumla
Menesa18 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı. Hayır yok 1 0 Yorumla
furkan_ylmzz Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı. -dı. 1 0 Yorumla
legolas38 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Var Bülent ersoy 1 0 Yorumla
Pembistann Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. KediYemekParaaa 0 0 Yorumla
xAlfìerìx Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 329 cevap paylaştı. Eskiden 0 0 Yorumla
CandanDerya_46 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Var ama bu sıralar bana çok soğuk davranıyor... 0 0 Yorumla
natalieee Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Eskiden... 0 0 Yorumla
güℓ_çεняε Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Yok. 2 2 Yorumla Eskişehir_Beyefedisi +1 yıl Yalancı seni 😂😂😂 Yorumla güℓ_çεняε +1 yıl Diyecek laf bulamıyorum odun 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Evet kalbimin ışıkları hep onun için yanar halde aklımdan çıktığı bir an yok. Kim ödeyecek bu elektrik faturalarını 🤷😂
Gelse ne olacak ki o ışıklar yaktıktan, mutlu etmedikten sonra önemsiz.
Kalbimin ışıkları patladı smell🥴
ampulü değiştiririz :D ahsh
Yok smell🥺😂
Ahanda böyle oluyor o gelince aklıma
Hayır yok benim gönlümün ışıkları açık. Hak etmediğimi düşündüğüm cümleleri kuran kişileri hatırlayınca sönüyor genelde
Evet..
Alo dedigi an bile ağlıyorum ama bilsen 3 yıldır hasretim...
Hayır, yok..
Kalp mi kalmış bizde?
Kalmadı artık ışıkları söndürdüm.
Malum devir ekonomi devri ve ne kadar köfte o kadar ekmek 🙂
Kesinlikle yok olacağını da zannetmiyorum. Hayatımda hep yalnız kalacağım gbime geliyor.
Ne ışığı elektrikler kesildi 😂😂
Of çok seviyorum bayılıyorum kalbim hızlanıyor düşününce ama bana kardeşim olarak seviyorum seni diyor 🙂
Var ama isim vermek doğru gelmiyor, bazı insanlar sadece akla gelince bile içi ısınıyor insanın birazg
Var evet, olmasa daha iyi olurdu...😏
Var ama terk etti ben onu çok ama çok seviyorum ♥️💙
Elektrik kaç para senin haberin var mı
Varrrr ☺️
Karanlıktan korkarım ışıklar hep yanık bizde 😂😂
Olmazmi o kendini biliyo 😊🤗
Kalbimin odaları karanlık 🖤
Hayır yok.
Bizim ışıkları hep söndürdüler🤧
Tasarruf modundayım.
Vardi bir ara simdik uçup gitti ✈️✈️
Hayır yok
Sanırım elektriklerde bi sıkıntı var 🤐🥲
Kaçak kıçik olmasın dikkat ett
Evet
Yok 🤷🏻♀️
Olsun artık 💓
Bilmiyorum
Ah ah olmaz olur muuu😍
yok ki
Olmaz mı
Yok..
Yok k
Var ama o bilmiyo
Yokkk
O ışıklar söndü bi daha da yanmaz 😂
Var.
Hayır yok
Yok ya ben de elektrik kaçağı var bir.
Şu sıralar yok
Hıhı evet var
Evet
Hayır
-dı.
Var Bülent ersoy
Yok..
Olmazmı be platonik sevgilim dul aslı var.
Hayır yok
yok ve olmaması canımı sıkmıyor
Vardı
KediYemekParaaa
Eskiden
Var ama bu sıralar bana çok soğuk davranıyor...
Eskiden...
Hayır yok
Yok.
Yalancı seni 😂😂😂
Diyecek laf bulamıyorum odun 😅
Evet eski sevgilim
Vardı