Sevdanın bana deva olduğu dönemlerden geçiyorum. Sevda dediğin deva olmalı. Bela olduğu an kangren olan uzuv gibi kesilmeli vücuttan. Başka türlüsü mümkün değil
Bu aralar hiç biri. Sevda ile tekrar karşılaşırsam bela mı olur deva mı bilmiyorum. Kısmet. Kaderimizde ne varsa onu yaşarız. ya da yaşamayız. Kaderimize bazen boyun eğeriz. Veya eğmeyiz. Sonuçta karar bize ait. Allah hepinize hayırlı kısmet nasip etsin.
Sevda Abla bizim alt komşunun hanımıydı. Güzel okey oyna, iyi taş çalardı. Benimle ortak olduğu sürece bela değildi. Ortak değilsek gözüm hep onun ellerindeydi. :P
Ben aslında , kader çizgimin tam olarak , başıma gelecekler doğrultusunda ve hak ettiğim kadarını yaşadığım konusunda ilerlediğini düşünüyorum. Dolayısı ile deva da bela da , hepsi benim için.
Öncelikle ben bu soruyu inanın ki görmedim görsem kesinlikle sormam. Herkesle aynı soruyu sormak bana göre değil. Hele de bilerek sormayı kendime hakaret sayarım. Ben bu soruyu pera'nın şarkısından esinlenerek sordum. Diğer sorunun varlığından haberim olsaydı sormazdım Anlayacağınız! Kaldıki soru birebir aynı da değil ve farklı günlerde sorulmuş. İçeriklerimi kendim üretirim genelde. Başkasından kopyalamaya ihtiyacım yok.🙂