Şimdi burada hümanistler toplanacak dış görünüş önemli değil falan filan diye :) Kusura bakmayın ama zerre samimi gelmiyorsunuz ! O yüzden dürüst olun ve neden sevmediğinizi söyleyin.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu soruyu görünce daha da üzüldüm şu an. Bu genç yaşımda neredeyse saç kalmadı bende.
Saclı daha hos sen kel kız sever misin
Ben insanları tipi ile yargılamiyorum saçsız bir kız gördüğüm de aaa ne çirkin kız demiyorum mesela. Kanser olabileceği ihtimalini düşünüyorum. İnsanları sırf dış görünüşüne değilde insan nazarı ile bakabilseniz keşke
Kendin yukarda humanistler toplanacak diye yadırgarken kendin yapıyorsun su an bunu
Ayni duyguyu paylaşanlar değil aynı acıyı yaşayanlar bilir. Ben kel bir erkeğim. Beni mesela senin gibi kızlar daha tanımadan yargılar. Aaa ne tipsiz kel erkek hiç tipim değil der. Biliyorum çünkü bunu defalarca kez yaşadım. İnsanlar tarafından dış görünüşün yüzünden yargılandığın zaman bir insanın kusuruna ya da eksikliğine gülüp alay edemiyorsun. Çünkü onun neler hissettiğini bende yaşadım ve biliyorum. Fakat insanlar bilmediği şeyin cahilidir. Kel olmayan birisi kellik nedir bilmez. Ben hümanist değilim sadece insanlara insan nazarı ile bakıyorum. Ama toplumun geneli yani sizin gibi tipler bir insanın hikayesini bilmeden onun hakkında pek ala yorum yapabiliyorsunuz.
Kimi kizlar sever hatta saplak bile atarlar 😃
Kel erkekler sevrrmi her kızı
Sac önemli ya
Aynen öyle dimi? Saçı olsun ama diğer her pislik olursa da olsun saç önemli çünkü :)
Soruda sadece sac soruyorsun sac ile karakteri nasıl bagdastirdin ahhsshjsjsjs
O anlam çıkıyor çünkü. Saçı olsun da diğerleri önemli değil. Ama sende haklısın. Kimse dışını beğenmediginin içini merak etmez.
saçı yok diye?
Jony sins abimizin hayranı çok var nedense
Yeter ki saçı olsun diğer her pislik olabilir dimi? Sende haklısın...
şaka yaptım ya abartmayın, ben birini sevdikten sonra kelliği gözükmez yani, birini dış görünüşe göre filtrelemez seven kişi
Hiç kel sevgilin oldu mu doğru söyle ama?
olmadı, karşıma da öyle biri hic çıkmadı, lan zaten yaşım küçük, 22 23 yasında da kel erkek çıkmadı karşıma açıkçası, sırf görmedim diye de "al iste" diyip b*k atma
B*k atmıycagim merak etme ama birini sevdiğim zaman yok dış görünüşü önemsizdir, yok ben tipe önem vermem gibi cümleler kurma ! Ne zaman ki bir hastalığa yakalanırsin ve guzelligini kaybedersin. O zaman ben ve benim gibi insanları anlayabilirsin. Çirkin olmadan çirkin insanları anlamazsın, sevmezsin. Şu anda seninle bu konuşmayı yapmam bile boşuna konuşmak çünkü yaşamdan deneyimlemeden bu dediklerimi anlamayacaksin. Haa umarım yaşamaz ve böyle cahil kalırsın :)
Reis öyle ölmez füze at
abi kötü bir şey demedim. cahillik falan gereksiz oldu şu an. içimden geçen şeyi dürüstçe açıkladım, sen beni tanımıyorsun ben seni tanımıyorum, bir şey kanıtlama amacım yok, sana şunu anlatmaya çalışıyorum sen birini sevdiğin zaman kusurları gözüne çarpar mi, bence çarpmaz.
Sena bu arkinin anlatmaya çalıştuğı şey ilk gördüğünüz insanları tipine göre yargılıyonuz aslında zaten bi insanı kusursuz ise seviyosunuz kusur olarak anlatmaya çalıştığı şey tip yani ne bilim küçük sonradan öğrenilcek bir şey değil adam haklı bu arada xgjf
Ben insan sevmiyorum abisi, git köpek sev, kuş sev doğayi sev ağaci sev. İnsan sevilir mi la? Haa bahsettiğin aşk ise kimseyi aşık olacak kadar sevmedim, zira benim sevgime ve aşkıma değecek birisi karşına çıkmadı, zannediyorum ki böyle bir dünya da çıkmazda. Zira dünya samimiyetsiz insanlar ile dolu.
Sana cahilsin derken de sana hakaret etmedim. İnsan bilmediği yaşamadığı şeyin cahilidir. Benim de cahil olduğum, yaşamadığım tecrübe etmediğim birçok şey var hayatta. Bilmiyorum ki cahilim o konuda. Birisi sana cahil derken onun niyeti önemli burada. Ben seni küçük görmek ya da aşağılamak amacıyla söylemedim, sadece durum tespiti yaptım :)
Bak hoşaf ağızlı vatandaş demek istediğimi anlamış :) teşekkürler 🙏🙏🙏
peki madem, uzatmanin alemi yok, kimseyi yargilayamam düşüncelerinden dolayı, geçmiş olsun...
Tipine yakisiyorsa neden sevilmesin
Yakışıklı ise zaten karizmatik olur ama her kel erkek karizmatik olmaz. Kellik çoğu erkeğin tipini daha beter bozar