Aşk İlişkileri Burada bir kızı arıyorum duruyor mu acaba? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Kendi resmini koymuştu adı Simay di sanırım Güncellemeler+1 yıl Aradığım kişiyi buldum adı Simay değilmiş şimal Burada bir kızı arıyorum duruyor mu acaba? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
_Zuen_ Takip Et Yoda Yaş: 85 , eic 100% +1 yıl tanıyan eden kişilere çok ince bilgiler vermişsin. Büyük ihtimalle 5 sn içinde bulurlar :d 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla nolifer +1 yıl Sitede 3-5 kişi var zaten, Simay diye birini tanıyan varsa yüksek olasılıkla aynı kişidir dljwpwiöd Yorumla _Zuen_ +1 yıl @nolifer yani simay simayı mı soruyor hocam? :d Yorumla Soran +1 yıl Bu değil Yorumla
sierravista Takip Et FenomenMaster Yaş: 22 +1 yıl tanımıyorum 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kendisi fenomen bir kızdı profilini Pp yapmıştı gözlüklü bir kızdı Yorumla sierravista +1 yıl nicki neydi Yorumla Soran +1 yıl Bir isim di kısa Bir nickti Yorumla
Yenibirisiyimben Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Simaayyyy kızzzzzz nerdesinnnn 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Fenomen biriydi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
tanıyan eden kişilere çok ince bilgiler vermişsin. Büyük ihtimalle 5 sn içinde bulurlar :d
?
Sitede 3-5 kişi var zaten, Simay diye birini tanıyan varsa yüksek olasılıkla aynı kişidir dljwpwiöd
@nolifer yani simay simayı mı soruyor hocam? :d
Bu değil
tanımıyorum
Kendisi fenomen bir kızdı profilini Pp yapmıştı gözlüklü bir kızdı
nicki neydi
Bir isim di kısa Bir nickti
Simaayyyy kızzzzzz nerdesinnnn
Fenomen biriydi