O kadar yalvar yakar tanışmak istediğini söyleyerek zorla isteğini kabul ettirdi. şimdi neden yazmıyor merak ediyorum?

instadan konuştuğum birisi 4 gündür yazmıyor. ilk istek attığında ben bunun isteğini 4-5 kez reddettim tanışmak istemediğim için. çok ısrar etti tanımak istiyorum seni diye. en son bir şey karşılığında kabul ettirdi isteğini. madem bu kadar tanışmak istiyordu şimdi neden yazmıyor? bugün benim beğendiğim bi postu hikayesine atmış. postta güzel bi söz vardı. post atılan sayfayı takip etmiyor. tesadüftür diceksiniz ama öyle her önüme gelen şeyi beğenmiyorum zaten instaya girmeye vaktim olmuyor. o kadar post içinde bunu mu bulmuş. bide hikayelerine hep ergen ergen şeyler atar küfürlü duvar yazıları falan. ilk defa böyle kaliteli bir şey attı yani. sonra 2-3 saat sonda selfie çekip atmış hikayesine. bende bunu biraz geç gördüm. görünce de hikayesine beğeni attım. gördükten sonra aradan 5 dk geçti geçmedi o fotoğrafı oyun profiline koymuş. oyundan tanışmıştık onunla. sizce bu davranışlarıyla bi mesaj mı vermeye çalışıyor?
O kadar yalvar yakar tanışmak istediğini söyleyerek zorla isteğini kabul ettirdi. şimdi neden yazmıyor merak ediyorum?