Biz bir yola çıktık evet ama yol bizi çok yıprattı henüz kalpler kırılmamış ve henüz incitmemişken iki erdem insan olarak yollarımızı ayıralım neden diye sorulursa örneğin senin şu şu huyun vs bana uymuyor bende bu yönlerle sana uymuyorum hakkını helal et benim helaldir seninle hisler yaşamak güzeldi Allah'ım yolunu bahtını açık etsin diyebilirsin
Bahane sevmiyorum bu tarz durumlarda yani neyse onu söylesin. Bir ilişkiye başlamak kadar başlamamak veya bitirmek de çok doğal bir eylemdir. İnsan gibi konuşularak bu eylem güzel bitebilir. Hoşlanmadıysa hoşlanmadığı söyleyerek ayrılabilir. Eskisi gibi olamadığını veya düşünemediğini söylüyorsa olabilir.
Arada yaş farkı var arada mesafe farkı var ayrılalım arada boy farkı var arada ten rengi farkı var kısacası farklılıkları bahane ederek bitirmek öyle güzel bir bahane ki
Dürüst olmak herzaman en doğru eğer kırmak istemiyorsan onun iyiliği için ona eksiğini söylersin yalanlarla kendini suclatmazssin Ben sevdiğimi söyledim ters tepti sevgiliydik baktım yanıma yanaşmıyor başkalarıyla takılıyor ben bı gonle yedek lastik olamam diyip ayrıldım egosunu gömdüm şimdi kendi bilir benim içim rahat şimdi gelsin birdaha sgg çeker gönderirim
benden daha iyilerine layıksın sende hiçbir şey yok çok iyisin ama ben yapamıyorum.. çünkü zaten daha iyisini bulmuştur bu cümlenin sonunda en nihayetinde o yeni çıkar ortaya :)
Hem kalbi kırılmasın istiyorsun, hem de bahane diyorsunuz. Aşık bahane üretince insanın kalbi kırılır. Dürüst olmak çok şey kazandırır emin olun.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ayrılık bahaneleri uydurmaya gerek kalmayacak şekilde yerinde ve zamanında ayrılırım, umutlarımı kimse yıksın istemiyorsam kimsenin umudunuda yıkmak istemem, oldu ki bir ayrılık durumu söz konusu mümkün olduğu kadar gerçek ayrılık nedenini itiraf ederim, etmeye çalışırım
Bunun bahanesi olmaz artık keyif almadığını ve paylaşacak bir şey olmadığını belirtirsin eğer ilişki belli bir süredir süre geliyorsa. He yok başlangıç aşamasında ve kafana uymayan şeyler mi var bunları söyler fişini çekersin
Gereksizdir direkt söylenmelidir ya da sinyalleri verilmelidir hareketlerle kıvırmanın anlamı yok. “Her zaman canımsın ama bunun gerçek hayatta karşılığı yok” Ne demekse?😃