Çapkınlık kesinlikle tecrübe gerektiriyor bence. Aksi takdirde yakalanmak an meselesi. Bilirsiniz biz kadınlar polis gibiyiz😎 Daha çapkınlık yapmadan yapma niyetiniz olduğunu bile anlarız.
Tanımadığım karşı cinsiyetten caddede evli iken laf yemişliğim var çapkın olduğum yönünde. Diğer yandan anlamını dahi bilmem hiçte merak edip araştırmadım. Halen daha merak etmiyorum.
Çapkinligi herhalde sadece "tensel temas"tan ibaret zannedenler var. Kendinizi iyi kandiriyorsunuz kabul. Gelelim gercek manasina ki ister bir iliskinin icinde ol yahut ister yalniz, eger gozlerin fildir fildir birilerini ariyor-kesiyor veyahut aranıyorsan çapkınsındır. O kadar net!
27 yaşıma kadar yemediğim halt kalmadı çapkınlıkta buna dahil sonra askerlik, askerlikten sonra kavanoz beyin 🧠 oldum , çapkınlık , alkol , sigara ya da tüm diğer kötü alışkanlıklar nir anda kaybolup gitti, melek 👼 ben oldu😎
Yaw he he 😂😂 Hemen konuyu kaynattın. Test ettim onayladım bu hızla kesin sen süper üstü çapkınsin. Bence mahallede çapkın kelimesi geçince seni gösteriyorlardır 😂