Aşk birine beslediğin yoğun hayranlık ve istek durumu. Aklın ve kalbin yer değiştirmesidir. Karşılıksız olanlar için ise ulaşılmaz olana duyulan yoğun istek. Aşkın süresi bellidir. 3 yıl gibi bir zaman sonra biter aşk. Sevgi kalıcı bir durumdur.
Günümüzde aşk ile o.. lugu karıştıran çok insan var onlara göre; tanışır sahte duygular besler ilişkiye girer işi biter sürekli diğer maçlara odaklanır sonra her ilişkinin sonunda ayrılık vardır böyledir vs cümleler kurarlar bunların gözlerinde böyle.
Herkesin bakış açısı farklı buna. Kimi varlığına inanmıyor, kimi de hiç olmadım diyor. Ben ise yaşadım acısıyla tatlısıyla dibine kadar, yaşamalı insan hayatında bir kere de olsa diyorum. Aşksız geçen bir ömür beyhude yaşanmıştır.
Aşk.. Maalesef insanların çabuk tükettiği bir duygu olmuş. Hemen aşık olup hemen bitiriyorlar. Aşkı şehvet olarak görüyorlar. Günümüzde aşk maalesef sadece dillerde ama eskiden, eski dönemlerde öyle değildi
Aşık olduğumuz duyguyu durumun netliğine vardığımızda kavramlar anlam bulacaktır. Şimdi totosuna aşık olup aklına hayranım deyince bi noktada kavram kargaşası çıkıyor. Aşkınızı gizlemeyin kavramsızlaşmasın hiç bi duygu😂