Benden hoşlanıyor mu anlayamıyorum?

Herkese selam, kafamı çok karıştıran bir durum hakkında sizden fikir almak istiyorum. Sınıfımda hoşlandığım bir çocuk var. Adı x olsun. Benim İspanyolca'ya ve İspanyolca şarkıları çok sevdiğimi tüm sınıf dahil x kişisi de biliyor. Onun ortaokuldaki bir arkadaşı da ispanyolca şarkıları çok sevdiğini söylemişti. Yani aramızda ispanyolca basit kelime cümle kullanıyoruz. Okulun başında (evlerimiz yakın birlikte gidiyoruz) vedalaşırken ispanyolca bay bay dedi. Bir süre birbirimize böyle veda etme olayımız devam etti ama 1 ay sonra pek de istemiyormuş gibi adios (ispanyolcada görüşürüz demek) demeye başladı ve sonrasında da hiç dememeye sadece görüşürüz demeye başladık. Geçen gün aniden bana dedi ki ders çalışmayı unutma, neden noldu ki dedim hiç öylesine dedi. Sonra da hafif el sallayarak adios dedi. Derslerde çok sık göz göze geliyoruz. Böyle yazınca çok bir durum yokmuş gibi geliyo ama gene de kafam karıştı yardımcı olursanız çok sevinirm :)
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün derste yüzünü tam bana dönmüş, yanındaki arkadaşının arkasina saklanıp basbayaa bakıyordu
Benden hoşlanıyor mu anlayamıyorum?