Merhabalar , Şu son 1 hafta içerisinde nedenini tam kestiremediğim istemsiz bir ani ilişki sönümünden bahsedeceğim. Belki de karşımdaki kızın ben farketmesem de benden bir beklentisi vardır ve ben bu durumu tam kestiremiyorsam , akıl akıldan üstün der değerli ve mantıklı görüşlerinizi beklerim. Öncelikle , 24 yaşında muhabbet etmesini , oturup kalkmasını bilen , özgüvenli , yıllardır fitness ile ilgilenen fit , kendimce yakışıklı ve kendine dikkat eden bir erkeğim. Kariyerim için de hırsla çalışan bir çiftanadal mühendislik öğrencisiyim. Karşımdaki kızsa 22 yaşında soğuk insanların olduğu bir baltık ülkesinden , kariyer önceliği olan son sınıf avukatlık öğrencisi sarışın nadir çok güleryüzlü bir Leton. Bu kızla olan ilişkimizi kısaca en önemli detaylarıyla açıklayacak olursam. Bu kız ile aşağı yukarı 5-6 ay önce tanıştık. O zamanlar ortak arkadaşlarımız ve ortak spor etkinliklerimiz sayesinde ister istemez sürekli görüştüğümüz bir ortam vardı. Bu vesile ile başlarda daha çok arkadaşça ilerleyen ilişkimizde 2. aylarda özel bir sempatim oluştu ve bu kızla daha çok ilgilenmeye başladım zamanla kızı akıl oyunlarıyla neşeli muhabbetlerle etkilemeye başladım. Bir süre sonra artık kendisi benimle ilgilenmeye başladı. Aramızdaki sıcaklığın avantajını kullanarak ağırdan sevgili olma yolunda taktikler sergiledim ve daha derinlemesine farkettim ki bu kızın sevgili olma gibi bir önceliği yoktu ki yine de içimde kalacağına açığa çıkarmalıyım deyip ortamın sıcaklık seviyesini arttırdım , ağır ağır kendime empoze ettim ve özel olduğunu düşündüğüm bir gün zaten tahmin edebileceği bir şekilde yaklaştım ve duygularımı daha açıkca belirttim. Sevgilisi olmadığından %90 olasılıkla emin olmama rağmen bir sevgilim var deyip üzgün olduğunu söyleyip sadece arkadaş olmak istediğini vurguladı. Üzerine gitmedim ve aramızdaki muhabbeti zayıflattık. 1-2 ay mayhoş bir arkadaşlık seviyesinde geçen süreden sonra tekrar birbirimize ısınmaya başladık. Bu sefer aramız eskisinden çok daha sıcak ilerlerken 4. aylarda ben yine aşk tohumlarını ağırdan serpiştirmeyi sürdürüyordum fakat bana açıkca hayır diyordu. İşte asıl anlam vermekte zorlandığım nokta ise şu ki;
Bende o ara başka bir Türk kızla yakınlaşıyordum ve açık ara bu Leton kızda bu durumu görüyordu. Bir gün bana açıkca sevgili olmak istemeyen aramızın dörtdörtlük arkadaştan öte olduğu Leton kız beni sadece o Türk kızla sarılırken gördü diye benimle ilgili olan düşüncelerinin değiştiğini söyleyip tamamen hayatından , sosyal medya ortamlarından sildi. Şimdi ise aramızın birden buz kesmesinin sebebini sormayı denediğimde konuşmak dahi istemediğini belirtiyor ve yanaşmıyor.
Bana sürekli sevgili olma konusunda hayır cevabını veren fakat aramızın gayet samimi ve şenşakrak olduğu bu kısmi arkadaş üstü ilişkide bu kızın benim başka bir kızla sarıldığımı görüp beni hayatından birden engellemesinin amacı nedir? Benden beklentisi nedir?
Bende o ara başka bir Türk kızla yakınlaşıyordum ve açık ara bu Leton kızda bu durumu görüyordu. Bir gün bana açıkca sevgili olmak istemeyen aramızın dörtdörtlük arkadaştan öte olduğu Leton kız beni sadece o Türk kızla sarılırken gördü diye benimle ilgili olan düşüncelerinin değiştiğini söyleyip tamamen hayatından , sosyal medya ortamlarından sildi. Şimdi ise aramızın birden buz kesmesinin sebebini sormayı denediğimde konuşmak dahi istemediğini belirtiyor ve yanaşmıyor.
Bana sürekli sevgili olma konusunda hayır cevabını veren fakat aramızın gayet samimi ve şenşakrak olduğu bu kısmi arkadaş üstü ilişkide bu kızın benim başka bir kızla sarıldığımı görüp beni hayatından birden engellemesinin amacı nedir? Benden beklentisi nedir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer