Bir erkek neler yaşarsa, nasıl olgunlaşır?

2 senelik ilişkim vardı çocuk çocuk hareketlerinden şımarıklığıyla bıkmıştım yaşı 22 ama 10 yaşındaki çocuklar gibi davranışı vardı arkadaş ortamında sürekli değişiyo bambaşka saçma sapan bir insan oluyo cıvıtıyodu ne yaptıysam olgunlaştıramadım askere gider düzelir belki dedim o ara ayrılmıştım askerden geldi bana sürekli düzeldim olgunlaştım yeterince diyo ama yok hayla aynı hatta daha kötü durumda onunla ayrılalı 1 sene oluyor şu an başka biriyle 7 aydır ilişkim var ve bunu bilip her şeye rağmen yazıp duruyo kafasına göre kapıma kadar geliyo sürekli instagram hesabını verdi en son olarak arkadaşlarıyla konuşmalarını okudum hep saçma sapan karı kız a.. cı muhabbetleri Bursa da oturuyoruz ama yok İzmir den size yenge yapıcam ordan da bi yengeniz olmasın mı cafede çalışıyo arkadaşıyla çalıştığı yerde garsona sulanmalar arkadaşıda aynı şekilde başka bi garsona sulanmışlar flörtleşiyolar bakışıyolarmış falanlar filanlar en son gemlikten de bir kızla konuşmuşlar kız evine içmeye davet etmiş gemliğe kadar gitmiş Geri.. Zekalı kız fake
Çıkmış cevap, vermemiş ama bana da her gün sayfalarca yalvarıp yakarmalı yapamıyorum dayanamıyorum sen benim en büyük aşkım tüm ilklerim ve son aşkım olarak kalıcaksın ben bi tek seninle ciddi adımlar atmak istiyorum gerçekten değiştim sen hayatına başka birini alınca ben o durumu sindiremedim hiçbi şey düşünemedeb hareket ediyordum senden ümidi kesince öyle canım zamanımı harcıyodum diyo saçma sapan bakın asla ve asla dönmiyeceğim bir insan bana sakın dönme kandırıyor gibi cümleler kullanmayın biliyorum farkındayım sadece böyle saçma bir insan nasıl olgunlaşır
Güncellemeler
+1 yıl
(birde o kız gerçek olsaydı ben kapısına kadar giderdim hatta ama sana ihanet edemezdim ayaklarım geriye giderdi dönerdim cesaret edemezdim ordan dönüncede tuhaf oldum ben nabıyorum ya iyice saçmalamaya başladım gibi şeyler kullanmış deli oluyorum delii!!! Erkekler neden böyleler)
Bir erkek neler yaşarsa, nasıl olgunlaşır?