Aşk İlişkileri Everkeği olacak bir koca ister misiniz hanımlar? GüzelAvrattOtu Takip Et Xper 2 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evinde otursun ev işi yapsın ben ona bakarım diyen var mı aramızda yoksa erkek ev işlerini beceremez mi Everkeği olacak bir koca ister misiniz hanımlar? Cevapla İş Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Bunlar deprasyona bile girer. ://https://www.youtube.com/embed/dqQnAJ-F5R4 0 0 Yorumla
snow_flakes Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hayır istemem.Beraber ikimizde çalışıp para kazanalım sonra ev işini de beraber yaparız. 0 1 Yorumla GüzelAvrattOtu +1 yıl O zaman bütün gün çalışırsınız Yorumla
finansalköle_tolga Takip Et Xper 1 Yaş: 39 +1 yıl İşte ben tam böyle biriyim. Ben çalışıp para da kazanırım eve gelince ev işlerini de yaparım. Evleneceğim kadın evde ne kadar az iş yaparsa o kadar mutlu olurum. Kendisi ayaklarını uzatıp kahvesini yudumlasin ben tüm işleri yaparım 0 7 Yorumla GüzelAvrattOtu +1 yıl Oh mis tam çalıştırilmaliksin Yorumla finansalköle_tolga +1 yıl Hayalim boyle bir evlilik yapmak ya. Hicbir seye dokunmasin kadın, yan gelip yatsin. Tuvaletleri bile ben temizlerim Yorumla GüzelAvrattOtu +1 yıl Çok eziksin ama senle evlenilmez kullanılır sadece Yorumla finansalköle_tolga +1 yıl Kullanmak ister misiniz? Yorumla GüzelAvrattOtu +1 yıl Yok almiyim kalsın :) Yorumla finansalköle_tolga +1 yıl Peki :( Yorumla GüzelAvrattOtu +1 yıl Naşş Yorumla
muhammets8 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 78% +1 yıl Aahaha kızların yorumunu merak ediyorum :D 1 0 Yorumla
gurbetci66 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Eli yatkinsa boyle seylerle yardim eder zaten 0 1 Yorumla GüzelAvrattOtu +1 yıl Yardımdan bahsetmiyorum ama soruyu bir daha oku Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Benim fotoğrafım ama o yaa🙄 0 2 Yorumla GüzelAvrattOtu +1 yıl Nasıl yani :) Yorumla Delibirisi1 +1 yıl Profile bak anlarsın 🙄 Yorumla
ToNightIsTheNight Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Beceremeyiz biz. Ama eve çalışan bulabiliriz 0 3 Yorumla GüzelAvrattOtu +1 yıl Niye canım beceren vardır illaki Yorumla ToNightIsTheNight +1 yıl Bilemiyorum artık :d Yorumla lgbtbireyi 1 yıl ya bi sg Yorumla
Okan_33_ Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Hehe böyle koca düşman başına abla 0 6 Yorumla GüzelAvrattOtu +1 yıl Niye 😃 Yorumla Okan_33_ +1 yıl Çok kılıbık oluyor böyle insanlar yardım etsinler eşlerine ama kadında ev işi yapmalı abla Yorumla GüzelAvrattOtu +1 yıl Ev işi yapıp sert olunmaz mi :) Yorumla Okan_33_ +1 yıl Eğer sürekli evdeyse kadının sözü geçer erkeklik pert hehehe Yorumla GüzelAvrattOtu +1 yıl Doğru 🤭 Yorumla Okan_33_ +1 yıl Sağolun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bunlar deprasyona bile girer. ://
https://www.youtube.com/embed/dqQnAJ-F5R4Hayır istemem.
Beraber ikimizde çalışıp para kazanalım sonra ev işini de beraber yaparız.
O zaman bütün gün çalışırsınız
İşte ben tam böyle biriyim. Ben çalışıp para da kazanırım eve gelince ev işlerini de yaparım. Evleneceğim kadın evde ne kadar az iş yaparsa o kadar mutlu olurum. Kendisi ayaklarını uzatıp kahvesini yudumlasin ben tüm işleri yaparım
Oh mis tam çalıştırilmaliksin
Hayalim boyle bir evlilik yapmak ya. Hicbir seye dokunmasin kadın, yan gelip yatsin. Tuvaletleri bile ben temizlerim
Çok eziksin ama senle evlenilmez kullanılır sadece
Kullanmak ister misiniz?
Yok almiyim kalsın :)
Peki :(
Naşş
Aahaha kızların yorumunu merak ediyorum :D
Eli yatkinsa boyle seylerle yardim eder zaten
Yardımdan bahsetmiyorum ama soruyu bir daha oku
Benim fotoğrafım ama o yaa🙄
Nasıl yani :)
Profile bak anlarsın 🙄
Beceremeyiz biz. Ama eve çalışan bulabiliriz
Niye canım beceren vardır illaki
Bilemiyorum artık :d
ya bi sg
Hehe böyle koca düşman başına abla
Niye 😃
Çok kılıbık oluyor böyle insanlar yardım etsinler eşlerine ama kadında ev işi yapmalı abla
Ev işi yapıp sert olunmaz mi :)
Eğer sürekli evdeyse kadının sözü geçer erkeklik pert hehehe
Doğru 🤭
Sağolun
becerir