Aşk İlişkileri Lutfen hislerine guvenenler yorum atabilir mi ciddili bisey sorcam? Gidelimcekue0 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Lutfen hislerine guvenenler yorum atabilir mi ciddili bisey sorcam Güncellemeler+1 yıl Jxjx Güncellemeler+1 yıl Nxjxjx Lutfen hislerine guvenenler yorum atabilir mi ciddili bisey sorcam? Cevapla Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sor bakalım düşünelim 0 8 Yorumla Gidelimcekue0 +1 yıl Bu sene ekpssden 81 alacagim sence istedigim yere ve bolumu kazancak miyim bu sene Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biyer olur da istediğin yer ne bilmiyorum Yorumla Gidelimcekue0 +1 yıl Istedigim bolum olacak mi peki bu sene Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olucak inşallah kardeşim Yorumla Gidelimcekue0 +1 yıl Emin misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Eminim negatifi çekme üzerine yeteri Yorumla Gidelimcekue0 +1 yıl Aa isin sirri bu mj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyiyi düşün işte kötü olucak kötü olucak diye diye kötü olmadık mı zaten Yorumla
cadiikizzz_ Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Sor bakalım 0 6 Yorumla Gidelimcekue0 +1 yıl Bu sene ekpssden 81 alacagim sence istedigim yere ve bolume atancakmiyim bu sene Yorumla cadiikizzz_ +1 yıl Net değil ama evet gibi hissettim inşallah atanırsın Yorumla Gidelimcekue0 +1 yıl Istedigim yer ve istedigim bolum mu peki Yorumla cadiikizzz_ +1 yıl Yani yine net değil ama evet Yorumla Gidelimcekue0 +1 yıl Nereye atancam peko Yorumla cadiikizzz_ +1 yıl Bilemiyorum o kadar inşallah istediğin yer olur Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sor bakalm 0 2 Yorumla Gidelimcekue0 +1 yıl Bu sene ekpssden 81 alacagim sence istedigim yer olcak mi bu sene Yorumla Burak-06_06 +1 yıl Zor Yorumla
sensational68 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 94% +1 yıl Benim işimmm 0 12 Yorumla Gidelimcekue0 +1 yıl Bu sene ekpssden 81 alacagim sizce istedigim yere ve bolume atancak miyum bu sene Yorumla sensational68 +1 yıl %70 ihtimalle evet Yorumla Gidelimcekue0 +1 yıl Istedigim yer ve istedigim bolum mu peko Yorumla sensational68 +1 yıl hayır Yorumla Gidelimcekue0 +1 yıl Istediigm bolum de mi olmayacak Yorumla sensational68 +1 yıl Bölüm olabilir ama yer olmayabilir Yorumla Gidelimcekue0 +1 yıl Nereye atancam peki Yorumla sensational68 +1 yıl O kdrını da bilemem Yorumla Gidelimcekue0 +1 yıl Cidden hicbjr yer mi olmicak yine ya Yorumla sensational68 +1 yıl O kdrını bilemem iste 🤷♂️ Yorumla Gidelimcekue0 +1 yıl Peki emin misin Yorumla sensational68 +1 yıl Değilim his sadece bu Yorumla
oo2oo Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Sor bakalım 0 1 Yorumla Gidelimcekue0 +1 yıl Bu sene ekpssden 81 alacagim istedigim yere ve bolume atancak miyim bu sene Yorumla
BlackUnclee Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 89% +1 yıl Sorabilirsiniz 0 3 Yorumla Gidelimcekue0 +1 yıl Bu sene ekpssden 81 alacagim istedigim yere ve bolume atancak muyim bu sene Yorumla BlackUnclee +1 yıl Çok saçma bir soru bunun hisle alakası yok ki Yorumla Gidelimcekue0 +1 yıl Var Yorumla
Empathetic95 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Sorrr 0 9 Yorumla Gidelimcekue0 +1 yıl Bu sene ekpssden 81 alacagim. Istedigim yere ve bolume atancak muyim bu sene Yorumla Empathetic95 +1 yıl Seni hatirliyorum. Daha oncede sormustun 😅 Yorumla Gidelimcekue0 +1 yıl Evet bu sene tekrar girecegim. Bu sefer ne diyosun peki? Yorumla Gidelimcekue0 +1 yıl ? Yorumla Empathetic95 +1 yıl Olucakkk Yorumla Gidelimcekue0 +1 yıl Gecen sordugumda olmayacak demistin ilk girdigime hatirliyo musun ve dedigin cikti Yorumla Empathetic95 +1 yıl Hatirliyorum. Ama bu sefer olucak gibi hissediyorummm🤗 Yorumla Gidelimcekue0 +1 yıl Istedigim yer ve bolum mu peki Yorumla Empathetic95 +1 yıl İstedigin yer ve istedigin bölüm aynennn Yorumla
srtcbrk Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. skr baklim 0 0 Yorumla
auraventi Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. sor bakim 0 0 Yorumla
19O3BJKK Takip Et Xper 2 Yaş: 105 +1 yıl Sorr 0 13 Yorumla Gidelimcekue0 +1 yıl Bu sene ekpssden 81 alacagim sence istedigim ye ve bolum olcak mo bu sene Yorumla 19O3BJKK +1 yıl Hatır Yorumla Gidelimcekue0 +1 yıl Peko bi yer olacak mi bu sene Yorumla 19O3BJKK +1 yıl Yok boku yedin Yorumla Gidelimcekue0 +1 yıl Hicbir yef mi olmocak Yorumla 19O3BJKK +1 yıl Evet Yorumla Gidelimcekue0 +1 yıl Seneye olcak mi peki Yorumla Gidelimcekue0 +1 yıl ? Yorumla 19O3BJKK +1 yıl Evettt Yorumla Gidelimcekue0 +1 yıl Bence ciddi degilsin Yorumla 19O3BJKK +1 yıl Sen bilirsin Yorumla Gidelimcekue0 +1 yıl Bu sene niye olmayacak ya Yorumla 19O3BJKK +1 yıl Gerçeklsr axı Yorumla
Gizemligrril Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Sor bakayim 0 2 Yorumla Gidelimcekue0 +1 yıl Bu sene ekpssden 81 alacagim istedigim yere ve bolume atancak miyim bu sene? Yorumla Gizemligrril +1 yıl Bu tarz konularda değilim ama atanırken inşallah Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sor bakalım düşünelim
Bu sene ekpssden 81 alacagim sence istedigim yere ve bolumu kazancak miyim bu sene
Biyer olur da istediğin yer ne bilmiyorum
Istedigim bolum olacak mi peki bu sene
Olucak inşallah kardeşim
Emin misin
Eminim negatifi çekme üzerine yeteri
Aa isin sirri bu mj
İyiyi düşün işte kötü olucak kötü olucak diye diye kötü olmadık mı zaten
Sor bakalım
Bu sene ekpssden 81 alacagim sence istedigim yere ve bolume atancakmiyim bu sene
Net değil ama evet gibi hissettim inşallah atanırsın
Istedigim yer ve istedigim bolum mu peki
Yani yine net değil ama evet
Nereye atancam peko
Bilemiyorum o kadar inşallah istediğin yer olur
Sor bakalm
Bu sene ekpssden 81 alacagim sence istedigim yer olcak mi bu sene
Zor
Benim işimmm
Bu sene ekpssden 81 alacagim sizce istedigim yere ve bolume atancak miyum bu sene
%70 ihtimalle evet
Istedigim yer ve istedigim bolum mu peko
hayır
Istediigm bolum de mi olmayacak
Bölüm olabilir ama yer olmayabilir
Nereye atancam peki
O kdrını da bilemem
Cidden hicbjr yer mi olmicak yine ya
O kdrını bilemem iste 🤷♂️
Peki emin misin
Değilim his sadece bu
Sor bakalım
Bu sene ekpssden 81 alacagim istedigim yere ve bolume atancak miyim bu sene
Sorabilirsiniz
Bu sene ekpssden 81 alacagim istedigim yere ve bolume atancak muyim bu sene
Çok saçma bir soru bunun hisle alakası yok ki
Var
Sorrr
Bu sene ekpssden 81 alacagim. Istedigim yere ve bolume atancak muyim bu sene
Seni hatirliyorum. Daha oncede sormustun 😅
Evet bu sene tekrar girecegim. Bu sefer ne diyosun peki?
?
Olucakkk
Gecen sordugumda olmayacak demistin ilk girdigime hatirliyo musun ve dedigin cikti
Hatirliyorum. Ama bu sefer olucak gibi hissediyorummm🤗
Istedigim yer ve bolum mu peki
İstedigin yer ve istedigin bölüm aynennn
skr baklim
sor bakim
Sorr
Bu sene ekpssden 81 alacagim sence istedigim ye ve bolum olcak mo bu sene
Hatır
Peko bi yer olacak mi bu sene
Yok boku yedin
Hicbir yef mi olmocak
Evet
Seneye olcak mi peki
?
Evettt
Bence ciddi degilsin
Sen bilirsin
Bu sene niye olmayacak ya
Gerçeklsr axı
Sor bakayim
Bu sene ekpssden 81 alacagim istedigim yere ve bolume atancak miyim bu sene?
Bu tarz konularda değilim ama atanırken inşallah