Selam KS ahalisi! Hediye alıp vermek, çok güzel bir şey elbette. Hele sevgililer arasında olduğunda aşkı, heyecanı diri tutan bir davranış bence. Peki ya sevgiliniz size bir kere bile hediye almazsa onun hakkında ne düşünürsünüz? Sevgisinden şüphe eder misiniz? Sevgilinizin hediye alacak parası var, maddi durumu kötü değil yani. Ona göre görüş yazın.Hediye almayan sevgili hakkında ne düşünürsünüz?
Sevgiliniz size hiç hediye almazsa sevgisinden şüphe eder misiniz?
Her şey hediye değil ki. Önemli olan ben onunla mutlu ve huzurlu muyum ona bakarım. Hediye benim için gereksiz bir şey cidden. Zaten onun kendisi hediye benim için. Sevmem zaten hediye mediye işlerini.
Sevgiyi alınan hediyelerle bağdaştırmıyorum ben. Hiçbir zamanda böyle beklentilerim olmadı. Ben tamamen duygusal boyutundayım olayın. İçten bir gülümseme, her zaman şeffat bir dürüstlük, kalpten bağlılık, sonsuz sadakat, mutlu olup mutlu edebilme, tam anlamıyla sağlamlaşmış bir güven bağı, benim için en güzel hediyedir zaten. Maddesel beklentiler ilişkinin masumiyetini bozuyor benim gözümde. İçinden gelip alınabilir bazen ama beklentiye dökmeden olması daha güzel.
hayatım boyunca hiç hediye şımarığı biri olmadım şımartmadı da kimse 🤣🤣🤣 ama şimdi arada sürprizler, jestler olunca diyorum ki ne keyifliymiş. Hediye falan sevgi ispatı değildir aslında, bak seni düşündüm, aklıma sen geldin aldım denektirler bu seni seviyorum demekten çok daha kıymetli. Hele bir de özel gün beklemeden oluyorsa tadından yenmiyor
Hayır, sırf hediye almıyor diye sevgilimin sevgisinden şüphe etmezdim. Hediye benim için önemsizdir ve hediyeden daha değerli olan şeyler var. Bana olan sevgisini gerçekten hissettiriyorsa ve her koşulda benim yanımdaysa eğer, o bana yeterlidir. Hiç hediye almasın ama ilgini ve sevgisini göstersin yeterli.
Sevgiyi Buna Bağlamak Mantıksız. Elbet İnsan Sevdiğiyle Hediyeleşmek İsteyebilir. Lakin Durumu Müsait Değilse Veya Bit Geliri Yoksa Bunu Ondan Beklemek Saçmalık. Şahsen Ben Sevgiyi Bununla Ölçmem. Sevgiyi Ben Başka Onun Fedakarlığından Ve Ben İçin Mücadelesinden Anlarım, Hediyelerinden Veya Aldığı Hediyenin Fiyatından Değil.
Öncelikle Özür Dilerim Kardeşim Detayı Tam Okumamıştım. O Halde Cevabımı Detaya Göre Değiştireyim. Alacak Parası Durumu Var Ve Almıyosa, Sevgisinden Şüphe Eder Miyim O Da Şuna Göre Değişir; Eğer Ben Hediye Alıyosam Ve O Da Maddiyatının İyi Olmasına Rağmen Almıyosa, “Acaba” Derim. Maddiyatı İyi Ve İmkanı Hediye Almaya Elverişli Ve Benim Ona Almama Rağmen Almıyosa Şüphem Evet Olur.
Hayır, sanırım böyle şeylere fazla takılmıyorum ben. Yani içinden geldiğinde alır, onun dışında sevgisini doğrudan hissettirip, göstermesi hediyelerin en güzelidir benim için.🎁
Soluk pembe fosforlu sarılı bir şey almıştım hediye olarak yani Çanakkale de giyerim ben onu gene de Konya, Ankara ve Urfaya gidince nasıl giyim ben onu 🤣
Yani aslında hediye alınması herkesin hoşuma gider ama olmazsa olmaz değildir. İçinden gelirse kendi alır zaten ama içinden gelmezse sırf almak için aliyorsa da hoşuma gitmez.
Hediye almaması tabiki bir sevgi ölçütü değil benim için fakat ben değer verdiğim insana imkanım dahilinde hediye almayı severim sevgilimin benim aldığım bir hediyeyi kullanması çok hoşuma gider o yüzden bende sevgilimden hediye almayı isterim tabiki sürekli yanımda taşıyabileceğim bir hediye çok hoş olabilir 🙂 sürekli sürekli hediyeleşme taraftarı değilim illa hediye alsın kararında da değilim fakat hoş bir şey arada sevgini sembolize eden bir hediye almak vermek 🥰