inşallah dürüst kalbi güzel bir eş bulurum
İçimden şunu diyecek inşallah ben senden önce ölürüm de senin vefatını görmem diyecegim biri
İçimden şunu diyecek inşallah ben senden önce ölürüm de senin vefatını görmem diyecegim biri
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hem istiyorum hem korkuyorum ve uzak duruyorum. Başına o kadar kötü şeyler gelen kadınlar var ki. Düşünsene babam gibi birine daha da fazla katlanmak zorundasın. Çok korkunç
Peki evlilik nedir size göre
Cevap
3Cevap
Bi gun kendimi nikah masasinda gormekten korkuyorum
Su an hazır hissetmiyorum.27-28 olabilir belki
İsterim seni yasin kaç ki evlilik istiyorsun?
Evet istiyorum
Size göre evlilik nedir
Bana göre evlilik sevdiğin insanla güven sadakat çerçevesinde mutlu bir yuva kurmak
Hiç kısmet çıkmadı mı
Çıktıda olmadı sonuçta herşeyde nasip kısmet kısmetten ötesi yoktur
Bir erkek de neye bakarsın evlilik de
Kısacası ben babam birini istiyorum hayatımda tamda onun gibi olması şart değil zaten olmazda zaten çünkü hiç kimse bu hayatta dört dörtlük değildir her zaman hayattımda babam gibi birini istemişimdir
Baban gibi biri nasıl yani üniversitesi vs var mı çalışıyormusunuz ev hanımımısınız
Bir erkek den ne bekliyorsunuz evlilik de
Ben hem okuyorum hem çalışıyorum eve katkı sağlıyorum ekonomi belli üniversitesi mezunu ama illaki benim hayatımda olcak kişi üniversitesi mezunu olması şart değildir bir evlikte önce güven sadakat beklerim karşımdaki kişiden bir de sevgi bunlar varsa gerisi gelir diye düşünüyorum
Ne iş yapıyorsunuz bu arada helal olsun hem okuyup hem çalışmak kolay değil Allah nazardan saklasın hayat çok zor
Peki bir erkekde şu varsa evlenmem dediğin ne var
Teşekkürler Allah razı olsun özel bir şirkette çalışıyorum şimdilik zina yapmışsa evlenmem çünkü zina hem günah hem affıda yok
Yapmadım Bir gün ne zaman evlenirsem mantığı ile hareket ettim
Ben hep evleneceğim insanla o duyguyu yaşamak istemişimdir hem ben kendim saygılızlık olarak görüyorum insanların evleneceği kişilere ortaya konuşuyorum genelleme yapmıyorum
Neden cevap vermediniz
Hal etmem gereken işlerim vardı her zaman müsait olamıyorum kusura bakmayın
İyi geceler estağfurullah ne kusuru nasılsınız iyi misiniz
Ne var evlilikte bu kadar
Hayat arkadaşı ama ömürlük olanından bence daha güzel bir şey yok
Evet anlam yüklemek çok ancak insanda vefa hoşgörü yani değerli kişi ile olursa zaten evlilik oluyor pişman olmamak için değerli kişilik olduğunu bilinmesi lazım
Kalsın.
Neden
Malum kişi saolsun içimden geçti tüm hayallerimin.
Evleniyorum yakında
Sevdigimle evlenmek istiyorum :)
Düşünmüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?