Sizce kel erkekler ile aşk yaşanır mı?
Erkekler ne düşünüyor bu konuda?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer 
Acayip karizmatik erkekler var Jasoncum gibi :D etkilenmek için illa kafasında saç olması gerekmiyor, Zeka önemli. Kaldı ki, dış görünüşe tav olmuyorum genelde karakteri beni cezbetmeli
Woow woow woow diyorsun😅
Ben kiii… diyorum :D ömrüm boyunca dış görünüşle alakalı sadece birinin burnuna tav oldum :D ama her zaman karakterini öğrenmeye başladıkça sevdim
Güzelmiş 😋
☺️🖤
Erkeklerde saç seviyorum hatta uzun saç seviyorum böyle omuzlara kadar olan gür güzel saçları seviyorum. Kel bir erkekle beraber olduğumu hiç düşünmedim açıkçası düşünmek de istemiyorum. Yakışana gerçekten yakışıyor hatta Jason Statham bunun başlarında geliyor bir marka kendisi kellikte. Fakat genel olarak dediğim gibi pek ilgimi çeken erkeklerden değiller Ben tercihimi saçlı uzun saçlıdan yana kullanıyorum.
Bazı erkeklere çok yakışıyor kel olmak.
Seksilik bile kayabiliyor.
Sadece kel olduğu için dikkatimi çekmez ama dikkatimi çeken bir erkeğin kel olması sorun değil.
Zaten kafamda saç kalmadı çünkü fiziksel özelliklerime üzülüyorum; sinir, stres halindeyim sürekli. Akıllı ve eğlenceli; yani insanların seveceği biri de değilim. Yakışıklı, uzun boylu olsaydım sorun olmazdı ve kafamda hala epey saç teli olurdu. Ailevi sorunlar da cabası... Şeimden de utanıyorum o da ayrı bir dert. Ben sinir, stres ve üzüntü yaşamayayım da kim yaşasın?
Cevap
47Cevap
Ezgi Mola aklıma geldi tam bir Jason Statham hastası
Benim dikkatimi çekmiyor
Kel erkek sevdiğim doğrudur. Kocam kel ve kafasını makine ile sıfıra vuran benim
Önemli olan kere olması ya da olmaması değil ki önemli olan içindeki zeka var mı yok😂mu
Yani bazıları karizmatik oluyor evet ama Kenan da olmamış o be :D ahah Keyifli günler..
hanımlar kel erkekleri cekici buluyor bir kısmı en azından :)
Ya şimdi burada kesin bir şey söylemek istemiyorum asla falan filan diye çünkü kınadığın ile sınanıyor sun Allah vergisi diyelim Kısmet diyelim
Kafası ortadan kel yanları sacli olanlar ilgi çekici değil tabi. Full kel ise o zaman hoş görünebilir.
Kel bir babam var bitane zaten kabagina vurmalik bir tanede saçli olsun bir eve bir kel yeter 😂
İçgüveysi alacaksın yani dkxndknxkd
@İstanbulByfnds1999 neden olmasin djdndjdn
Alfa mısın be
Babani sev diğerini boş ver
Ay kenan niyee öyle olmuş töbe estağfrulah hahahahahha :D Neyse kişiye göre değişir bence yakışan var yakışmayan var.
Saçı bol olanlarla aşk yaşanacak diye kaide mi var?
Aşk, sevgi ya da adını ne koyarsak koyalım bunun kılı, tüyü, saçı mı var?
Daha bugün Kenan İmirzalıoğlu’yu Google’dan arattım. Hem de aradığım foto. burada karşıma çıktı ne işse. 😄
Foto montaj demi wkwkeklgkkvlvlele
Eğer kel erkekler pitbul gibi olacaksa (onun kadar olamaz da neyse) o halde neden olmasın
Şimdi kellik güzel bir şey değil erkeğe çirkinlik veriyor ama her saçlı olanda adam değil bunuda yazmak lazım bir kenara
Erkekler ne düşünebilir ki? Offf kel erkek yhaaa ölürüm falan mı demeliyiz 😂
Bu arada adamı ne hale sokmuslar eşgale bak 😂
Ne demiş keller :) benzini şellden aklı kelden alacan :)
Kel olması sorun değil. Sakalları olsun yeter. Diğer her şey de tamamsa olay tamamdır 😀
Evet her gece fotolarına bakmazsam uykularım kaçıyor o derece ^^
Karizmatik kel erkekler var ama öyle özellikle ilgimi çekmiyor
Ben yaşamam yaşamak isteyene de engel olmam. Erkeklerin hiçbirisi ilgimi çekmiyor
Kardeşim kel tıraş olduğu zamanları çok seviyorum güzel ses çıkıyor 🤣🤣
Mumya filminden İmhotep karakteri geldi aklıma.. ay bayılıyorum o adama. beğendiğim tek kel olabilir😁
Yaşanır, saçının olmaması kusur değildir
Kişiden kişiye değişir bazı erkeklere çok yakışıyor. Özellikle bakımlı ve fit bir vücuda sahipse göze batmıyor. Lisede genç bir hocamız vardı keldi ama acayip bi karizması vardı bütün kızlar hastaydık.
Çekmiyor ama yüzü aşırı güzelse ve yeşil gözlüyse çeker. Yani saçlı erkeklerden 10 kat daha yakışıklı olması lazım.
Kadın ruhundan anlayan her erkek ilgi çeker
Hey kel kendine gel
uzun sacliyim ve arkadan bagliyorum hem karizma hemde cok hosuma gidiyor.. olgun olmama ragmen yakistigi soyleniyor hattabir cok bayan cok begendigini soyler
Bazı kızların ilgisini çeker
Saçma olur. Saç ve sakal kadar karizmatik bir özellik yok erkekler için.
keller iyidir de Kenan'a ne olmuş öyle
Photoshop 🤷😂
kel hali ile tecavüzcü coşkuna benzememiş mi yoksa ben mi benzettim sadece
Olabilir 😂😂🤭
Bazılarına o kadar güzel yakışıyor ki anlatamam
Herkese yakışmıyor. Şöyle bir Jason Statham, ya da Pitbull gibi cazibeniz, albeniniz yoksa tavsiye etmem.
Kel olması bir şeyi deyişmez seven her hayliyle sever
Evet farklı fantezilerim var bazı kel ve karizmatik beyefendilere
*bazıları* karizmatik duruyor. Ama bu kellik ile mi alakalı bilemiyorum.
Kel erkeklerde sizce çekici değiller mi pekii,,
Bence kel erkeklerle aşk yaşanır tabikide
Yüreğimi kıpırdatıyorsa kelliğinin önemi yok
Hayır ya hahsj
Konuşma tarzı önemli olan.
Nein. Saç severim ben.
Tarama engelli diyelim lütfen 😂 hayır sevmem
Hayır. Dolgun saç seviyorum
ilgimi çekmiyor koca kafa gibi görünüyor
Böyle erkek varda bizmi bakmadık ahaha
elbette bizde fena sayılmayız
Ekstra ilgi çekici değil de normal geliyor