Acayip karizmatik erkekler var Jasoncum gibi :D etkilenmek için illa kafasında saç olması gerekmiyor, Zeka önemli. Kaldı ki, dış görünüşe tav olmuyorum genelde karakteri beni cezbetmeli
Erkeklerde saç seviyorum hatta uzun saç seviyorum böyle omuzlara kadar olan gür güzel saçları seviyorum. Kel bir erkekle beraber olduğumu hiç düşünmedim açıkçası düşünmek de istemiyorum. Yakışana gerçekten yakışıyor hatta Jason Statham bunun başlarında geliyor bir marka kendisi kellikte. Fakat genel olarak dediğim gibi pek ilgimi çeken erkeklerden değiller Ben tercihimi saçlı uzun saçlıdan yana kullanıyorum.
Bazı erkeklere çok yakışıyor kel olmak. Seksilik bile kayabiliyor. Sadece kel olduğu için dikkatimi çekmez ama dikkatimi çeken bir erkeğin kel olması sorun değil.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Zaten kafamda saç kalmadı çünkü fiziksel özelliklerime üzülüyorum; sinir, stres halindeyim sürekli. Akıllı ve eğlenceli; yani insanların seveceği biri de değilim. Yakışıklı, uzun boylu olsaydım sorun olmazdı ve kafamda hala epey saç teli olurdu. Ailevi sorunlar da cabası... Şeimden de utanıyorum o da ayrı bir dert. Ben sinir, stres ve üzüntü yaşamayayım da kim yaşasın?
Kişiden kişiye değişir bazı erkeklere çok yakışıyor. Özellikle bakımlı ve fit bir vücuda sahipse göze batmıyor. Lisede genç bir hocamız vardı keldi ama acayip bi karizması vardı bütün kızlar hastaydık.
uzun sacliyim ve arkadan bagliyorum hem karizma hemde cok hosuma gidiyor.. olgun olmama ragmen yakistigi soyleniyor hattabir cok bayan cok begendigini soyler