Babam kimseyi bana yakıştıramıyor babam yüzünden evde kalacağım diye korkuyorum ne yapmalıyım sizce?

24 yaşındayım hayatımda hiç kimse olmadı ancak evlenince olur neyse bana görücü çıkıyor o cimri diyor öteki olmaz çıkar aklından vermicem seni oraya diyor Lazlara da kız falan vermem diyor Allah'ım çıldırmak üzereyim ya o olmaz bu olmaz sanarsin kraliyet ailesine mensubuz

Beni evlendirmeye niyeti yok benden iki yaş küçük erkek kardeşim var onu evlendirmek istiyor bana da evlenemezsen kardeşin sana bakar kardeşinin çocuklarına bakarsın diyor eğer böyle giderse evde kalıcam ne yapmalıyım sizce
Güncellemeler
+1 yıl
Babam arnavut damadı arnavut olacak çalışacak evi arabası olacak zevzek olmayacak bilmem bilmem ne bahane bence bunlar beni evlendirmek istemiyor Lazlar çalışmazmis vs hep bahaneler üretiyor hiç kimse mükemmel değildir ya hep susuyorum ama çok sinir oluyorum konuşsam oo bizim kız kudurmuş Koca istiyor der yahu her şey cinsellik mi ya benimde evlenip yuvam çocuklarım olamaz mı hep içime atıyorum patlayacagim birgün
Güncellemeler
+1 yıl
♥️♥️♥️
Babam kimseyi bana yakıştıramıyor babam yüzünden evde kalacağım diye korkuyorum ne yapmalıyım sizce?