Ben Kürt Türk ayrımı yapan biri değilim hiçbir zaman ırk din vs böyle şeylere takilmam ama sevgilime kaç kere sordum nerelisin diye söylemedi en son sormuştum doğuda doğduğunu ama oralı olmadığını söyledi ama ben oralı olduğunu biliyorum neden böyle biseyi sakladı anlamiyorum yani çok garibime gitti ve kim bilir daha ne yalanları var diyorum şu an ne yapmalıyım sizce böyle bir konuda yalan soyleyem her konuda yalan söyler
Güncellemeler
+1 yıl
Babam Türkçü amcamda MHP ilçe başkanı bunla alakalı olabilir mi
Sevgilim Kürt olduğunu saklıyor benden güvenemiyorum ne yapayim?
Adamlar hep ezilmiş psikolojide olduğu için utanıyolar. Anlayışlı ol üstüne gitme
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aslında hiç öyle değildir tam tersiler bilmiyorum ya belli etmedim hiç hatta ben Kürtçe şarkı bile biliyorum ingilizce de Türkçe de Kürtçe de söylerim şarkı söylemeyi seviyorum yani benim böyle şeylere takılmadigimi bilmesi gerekir
Seni kaybetmekten korkmuştur belki alttan alttan kürtleri sevdiğinin sinyallerini ver rahatlat çocuğu
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani Kürt Türk ayirmiyoruz biz ben ona Kürtçe şarkı bile söyledim hani o kurt olduğu için değil şarkı söylemeyi seviyorum ingilizce Türkçe Kürtçe farketmez
Böyle düşünmemiştim. Ayrımcılık yapan çok oluyor o beni olduğum gibi sevsin düşüncesi olabilir. Söyle ona biliyorum neden yapıyorsun ben zaten insn ayırmam vs diye konuş. En güzeli konuşmak inan ki
Haklısınız kimin ne yaşadığını bilemem bir kız arkadaşımda ben çok sorun yaşadım kurt olduğum için demişti şaşırmıştım çünkü bizde asla ayırmak yoktur çevremde okulda hiç görmediğim icin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Doğulu diye illa kürt olacak hali yok. Ben de doğuluyum ama kürt değilim mesela. Kürt ise de utanılacak bir şey olmadığını anlatmalısın
Tmmm işte doğulu olduğunu saklıyor yani neden saklasın böyle biseyi
Genelde utandırıyorlar insanları kürt oldukları için maalesef
Eminmisin Kürt olduğuna ben sanmıyorum sevgilin Kürt
Neden sanmiyorsun
Evet Kürtler saklamaz aslında ama bende sasirdm
Kürtler ırkını saklamaz bende kürdüm büyük ihtimalle bu arap ve ya Macirdir
Kürt olamayıp doğuda yaşayanlar genelde böyle yapıyor
Arapları hiç sevmiyor ama Arap olabileceğini düşündüm de
Bilmiyorum ama yaptığı büyük bir yanlış sana söylemesi lazım
Kesinlikle öyle böyle bir konuda yalan söyleyen kim bilir daha ne yalanlar söyler yalan sonuçta yani cesaret etmiş buna
Adamlar hep ezilmiş psikolojide olduğu için utanıyolar. Anlayışlı ol üstüne gitme
Aslında hiç öyle değildir tam tersiler bilmiyorum ya belli etmedim hiç hatta ben Kürtçe şarkı bile biliyorum ingilizce de Türkçe de Kürtçe de söylerim şarkı söylemeyi seviyorum yani benim böyle şeylere takılmadigimi bilmesi gerekir
Başta üstünlük kuruyor kendince. Garip bir his bence. Ses atsana konu açıp. Merak ettim sesini
Evet garip ya yalanla mutluluk olmuyor artık gittiği yere kadar yani basit şeyler diyoruz ama buna cesaret edebiliyor demekki yalan soylemeye
Evet
Seni kaybetmekten korkmuştur belki alttan alttan kürtleri sevdiğinin sinyallerini ver rahatlat çocuğu
Yani Kürt Türk ayirmiyoruz biz ben ona Kürtçe şarkı bile söyledim hani o kurt olduğu için değil şarkı söylemeyi seviyorum ingilizce Türkçe Kürtçe farketmez
Ya doğruları söyle ya da ayrılalım de
Diyemiyorum ama zamanla başka yalanlar ciksrsa ortaya ayrilirm
Bence bunu dememesi bile bahane uydurması bile bir sinyal benden söylemesi
Uzaklaşırsın diye korkuyor olabilir.
Çok yanlış bir şey yani şunu mu dusunmustur önce kendime baglayim sonra sevince zaten gitmez falan oysa şu an gözümde yalancı konumunda üzücü
Böyle düşünmemiştim.
Ayrımcılık yapan çok oluyor o beni olduğum gibi sevsin düşüncesi olabilir.
Söyle ona biliyorum neden yapıyorsun ben zaten insn ayırmam vs diye konuş. En güzeli konuşmak inan ki
Haklısınız kimin ne yaşadığını bilemem bir kız arkadaşımda ben çok sorun yaşadım kurt olduğum için demişti şaşırmıştım çünkü bizde asla ayırmak yoktur çevremde okulda hiç görmediğim icin
Ailen bu konuda nasıl.
Ailem. Türkçü yani onlarda ayırmaz ama. evlilik olayına sıcak. BAkmiyorlwr
Bakınız işte burada işler sarpa sarıyor. Bunu bildiği için de yapıyor oşabilir ama ne olursa olsun konuşarak çözülmeli saklayarak değil.
Ben hiç ailemden falan bahsetmedim ki boye özel konulari konuşmam en baştan boyleydi
O zaman sevgilin ile mutlaka konuş