Çıkmazdayım sizde yaşıyor musunuz eşinizin ailesi ile sorunlar?

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1.5 yıllık evliyim. Eşimin ailesine yakınim aynı sehirdeyiz kendi ailem benden kilometrelerce uzakta eşim ailesine çok bağlı aşırı yani her şeyde annem babam kardeşim yapıyor. Ailesi sürekli oturup kalkalım her yere beraber gidelim sürekli görüşelim istiyorlar bende istemiyorum doğal olarak uzun süre sabrettim eşime söyledim bak boyle böyle diye o beni takmadi bir de kayınvalidem oğlu kızı ile beni kayiriyor onlara bir çöp bile elletmiyor her şeyi benden bekliyor yapmayınca da surat aşıyor kızı da küçük değil 20 yi gecmis yani bizde 30 lu yaşlardayiz. Neyse en son eşimle kavga ettik sonra ailesine gittik konuştuk siz böyle böyle yapıyorsunuz diye onlar da bana bir şeyler söyledi kardeşi araya girdi biz konuşurken ben onu susturdum kızdım ilk kez o da trip attı gitti ama eşim ailesi ile konuşmamı bile saygısız bulmuş 1 haftadır ailesi ile konuşmuyoruz aramıyorum da çünkü bana hak veren yok hiçbir şeyde kandilde de aramadım ben aramadım diye eşimde ailemi aramadı ki eşimin benim ailem ile hiçbir sıkıntısı yoktur. Daha bunlar başlangıç senin davrandigin gibi davranacagim ailene dedi. Bende dedim ki çok yoruldum artık bu bir savaş değil ayrilalaim o zaman dedim ona da yanaşmıyor ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum ben durduk yere kimseye mesafe koymadım ne yasadiysam ona göre davrandım ve hep sustum ilk kez o gün susmadim yine suçlu oldum çıkamıyorum işin içinden.
Çıkmazdayım sizde yaşıyor musunuz eşinizin ailesi ile sorunlar?