Arkadaş olarak görüyor değil mi?

Kız arkaşlarınıza canımlı falan hitap eder misiniz? Hoşlandığım çocukla arkadaşız. 1 haftadır ara ara sohbet arasında canım bak falan diyor. İşte atıyorum adım Ayşe. Ayşecim diyor ama böyle ara ara. Dün de uno oynuyoruz ellere bak küçücük bırak sen yakışmıyor kumar eline diyro. Yani son 1 haftadır böyle kelimeler kullanıyor. Kendimi de kandırmak istemiyorum sonuçta arkadaşız. Siz nasıl hitap edersiniz. Der misiniz hiç canım cicim falan. Geçen de elinde telefonum vardı elinden almaya çalışırken elini açıp kapatarak telefonu engelledi almamı. Bende tırnaklarımı parmaklarına geçirdim. Tam o sırada avcunu kapadı ve parmaklarım avcunda kaldı kendine doğru çekti sandalyemle beraber beni. Ben şoka girdim güldüm o da güldü çok ses çıktı diye. Neyse sürekli bana laf sokuyor arada ama. Az önce bir hoca hakkında konuştuk işte evlendirelim onu falan. Ardından iyi geceler ayşecim yazdı bende sana da yazdım. Seviyorum seni çok iyi birisin dedi 🥺 kesin arkadaş olarak görüyor dimi bu son mesajdan bunu anladım ben.
Arkadaş olarak görüyor değil mi?