+1 yılIşık dediği ne? Abajur mu? Cimrilikten değil de cahillikten gibi geldi bana... İnternetten alışveriş yapmıyor mu hiç? Bu onun ilki falan mı olacaktı? Ne diye bu kadar uzattığına anlam veremedim... Al, nişanlını da mutlu et işte. Hamile olsanız ve bir şey aşerseniz falan da böyle mi yapacak acaba? Başım ağrıyor, şu an alamam vs. 😅
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cimri değil de istediğin şeyi gereksiz bulmuş gibi geldi bana.
Erkekler bizim gibi geniş çaplı düşünmüyor bu ev eşyası konusunda falan.
Sana o ışıklandırma çok şık ve gerekli gelmiştir ama nişanlına göre tamamen lüzumsuzdur. Onun yerine bir mum bile yeter gibi görüyor.
Çoğu erkek böyle aslında sadece senin yaşadığın bir şey değil bu.00 Yorumla
Nişanlın Aslında Cimri Değildir,
Bunları Dusunecegine Hiç Sordun mu Acaba Parası Var mı Diye, Belki Parası Yoktur İnsanlar Ön Yargılı Olduğu İçin Böyle Ve her şey Alınacak Diye Biseyde Yok Aslında O Hediye Konusuna Takılma Seni Sevenin Kalbine Dokunarak Sevmeye Bak00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
+1 yılMerhaba 💖
burada ikinizde kendinizce haklısınız. Her iki tarafta yani. Yani açıkçası senin birşeyi alması için bu kadar ısrar etmen ona olumsuz yansıyacaktır. Yani ısrarla al al demektense, yerinde olsam öyle teklifimi 1 kere edip kararı ona bırakırdım. Belkide sen çok ısrar ettiğin için vazgeçmiştir kim bilir.
Bence bir şey için bu kadar üstüne gitme. Nişanlısınız artık ciddi bir yoldasınız. Böyle ısrarcı tavırları bir kenara bırakıp mutlu olmaya bakı. O dediğin şey her zaman alınır ama o adam giderse onun geri dönüşü olmaz.
Sağlıklı Günler Dilerim 💖10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılBiz ailemizden bir şey istemiyoruz. Maşallah bu devir de onu al, bunu al der olmuş. Valla otur, kendin al. Kimseden bir şey istemedim, istemem. Sen de böyle ol, insan utanır ya.
61 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen kendime bir sey istemeye çekinirim açıkçası ve isterken de utanırım. Git kendin al kendin kullanacağın şeyleri. almak istemiyor iste belkide parası yok. Saçma sapan davranışlar. İçinden gelse sen söylemeden bir şeyler alır iste sen dedikten sonra kıymeti olmuyor zaten.
63 Yorumla
Soran+1 yılBen de kendi düşünsün istiyorum yeminle parasında değilim kendime alırım zaten
Cevap sahibi+1 yılBence bir sey isteme daha boş ver
Soran+1 yılBen evlenecem bu kişiyle
Ben babamdan istemeye utanıyorum, sen maşallah ksnxnnxmsm
Aferin iyisini yaptın böyle devam et, adamı sömür. Bilsin şimdiden başına gelecekleri hahahahah30 Yorumla
+1 yılSu yaşıma geldim bir Allah'ın kuluna bana şunu al demedim.. demem de arkadaş.. kocam olsa bile diyemem yahu, belki ben anormalim ama ters böyle şeyler bana. Hele sevgili nişanlı. Zorunda değil ki iyide evlenirsin evinin ihtiyacıdır istersin ama böyle bence saçma
31 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılİkiniz de bomboş insanlarsınız. Adam almam dememiş, ben anlamıyorum bu işlerden bana direkt link at alayım demiş, mezeleri sen uzatmışsın. Daha birbirini anlayamayacak ve anlaşamayacak kadar acizsiniz. Ayrıca şimdiden kendine baktırmaya başlamışsın, baban mı o senin her parmak gösterdiğin şeyi alsın.
10 Yorumla Hep hem cinslerimi yerin dibine sokacak değilim, burada sevgiline açıcık açık sor neden alamıyor diye belki mali durumu iyi değildir, bir önemli noktaya geldik her şey para değil reklamlarda, fenomenlerde gördüğün her bir şey senin de olacak anlamına gelmez, kendine önceliğinin ne olup olmadığını sor sevgiline değil kendine. Alışveriş çılgını olmak hiç sağlıklı değil.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞoklar içinde okudum mesajları altı senedir ilişkim var bir liralık bile bir şeyi bu şekilde istemedim bu zamana kadar adam cimri değil ama siz inanılmaz yüzsüzsünüz özür dileyerek söylüyorum zaten o da geçiştirmek için söylemiş bakarım diye içinden gelerek almıyorsa zorlamanın anlamı ne onu da anlamış değilim
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO değilde ben asla yapamazdım bunla flört ediyorum yazması kötü olunca direk bırakıyorum. Evet cimri. Yanlız şunu merak ettim siz böyle konuşmaları ss alıp atıyorsunuz ya hiç mi demiyorsun nişanlım gelip bunu okucak diye sen kullanıyorsan o da gizli kullanıyordur belki
12 Yorumla
Soran+1 yılYok be kullanmaz o
Cevap sahibi+1 yılVala ben korkar atamazdım 😄 ben kaç defa flörtümü bıraktım sırf düzgün yazmıyorlar diye konuşma isteğim kalmıyor keşke sizin gibi olabilsem
Gizli Üye(18-24)+1 yılne gerek var evde ışık mı yok. Bu kızlar gerçekten kafayı sıyırmış çok şükür böyle değilim. Adamlar haklı abi saçma sapan şeylere para harcıyacağınıza geleceğe biriktirin hedef olsun. Kim bilir çocuk ne zorluklarla çalışıyor. Temel ihtiyaçlar dışı çok fuzuli harcama yapılmamalı eğer asgari ücretse. Yine yapılabilir ama anlayış lütfen. Birbirinizi anlayın o olmasada olur. He zengin bir sevgilin varsa diyecek bir şey yok al ona koymaz. Ama ben mesajlarda öyle görmedim cimrilik falanda yok çocuk alayım demiş yani
20 Yorumla
+1 yılNişanlının belki senin istediklerini alacak maddi durumu falan yoktur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSizin gibi beyni olmayan insanlar bırak ilişki yaşamayı, keşke hiç nefes bile almasa. Şu vıcık vıcıklığa bak, şu şımarıklığa bak. Bulmuşsun bir tane de sığır, üşenmeyip konuşmanızı yüklemişsin bir de buraya. Evlerden ıraksınız, evlat olsanız eldivenle sevilmezsiniz yeminle!
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdamın hangi günahının bedelisin acaba. Tuvalete ekmek kırıntısı mı dökmüş, cami duvarına grafiti mi çizmiş, yetim hakkı mı yemiş, Mekke'ye giden uçağı kaçırıp Amsterdam'a mı indirmiş, beyaz kadın ticareti yapıp kazandığı parayla başka beyaz kadın mı kiralamış?
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Luzumsa istedigin seyler almaya bilir zaten herkesin kendine gore ekonomisi var dayatmaya grrek yok evlenince zaten ekonomik olarak sikinti cekeceksiniz simdiden bunu dayatirsan bosanirsiniz benden demesi
20 Yorumla
+1 yılAlması gerekmiyor. İstersen kendi paran ile alabilmen mümkün. Rica edersin (hediye de nasıl rica edilir saçma) alır veya almaz. Israr edince der ki bu adam "bu beni param için mi seviyor?". Haklı da aslında.
20 Yorumla
+1 yılCimrilikle her istediğini almamak arasındaki o farkı kavrayalım😀 ihtiyacın vardır almaz cimridir ama işine yaramayacak bir şeyi sırf süs diye alıyosan cimri diyemezsin. Kaldı ki kendin alman daha doğru
20 Yorumla
+1 yılBöyle şeyler görünce evlilikten iyice soğuyorum ya konunun sizle alakası yok ama çok bayıcı ya
Çocuk neden böyle anlamadım ama32 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Çok itici konuşmalar falan ben okurken darlandım ya
Hayat şartlarından haberiniz yoksa bir hatırlatma yapıcam. Bir düğün ne kadara yapılıyor. Işıklı demek elektrik ne kadar oldu cici hemcinsim farkında mısın yapmayın böyle şeyler mecbur degil sen ona al ışıklı şeyler
10 YorumlaBu kadar çok istiyorsan kendin de alabilirsin. Nişanlının alması şart mı ki? Bana saçma geliyor, aşkım bana bunu alsana ya şunu alsana gibi şeyler. Nişanlım da olsa birine bir şeyler aldırtmayı sevmiyorum.
10 YorumlaMilletin sırtından geçinmeyi ne çok seviyorsunuz ya
414 Yorumla- +1 yıl
Agzina saglik
- +1 yıl
Sen istemezsin gibime geliyor
- +1 yıl
Ne yaptım ben simdi
- +1 yıl
Tahmin etmiştim. Tam evlenilecek bir kızsın
- +1 yıl
Dobrasin.. helal olsun
- +1 yıl
Yok artik.. ilişkin yeni bitti sanırım. Bayagi streslisin
- +1 yıl
he ya :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılbaşta alıcam demiş zaten. ama bu zamana kadar sevgilime link atıp bunu al asla demedim... değişiksiniz
41 Yorumla
Soran+1 yılBen de normal de demem
+1 yılhayatta birinden bunu alsana diyemem annemden babamdan bile istemiyorum paramı biriktirip kendi ihtiyaçlarımı kendim alıyorum aşırı eziksin
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılbenim Bakıs açımdan Erkek cimri değil Kadın YÜZSÜZ derim kusura bakma ama almak zorunda değil evlenmedikce sırf istiyor diye birsey almam icimden geliyorsa fiyatına bakmam
00 Yorumla O mal sen ondan malsın tencere kapak bulmuşsunuz birbirinizi
31 Yorumla- +1 yıl
En iyi görüş 👍🏻👍🏻👍🏻
+1 yılBu kdr mesajları neden okuyup yorumlamalıyız 😁😒
2. Bu ne ışığı
3. Erkek olan ışık isteyen mi? Emin miyiz
4. ışığınıZ bol olsun10 Yorumla
+1 yılSende çocuk gibi her şeyi istiyon insan çekinir biraz
22 Yorumla- +1 yıl
Aynı şeyi düşündüm Allah sizi böyle kezban ac gözlü köpeklerden korusun
- +1 yıl
@karpuzlusekerrr az bi kanaatlar sahibi biraz gözü tok olması zaten karşı tarafta daha bi albeni yaratır. Bu kez daha çok alası gelir
Mesela bişey alırsın niye zahmet ettin hiç gerek yoktu demesi teşekkür edip sarılması gibi sonuçta istemeden bişeyi ona almak daha çok mutluluk veriyor bana göre öyle
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hediye al diyen para yiyici kadınlar evlerden ırak erkek düşünürse almalı
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyy okurken darlandım. Niye bu kadar uzattın ki. Ayrıca başım ağrıyor demiş sormamışsın neyin var diye. Bir de nişanlısınız demek ki böyle olmak gerekiyormuş
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı. bunlar tatlı tartışmalar hanımefendi inanın basit şeyler ama nişanlınızın haberi yok ise özel yazışmalarınızı her kese açık paylaşmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz mi garipsiniz ben mi ben 1 yıldır nişanlıyım hiç nişanlıma bana bunu al şunu al demedim Allaha şükür babam var ne istesem on fazlasını alır hiç nişanlıma boynumu büküp kendimi küçültemem ne bileyim garip geliyo bana
00 Yorumla
+1 yılMıy mıy mı konuşuyorsunuz bana mı öyle geldi anlamadım uzun süredir sevgilim yok belki de bana öyle geldi 😃
00 Yorumla
+1 yılBen kocama bana bunu al diyemem ya kendim alırım senin böyle istemen gerçekten ilginç hele ki daha nişanlısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden konuşturur neden kırar yarinden kendini mutlu etmesi için fırsat doğmuşken neden böyle heves kırar tonla laf salatası yapar ya
Bırak şunu ben senşn hevesini kırmicam ver linki ben alır yollarım en yakın kargo şubesinden alırsın08 Yorumla- +1 yıl
benim amcamda sabancalı
Cevap sahibi+1 yılHeryer amcan olsa nolur
- +1 yıl
anlamadin espriliyi sana avcı diyorum sen aklındakiyle çevir istersen puhahahah
Cevap sahibi+1 yılUykuluyum ondan anlamamış olabilirim
- +1 yıl
anlamadığını değil bilmediğini düşünüyorum bu yüzden seninle dalga geçmek çok eğlenceli :dddssü
Cevap sahibi+1 yılSeni eğlendirdim bu üzgün kırgın halimle ne mutlu bana
- +1 yıl
🥺🥺
Cevap sahibi+1 yılEğlendiririm seni dahada
+1 yılsende al al tutturmuşsun belli ki almak istemiyor ısrar niye
07 Yorumla
Soran+1 yılSinir oldum çünkü
- +1 yıl
trendyol kullanmıyor belki de
Soran+1 yılKullanmıyor
Soran+1 yılKredi kartı da yok zaten
- +1 yıl
gene al deme ben hayatımda hiç kimseye bu güne kadar bana şunu al demedim 😀 asla da diyemem
- +1 yıl
kredi kartı olmadan nasıl alsın?
Soran+1 yılKredi kartım yok biliyorsun ondan dedim öyle diyor kapıda ödemesi varsa alırım dedi
Bu ne ya bu nssl scma kokusma cocuk gibisiniz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılcok vızıklıyon , boş işlerle ugrasıyon . adamı boğmussun . umarım evlilik konumuna gelebilirsiniz.
12 Yorumla- +1 yıl
umarım adam kurtulur demiyo da umarım evlenirsin de başını yakarsın diyosun
- +1 yıl
@biarkdşabakıpçıkıcm yok soyle dedım . nikaha kadar kalmadan bu seni basından atar , evde kalırsın dedıydım.
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Finansal kölen mi ya :d gücü yettiğince alır sen ona ne alıyon
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSenin anan baban mı nişanlı senin üstünü başını alsın kendi üstünü başını kendin al
10 Yorumla
+1 yılAllah'ım hak edene senin gibisini reva görsün diyecek başka söz yok buna... ;)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hem sana karşı cimri hem de odun. İkisi bir arada. Çok aramamışsındır ama zaten çoğu erkek böyle.
00 YorumlaBence kötü bir şey dememiş. Sen fazla sık boğaz etmişsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı.
+1 yılNişanlın cimri değil sen ac gözlü para gözlü bi kezosun
00 Yorumla
+1 yılHer şeyi alın her şeyi ışıklı böcekli ne varsa alın
01 Yorumla- +1 yıl
Gerekli gereksiz ne varsa alın parayı sokaktan topluyoruz ya biz de
Almayınca odun öküz alınca da kuzumm anasını satayım bütün hayvanları sıralayın bize sanki bizi hayvan barınağından ormandan buldular
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. adamı sponsor gibi kullanıyo ondan sonrada bana şunu almadı bunu almadı senin gibi biriyle ömür mü geçer la 😂😂
10 Yorumla
+1 yılLink atıp ''Bunu bana alsana'' demek. Bu nasıl bir yüzsüzlüktür
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir şeyi beğendiğinde kendin bunu alabiliyor olman gerekiyor. Nişanlında olsa ki bununda bir anlamı yok birine dil dökmeye gerek yok bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsiri cimri sende isteme yaa ne istiyosun kendi paranla al
12 Yorumla
Soran+1 yılKredi kartım yok biliyorsun kapıda ödeme varsa alayım dedi
Cevap sahibi+1 yılO zaman degil ya
Değil nişanlın evli bile olsan bişey istememen gerek bana göre yanlış sen istemissin o da alabilirdi cimrilik yapmış ya da sen sürekli bişeyler istiyosan sıkılmıştır o yüzden almamıştır
20 Yorumla
+1 yılÖf sende isteme ozaman cimriyse ne bu ısrar düşünüp kendi alır zaten beğendim de yeter bune al al al bende nişanlıyım böyle şunu al bunu al demem beğendiysrm alıyım der ya
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo cimri belli ama sende niye istersin ki kendin alsana 😂😂
11 Yorumla
Soran+1 yılbenim bir işim var zaten ve ben o bir sürü hediye aldım bi kaç kez de bi şey istedim almadı sadece çiçek alıyor. Özellikle attım yoksa gelirim var
Hemen cimri demek yerine bi düşünebilirsn acaba parası var mı ya da alabilir mi falan diye
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ne yüzsüz biri ben sogurdum böyle al dese güzelmiş desin göstersin yeter alırım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 866 cevap paylaştı. Ya siz böyle her istediğinizi nasıl söyleyip istiyorsunuz? Ben mi çok gururluyum acaba 🙄
20 YorumlaKendin çalış al erkeğe bağlı kalman ne kadar acizce
31 Yorumla
Soran+1 yılBen çalışıyorum zaten
Gizli Üye(18-24)+1 yılNişanlın cimri falan değil sen aç gözlü bir kezosun
10 YorumlaIşıklar içinde uyuyun, cimri bu adam.
15 Yorumla- +1 yıl
ödemek zorurda mı :)
- +1 yıl
Adam kesinlikle cimri değil içinden gelmiyorsa almaz karşı taraf bunu çok sorun ediyorsa da ayrılır zaten geçiştirmek için söylemiş bakarım diye zorla alınan hediyeyi ne yapayım
- +1 yıl
@kbrbbcn998 kübra hanım sizin gibi nişanlom olsaydı kırmızı halı olurdum kapısına :)
- +1 yıl
Herkesin yapısı farklı tabi saygı duymak lazım ama adama cimri demek yerine kadına yüzsüz demek daha doğru şu an benim için 😅
- +1 yıl
@kbrbbcn998 haklısınız efendim sizi takibe aldım hizmetinizdeyem efendim
Ama bana bunu alsana diye soylenmez ki ya hediye içten gelen bisey yani sen biseyler talep ettikce almak istemez alsa sus payı gibi alir
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendin al. hem evlide değilsiniz. çok şey istemedim ilerde çok itici olursun
00 Yorumla
+1 yılnişanlindan istemek yerine kendin de alabilirsin
60 Yorumla
+1 yılkahvaltiyi ingiltere ogle yemegini fransa aksam yemegini amerikada istemiyosan ever azcik cimri olabilir
00 Yorumla- Devamını Gör (67)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat